14

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До ВъзмутенНяма расизъм, има реализъм !Българите си отворихме очите, че ни пързалят с така наречените евроатлантически "ценности".Докато ние етническите българи сме подложени на откровен ГЕНОЦИД, малцинствата се ползват с огромни привилегии. Факт !И всичко това се случва в държавата БЪЛГАРИЯ !Не в Турция, не в Индия, не някъде другаде, а в нашата собствена държава.Това е нашата реакция !Вярно, че това дете с нищо не е заслужило подобно отношение, но тя е обобщаваща към цялата Система.

13

Край

преди 7 години

Тази жена реално не иска да ражда повече деца. Никога няма да разбера защо Държавата не и предложи 2хил. лева да и прекъснат детеродната способност. Срещу такива дребни пари обществото ще си спести милиони от нежелани деца. Това ще е доброволен избор на жената при положение че вече има деца и даже ги оставя по домовете.

12

Анонимен

преди 7 години

Толерасти бихте ли ми обяснили ЗАЩО в домовете за деза в БЪЛГАРИЯ няма БЪЛГАРЧЕТА а само такива като мустафа-БЛАГОДАРЯ

11

Анонимен

преди 7 години

Ужасно е да си роден без перспектива за нормален живот, щастие и любов. Ужасно е да получаваш хули и омраза вместо съчувствие и помощ! На света има достатъчно ресурс да реши проблеми като този или да предотвратява появата им но уви, нищо не се прави! А сме уж цивилизовани, технически напреднали, че даже и космоса сме тръгнали да усвояваме а същевременно вървим към морален и духовен упадък!

10

Възмутен

преди 7 години

Хубавото е, че някой трие част от бруталните коментари, дето плюят детето заради името и етноса му. Но все пак фактът, че такива хора като пишещите въпросните коментари въобще съществуват в България нека ви е отговор на въпроса "ама защо така" ако някога тези с имена Мустафа, Мохамед и т.н. скочат на бунт или някаква подобна простотия. Дано никога не се налага да си отговаряме на този въпрос. Но дискриминацията на някои направо е брутална. Това е дете, бе, ненормалници!

9

:(

преди 7 години

За такива хора има специално място в Ада

8

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега проверете тази жена като е раждала на 12, болницата подала ли е сигнал в прокуратурата? Защото е ясно,че тази ромка за собствената си.... не може да се грижи а какво остава за 5 деца.Ако се спазваше закона и виновните понасяха наказанието си, независимо от "културните особености" сега картината щеше да е по различно.

7

Анонимен

преди 7 години

боли ме фара

6

Анонимен

преди 7 години

Хора, не взимайте предвид името или етноса на детето за да му правите квалификации или да определяте правто му на живот и щастие! Незнам каква е идеята да отнемете правото му на лице като размажите снимката му, защото отнемайки тази възможност Вие го скривате и омаловажавате проблема му. Това е близо до "има човек - има проблем, няма човек - няма проблем"! Разбирането Ви за журналистическа етика е погрешно и обидно за човека на снимката!

5

Герганка

преди 7 години

До GeorgiМного си елементарен, Гошко ;)

4

Georgi

преди 7 години

До Анонимен #2И ако Сардините бяха риба Тон, а ти имаше някакъв мозък, дори и Кокоши, Планетата щеше да е по-добро място!

3

Анонимен

преди 7 години

" в болничната стая с момченцето работят педагози и социални работници..."Добре е, че се грижат за детето, но трябва да задължат родителите или да плащат издръжка, или да полагат обществено-полезен труд. Моето дете е българче. Повече от два месеца минаха от началото на учебната година и все още не му е отпуснат ресурсен учител. Одобрено е за ресурсно подпомагане.И това в София. Представям си какво е в малките населени места.

2

BURZUM

преди 7 години

Тръгва ,тръгва, ей сега си обува обувките.

1

Анонимен

преди 7 години

До Анонименхубав коментар, ама комплексарски... Кво щеше да напишеш ако майката беше българка?