87

Амундсен

преди 7 години

Ох, горкият Путин! И той се мисли за полюс. Източен, естествено. Ха-ха!

86

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Светът е вече двуполюсен.На единия полюс САЩ Западна Европа и Япония на другия полюс- Русия, Науро и Венецуела...Смях...

85

JJIvanov podali sOS

преди 7 години

Надо очень осторожно..сейчас возвращаюс от наблюдателной пункт в горячие басейни .. Обстановка неудобная.. на док недалеко от Земля Ремонтировали NIbiru но чтото повредилось в последной момент..Надо очен осторожно не допускат конфронтации с человеческие государства.Охрана планета уже поняла что люди которие снова начали размножатся по поверхност 12000 лет тому назад уже очен опасние..Нашли ядерние термоядрени неутроние и более опасние боеприпаси.

84

М, да ...

преди 7 години

До 118 АнонименСъсипаха Украйна не без голите обещания на ЕС и я оставиха в развалини! Сега никой не я иска, ни ЕС, ни Русия! Жалко за народа там! Браво, че Крим навреме се присъедини към Русия!

83

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

82

Анонимен

преди 7 години

Никога не бил и сега не еднополюсен но един полюс воден от САЩ е с най-голямо влиание .В света има няколко военни съюза/не само НАТО/ в които САЩ са водещи, в далечния изток,в тихоокенския регион в близкия изток , с израел,с държавите от Арабския полуостров , В Ю.Америка САЩ няматконкуренция.я

81

Анонимен

преди 7 години

Джуджето не каза нито дума за Украйна и Крим. Явно ще се връща Крим...

80

Карабожиков

преди 7 години

Ми той света никога не е бил еднополюсен, но не виждам да има някаква промяна в състава на полюсите. Но щом Путин казва рушкофилчетата няма начин да не се съгласят че е така.

79

Доган

преди 7 години

Отговор:много добри в управлението си с много чужди пари

78

Доган

преди 7 години

Мен ти си казус катало тиквата и сие

77

мен

преди 7 години

Ха ха ха. Такива опити не е имало. Има постоянно напъване Русия да излезне отново на световната сцена. За съжеление с тази закъсала икономика няма да настигне белия свят и след двадесет години. Ако наистина беше сила нямаше да де налага на Путин да го повтаря във всяко интервю. Става жалък и смешен вече. Умря *** дето го хвали....

76

Доган

преди 7 години

Каква е приликата между борисов и жозе моуриньо

75

Доган

преди 7 години

По скоро москвич брониран кабриолет му треба на баце

74

АНТИ

преди 7 години

Тежка с бронировка Ладаиска бате Боко за награда.Да я бутат троловете му зимъскана баири кални щом закъса.

73

Касимов

преди 7 години

Драги съфорумци някои от вас сигурно може и да си спомнят новата рубрика която отворих преди няколко дни - вечерята на сиромаха. За тази вечер менюто беше печени чушки с извара и орехи, чаша вино и за десерт печена тиква с мед и орехи. Колко му трябва на човек?

72

Доган

преди 7 години

Най добрия политик след путин е лавров не го забравяйте.

71

Анонимен

преди 7 години

До пехотинецти си нормален ли изобщо?

70

М, да ...

преди 7 години

До пехотинецТова заплаха ли е за теб? Спокойно, не се плаши, Путин просто констатера факт! Забърши си нослето те, че рукна кръв само като съзреш па дори и на снимка Путин! :))

69

Анонимен

преди 7 години

Слава Богу, че има хора като Путин - един от последните защитници на християнските ценности!Така наречените западни лидери", ни предадоха за 20 гроша на мюсулманските пълчища!

68

Анонимен

преди 7 години

Решение за пехотинеца:до стената и ще бъдешкомандирован при светиПетър.