20

АМИ , ..ПРОСТО Е:

преди 7 години

НА ЦЕЛА ЕВРОПА И ПИСНА --ДА ХРАНТУТИ НАВЛЯЦИ И ВЪШ.КА.РИ....ОТ ЦЕЛ СВЕТ!!!ЕС---ПАК ЩЕ СИ СЪЩЕСТВУВА --АМА НЕМА ДА Е ТАЯ УРСУЛИЦА , КАТО СЕГА!!И ТАЯ МАНДРА ШЕ СЕКНЕ!!КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ----ДА ХОДИ ПРИ ПУТИН У СИБИР ....!ТАМ ПОНЕ ---ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ Е ....ЕВТИНА ---1-РУБ-/0,34-ст.АЙДЕ ----- GEE nach OST

19

До Анонимен 19

преди 7 години

Аре стига вече с това "еврогейство". Измислете нещо по-оригинално. Да, ЕС-то го видя нанагорно с мигрантите, има и други зорове, ама не е на умирачка още, споко. Дори и може да помогне за намирането на решение на някой и друг проблем. Ама тия "***" щуротии, дето ги въртите, са доста хейтъсрки и комплексарски

18

АНТИ

преди 7 години

Бойковизма кога ще победи окончателно и има ли почва у нас?!

17

Додо

преди 7 години

Страхуват се глобалистите, ислямофашистите, етно-марксистите и т.н. сороcoидна маса. Австрия и Италия да надежда за всеки нормален европеец!

16

Хипотеза

преди 7 години

От статията разбрах че ако хората не гласуват за статуквото Европа а и света може би ще пропаднат. С други думи плашат ни с таласъми.

15

ИНТЕРЕСНО

преди 7 години

Как Русия си подобрява Стандарта на Живот , а в ЕС Спада ?

14

Цане

преди 7 години

Почти не остана , най - накрая Еврогейскио съюз че се разпадне безславно и све ше са у краката на Императора !

13

до 19

преди 7 години

Е, ще видим и евразийското гейство как е.

12

37473

преди 7 години

Невъзможно е ЕС безкрайно и безметежно да си затваря очите за действителността. Не само в Италия и Австрия, навсякъде в ЕС имаж здравомислещи и отговорни хора, които не приемат алабализмите и диктатът на Брюксел, насочени изцяло против интереса на европейските граждани.

11

Казвам го просто

преди 7 години

Трябва поне веднъж някъде изборите за най-силен в държавата (президент или министър-председател) да бъдат спечелени от националист или популист. Само това ще покаже колко са некадърни и словоблудни последните и така ще им мине лудостта (полека-лека, не изведнъж). За съжаление, обаче, ще направят доста бели за това време, дано не непоправими.

10

Анонимен

преди 7 години

НЕ МИСЛА ЧЕ АВСТРЯ, ТАЗИ ПО МАЛКА ДЪРЖАВА И ОТ БЪЛГАРИЯ. ПОСТОЯННО ПОД КРИЛОТО НА ГЕРМАНИЯ ЩЕ ОКАЖЕ ВЛИЯНИЕ НА ЕС. ИТАЛИЯ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА Е ИЗВЪН ЕС. ТАКА, ЧЕ ТОВА СА ПРАЗНИ ПРОГНОЗИ ЗА ДОМИНО И ЕФЕКТА МУ. АМИ ТЕЗИ КОИТО МИСЛАТ ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЕС. ЩЕ СЕ РАЗОЧАРОВАТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ.

9

Хм

преди 7 години

След втората Световна война Гърция, Португалия и Испания бяха управлявани от диктаторски режими... дребните грешки в статията пораждат съмнение в изводите на автора.

8

Анонимен

преди 7 години

Същото предвещаваха и за САЩ, ако Тръмп дойде на власт. И какво се оказа? Фондовите борси полудяха, индексът Дау Джоунс, за пръв път мина летвата от 19000 пункта, още преди той да влезе в Белия дом. Така че тези платени социолози, е време да си търсят друга работа.

7

Отново

преди 7 години

Херцеговинският сръбски комунист и партизанин Степан Филипович, обесен на 22 май 1942 г., , вдига двете си ръце в свити юмруци и произнася фразата Смърт на фашизма, свобода на народа!

6

Анонимен

преди 7 години

костоф прецедент! Жал ми е за децата и внучките на седерадстите, бесепаритке и прочие ***.

5

некъф там

преди 7 години

Не, Европа не се страхува, а само Брюксел се страхува.Не бъркайте Европа и ЕС

4

Нищо лично

преди 7 години

Щом падне Путин и дойде компартията в Москва на власт - в бункерите, цианкалий, малце бензин и кибрит.

3

валутен борд

преди 7 години

Еврото и турската лира се обезценяват, долара е менте и само златото остава.

2

Анонимен

преди 7 години

С меркелина и оня сдухан френец,юропата няма бъдеще,тия съсипаха всичко...

1

Анонимен

преди 7 години

Гласуването не променя нищо а само въстания и революции.