37

www

преди 7 години

Така и не разбрах какво точно казва и най-вече иска агент Иван? Значи той хем е спечелил изборите и има интерес от предсрочни такива, хем не ги иска, като се опасява от някаква анархия? По другата ос - хем е говорил с президента, хем президента му е изневерил в следващата си медийна изява, хем не ще Радан, хем ще си говори с него? Ако до сега не сте разбрали, че самоопределилите се като патриоти лъжат най-много, то никой не може да ви помогне.

36

Анонимен

преди 7 години

Краско,Краско ако президента дрънка оръжия,ти дрънкаш глупости!Тя глупоста е заразна,прихванахте я от Воленча!

35

Анонимен

преди 7 години

Какъв е смисълът от нови избори , като всичко ще бъде пак по старому .ГЕРБ няма да имат мнозинство и пак пазарлъци , и пак извиване на ръце ..... ДОКОГА

34

Анонимен

преди 7 години

Псевдо патриотите плашат хората с бежанците и се заиграват със страховете на хората с политически цери, но в същото време гласуват против повече средства за антитерористичните служби за сметка на увеличаване на бюджета на НСО.

33

Анонимен

преди 7 години

Каракачанката първо да приведе външния си вид във форма,защото тази пеликанска гушка не печели гласове.Хората си казват:Сит на гладен не вярва.А след това да понамали популистките си обещания,защото и той знае и ние знаем,че няма как да ги изпълни,тъй като няма да има мнозинство.Ама защо пък да не обещава,обещанията са безплатни,мечтите-също.

32

lea

преди 7 години

Всичко е толкова забатачено, че трябва да се започне от нулата, отначало-както искаш разбирай. Всички обвързани заплати да се отнасят не 3-4 пъти към минималната, а 2 пъти средната -тогава да видим! НО ОЩЕ НА КРЪГЛАТА МАСА В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ЗАЛОЖИХА- ВИСШИСТИ В БЮДЖЕТА ДА ВЗИМАТ 1.5 ПЪТИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА. А ТРЯБВАШЕ ТОЛКОВА, НО ОТ СРЕДНАТА.СЕГА-2017 СЕ ВДИГА МИНИМАЛНАТА, ОТТАМ НА ОБЩИНАРИТЕ, ОТТАМ НА КМЕТОВЕТЕ И.............ХРАНИМ ЕДНА СКЪПА ПРОСЛОЙКА.

31

Анонимен

преди 7 години

Така наречените патриоти се опитват да си правят PR с невъзможни обещания.Как ще вдигнат пенсиите,като бюджета за следващата година вече е приет и там няма заложено увеличение,освен тези 2,4%,които за най-бедните са словом и цифром 5 лева.Как ще екстрадира мигрантите,като и с негова помощ допуснаха да влязат толкова много и оградата да не бъде довършена.Как ще развали договорите с чуждите монополисти,като ще му трябват милиарди за компенсации.Толкова години се върти окло властта,какво направи?

30

......

преди 7 години

Лъже като *** този за 2 години нищо не направиха само говори същия като Сидеров с дпс беше в коалиция

29

Анонимен

преди 7 години

Властта е сладко нещо, нали "войводо"?Еееех ако беше жив Ванчето...

28

Анонимен

преди 7 години

Иване,кажи си!

27

se

преди 7 години

Нови избори е най правилно да се проведат.Този парламент вече е компрометиран.Факта ,че си запазиха субсидиите показва ,че керванът си върви а кучетата си лаят...Колкото до реформаторите тяхната карта отдавна е прецакана.

26

агент Иван

преди 7 години

"Ние смятаме за неправилно това, което президентът правеше пет години да дрънка оръжия срещу Русия",заяви Шкембе войвода -руския агент

25

Djaleeeeee

преди 7 години

A Karakachsnov e oste bremenen li s nego?

24

Анонимен

преди 7 години

Не патриот а *** да вдига само ромските пенсии на тези които никога не са работили и осигурявали. Премахни тавана не кради от тези които са плащали!

23

Анонимен

преди 7 години

Не е редно да се увеличават пенсиите, преди да се увеличат заплатитеще се превърнем съвсем в пенсионерска държаваи малкото останали млади хора ще избягат, кой тогава ще плаща пенсиите

22

Анонимен

преди 7 години

Бащицата ви остави държавата в "добро финансово състояние"! Сега управлявайте с 30 милиарда дълг и стотици милиони изплащания на ден! Конграчулейшън! Вземайте властта бързо докато има все още хартийки!

21

до 4epa

преди 7 години

Това на какъв език е да попитам, че и гугъл не го разпозна?

20

запасняк

преди 7 години

Войводо как неможе да има увеличение на пенсиите от къде са парите за ежегодна смяна на автопарка на парламента и ежегодно ремонт на същиая с цялостно подмяна на обзавеждане ПРи неработеща икономика.Всъщо време тези които са се осигурявали не получават това което им се полага атаван за сметка на на социалните които нито ден не са се осигурявали.Как НОИ допусна с ИДКСО ЧЛ.68 И ЧЛ.69 да се пенсионират без да осв.р.м пенсия и заплата в също време държавата им плаща осигуровките .

19

Анонимен

преди 7 години

Едно от най опасните неща за държавата е увеличението на пенсиите. Виж за заплатите на депутатите и разточителни им живо работата е друга.

18

Киро кофражиста

преди 7 години

Абе дайте на пенсионерите 300 лева минимална пенсия, да има какво да мятат от балконите