39

Дпо Думбака

преди 7 години

Споко, пич. Нищо не си изпуснал. В заглавието има грешка и това те е подвело. Не "МАНДАТА", а да се чете "МАНТАТА". Т.е един психиатър не му се работи и не ще кабинет в психиятрията и си връща МАНТАТА на професора от дясно на снимката. Мома пък няма как да си намериш в днешно време, щото такива у БГ-то вече не останаха. По-добре се пробвай с Миглена Ангелова, ще те гледа като марокански шейх.

38

Анонимен

преди 7 години

Хайде надолу по пързалката, която сами си излъскахте! Чао! Бай бай! Тенк ю!

37

Гошо...Тъпото

преди 7 години

ГЕРБ не е...партия,това е еднолична борческа фирма с бос Боко Банкянски,който беше взел държавата на...абордаж и се разпореждаше...еднолично.Добре че си подаде сам оставката и чака за...благородството си трети мандат,за ново яхане на народеца.Едва ли ще му се получи на този самозабрабил се ***.За подопечните му...слуги,няма какво да коментираме.Падне ли той,си отиват и те с...подвити опашки.

36

Радост

преди 7 години

Радвайте се, Боко си отива!Идват червените олигарсси!Да живее БСП!Слава на Путин!

35

Думбака

преди 7 години

Къжети ми моля ва, тез дет са си стиснали раците кои са. Ни съм бил у Булгариъта 25 годин и ся навлизъм в нищата у дома. Да питъм у тоз фором и къде моа си намеря мома за да ми готви, пире и чисти. Ша и плаштам добрие щот съм спестил у чужбинъта.Моля ва, кажети ми

34

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм казвал че Борисов не е държавника нужен на България

33

Анонимен

преди 7 години

Тоя резерв да не е шведскамаса - всеки минава и си взема.

32

Анонимен

преди 7 години

Сакса имаше мнозинство, недей да лъжеш.Сакса гледаше да си върне царските имоти и успя - това е безотговорност.

31

Анонимен

преди 7 години

Трябва да върне мандата, нали не искаме Боко.Или сега от Кремъл ви казаха друго?Ердоган яко ошамари Путин за втори път и май сменихте песента ;)

30

26

преди 7 години

върна мандата защото е безотговорен.Саксобурготски управляавше с не-помалок плаващо мнозинство, а Президент стана Първанов. И какво - да се обеси? Първанов често е връщал закони на Кобурга, но той работеше с него и правителството ни вкара в НАТО, имаше стабилност.Идеята, че щом си загубил президентски избори - хвърляш оставак е безотговора.Другата година има евро-избори. Ако имзберем март месец герб, а на евроизбориет април загубяг, пак ли ще хвърля оставка?

29

пазач на паркинга

преди 7 години

Като го уволнят, другаря Борисов, бивш пазач на паркинга на бай Миле, може да стане и горски пазач. Заради джипката!

28

АНТИ

преди 7 години

До До АНТИА как е завършип военната академия в СССР, без да са го направили комунист, бе професор?

27

Идва

преди 7 години

Радев получи инструкции по време на пленума на БСП и ще "оправи" страната ;)

26

Анонимен

преди 7 години

Станете премиери и президенти и решете проблемите в Държавата.Но нямате качествата за това.Остава да драскате под новините в нета ;)

25

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMФакт!

24

Ясно

преди 7 години

Защо върнал мандата ли ?Той го обясни 100 пъти още преди много време.Не разбирате, но плюете и злобеете заради 20 рубли на ден.Жалки сте.

23

Анонимен

преди 7 години

Портрети и карикатури.

22

Bobo

преди 7 години

Героите на Доньо Донев един липсва пред портретите на видни българи отдали живота си не за тази България в която живеем.

21

До АНТИ

преди 7 години

Ти си болен човек, или недочел, но най-вероятно си Кремълски *** наПутин...Аугусто Пиночет никога не е бил коммунист и е спасил Чили като е почистил държавата от комунисти.Затова днес Чили е най-развитата държава в Южна Америка.

20

Анонимен

преди 7 години

червените кучкадрони в последен лай против ГЕРБ