48

46

преди 7 години

Крайно време е да се спре толерирането на една голяма група хора, които изсмукват парите за социални плащания и за тях това е начин на живот. НИЕ, работим, непрекъснато сме под напрежение, плащаме си всички сметки и какво насреща? Същите тия ни се подиграват. Стига вече! И при нас трябва да се стегне системата - детски надбавки за работещи родители, или намаляване на данъците, пълен достъп до медицински услуги за работещите и активно търсещи работа.

47

Анонимен

преди 7 години

римските ни съграждани може да са всякакви, но няма да се самовзривят в центъра на града за разлика от новите брадати германци с коран под ръка.

46

ВладимирВладимирович

преди 7 години

Принципно Германия не бива да съществува. След 45 година териториите й трябваше да бъдат разделени межу съседите.

45

georgy

преди 7 години

vuv franciq e taka rabotish 6 meseca imash pravo na(chomage -bezraboten) no ako ne si rabotl 6 meseca nqma kak da poluchavash ako si rabotil poveche ot 6 meseca imash pravo na R.S.ARevenu de Solidarite Activ 524 euro dokato bulgarski i romunski ... poluchavat pomoshti no ne ot darjavata a ot NPO KOITO SA FINANCIRANI OT EU zashtot franceta ta vidqha che ot romite ne stava nishto i che ne iskat da se integrirat daite im da krdnat prosqt iz metrata tramvaite i za tova im otrqzaha pomoshtite

44

Анонимен

преди 7 години

Това българина е гладна ггнниидда еми поработвте малко то само с измами кражби и проституция не се живее...

43

Анонимен

преди 7 години

Големи *** са швабите. Все едно да от заплатата си да не даваш на собствените си деца, а само на чуждите? Дискриминация!!! Като с ъс стибетдиите у нас само за шведи!?Такова чудо като ЕС нема!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Трябва да дават на тарамбуките. Така е то. Не че тея румънци и българи дето са на социал в Германия са румънци и българи. По-скоро са шведи...

41

Любомир

преди 7 години

До ТайсънМярката е за всички страни от ЕС. Спрете да се изкарвате и чувствате жертви!

40

Любомир

преди 7 години

Germany Cuts Social Benefits for EU Member States CitizensОще през октомври и не само за БГ и Румъния. Кой ви плаща, за да настройвате хората с непълни и подвеждащи новини и заглавия?

39

Viktor Make

преди 7 години

Do 29Da vsi4ki sa hora za6to da ima za Siriici ili Negri a za BG da nqma, miliardi evro Bylgari ot 4ujbina pra6tat na bliski v BG tva 6te si ima efekt sega!!!

38

Анонимен

преди 7 години

"Германия ограничи социалните помощи за българи и румънци"...и пренасочи огромния излишък в правителствени програми, стимулиращи раждаемостта на немците от арабски произход. Прогрес!

37

Анонимен

преди 7 години

На Бойко приятелката хаха

36

Повечето коментатори

преди 7 години

не са разбрали, че става въпрос за работещи хора, които получават доходи под определен минимум за нормално съществуване и на тях се предоставят помощи по така наречената програма Харц 4. От което следва логичният извод, че дори в Германия българите са ниско платени или тези, които ги наемат, укриват доходите им за да спестят плащания към социалната система Сещате ли се този начин на работа къде процъфтява, в коя държава?!

35

ХЕР КУРТ

преди 7 години

До Анонимен 33 СЪЩО НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКИ

34

Циник

преди 7 години

Хм.....не знам защо ми изтрихте коментара за ползването на тоалетното клекало? Изобщо не е подигравка - а факт! След като видяха, че "културните обогатители" от арабските страни се катерят с обувките на седалата на тоалетните клекала - немските фирми производители "реагираха" , и започнаха да произвеждат нарочни такива - на които тарамбуката може да клечи....и да се чувства като в пустинята! Не мога да постна снимката имам я. .един вид - юзъл менюъл за тарамбуки!

33

Анонимен

преди 7 години

След години Германия ще види че от навлеците от Азия и Африка няма полза ,болшинството ще си живее на социални помощи, те и за това са отишли.

32

Къде им са

преди 7 години

службите, които отговарят за контрола по отпускане на този вид социални помощи? Що се отнася до емигрантите - ще има да чакат да работят, ще си ги издържат от първо до последно коляно, а колената ще се множат! При всички тези рестрикции спрямо гражданите на евросъюза колкото и да не ти се иска да вярваш в конспиративните теории, започваш да се замисляш какво аджеба става?!

31

неееее

преди 7 години

До Анонименмен пък ме е яд че съм много проста да работя за 300 евро вместо да съм си живяла на помощи от 600 евро ! Много ме е яд, ама гювеча свърши

30

Aнонимен

преди 7 години

Хубаво е хората да си помагат,но е крайно време да се разбере,че прекаленото раздаване на социални помощи съвсем естествено води до навлеци, каквито имаме много тук-предолагам и там са същите. Като знаят, че има кой да ги хрантути, за какво да си правят труда да работят?Има една ц**** джудже на ъгъла на България и Гоце Делчев.Знаете ли от "просия" колко изкарва?Един ден изсипа в магазина пред мен над 100 лв. да ги уедри и вика на продавачката "егати слабия ден". Аз бях?!?!? след 8-часов работен

29

Тайсън

преди 7 години

Германия има много лошо отношение към бившите си съюзници Румъния и България. Защо така? Храни палачите си! Нека,пак ще има видовден.Ще ядът дървото от мюслитата