21

Анонимен

преди 7 години

До Баш анонименИ как става тая работа, като не произвеждаме нищо?

20

Баш анонимен

преди 7 години

до номер 16: Ядем си собствените канцерогенни ***. Повярвай ми онези в Европа са на друга фаза.

19

Нас червеното знаме

преди 7 години

17000! Какво тук значи някаква си личност!?Това е толкоз просто и логично!?

18

Анонимен

преди 7 години

А нещо за живачните турски ваксини, дето Москов ги внесе да напишете?Или не е полит-коректно?

17

хм

преди 7 години

Те пък докторите , нали са безсмъртни!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Умираме заради стреса, мръсния въздух, отровенета вода и заради това, че ядем канцерогенните *** на Европата.

15

Анонимен

преди 7 години

Ракията била полезна! хахаха също кебапчета луканки суджуци мазни баници и тн хапвайте повече и се гордейте с бг кухнята а аз си хапвам рибка от реката

14

Анонимен

преди 7 години

Бьлгария стана по зле от Ангола в Русия е сто пьти по добре

13

Анонимен

преди 7 години

17 хиляди българи годишно нямаше да умрат -Естествена еволюция-слабите трябва да си отинват за да дойдат по-силните и приспособимите

12

Димитър

преди 7 години

Трябва в миналото много да сме ядосали Бог, че да тегне вече толкова вековен геноцид над нас.......

11

бг

преди 7 години

Болен народ,а освен това и ***.Няма култура на хранене,физическа и духовна нищета, без профилактика на своя организъм ,пушене,пиене и накрая....прегръща букета.Че и околните се чудят кво стана уж беше здрав.Жалка картинка! Народ на затриване.

10

до 8- ми

преди 7 години

Нима икономиката не процъфтяваше? Я провери в гугъл на кое място сме били, по износ, производство, икономика...А сега къде сме след като Брюксел осакати цялата държава като затвори всички заводи, източници на енергия и въобще икономика!

9

ДИНГИ БИ

преди 7 години

В България по конституция здравеопазването е БЕЗПЛАТНО!!!Какви са тези такси какви са тези направления и като съм здравно осигурен дори с направление си заплащам ВСИЧКО ПРЕСТЪПНИЦИ !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ А ТАЗИ *** КЪДЕТО НЛИЗА В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПЛАЩА ЕДНА СТОТИНКА НИТО ТОК ПАРНО МЕДИЦИНА И Т.Н.

8

Анонимен

преди 7 години

До НаМи ние имахме ЕДНА партия преди време - БКП.Нито вотове имаше, нито караници, нито детски истории!Само прогрес, тезиси, конгреси, и развито соц общество!На 11 ноември 1989 видяхме докъде я докарахме!

7

На

преди 7 години

На България е нужна една партия, 100 депутати експерти от партия България, да работят за България, без вотове, без караници и детски истории! Който не става се отзовава!Без премиер, само с министри! И приемане на истински закони!

6

до2

преди 7 години

" искам ......умни млади хора, "И аз искам, ама те заминаха за чужбина.Тук не плащат достойно за труда ни.

5

Бор или дъб

преди 7 години

То наказанието за корумпирани политици и техните нагли престъпни синчета е друг и е до девето коляно, за ада няма обратни действия и мъст. Но не трябваше ли да ни намаляват повсеместно. Защо да има война , като можем и сами да се редуциране.

4

Анонимен

преди 7 години

Стойчо да не чака пак да става министър

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя Стойчо доста бели направи, докато беше зам.министър.А здравеопазване се прави с лекари и сестри. Нашите са в чужбина.Тези, които са тук се борят за оцеляване.

2

До 1

преди 7 години

Ами ние гласуваме за Борисов вече 8 год., какво искате! 8 год. ние тъпчем на едно място, престъпността по високите етажи е в разцвета си, наказани няма, Борисов снимаше имения от хеликоптера - наказани няма, КТБ е източено от политици от всички партии и техни приближени, доходите 8 год. замразени, грабежи от обществени поръчки!Не съм за никоя партия! Искам всички тези 240 да бъдат махнати и заменени с умни млади хора, също могат да се вкарат безпартийни експерти, учени хора и т.н.!