52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43, кои учени, някои изразяващи се в кучкарските ви групички, иначе ако теб те сравняват с животно, си само за съжаление

51

Анонимен

преди 7 години

Само зверски глоби и затвор ще научат кучкарите да си събират ла.ната на кучетата и да им слагат намордници. А докато държавата не започне да си изпълнява функциите - приветстваме снайперистите.

50

някой

преди 7 години

Какви са тези закони у нас, при които за убийство на куче наказанието е затвор в случая от 1 до 3 години, а за убийство на човек присъдата е условна?Колко убийства станаха при шофиране след употреба на алкохол или наркотици, както и при превишена скорост?Нима не е предумишлено убийство, ако шофираш след употреба на алкохол или при висока скорост? За мен е - защото всеки нормален човек осъзнава последствията и все пак го прави.Явно кучешкият живот у нас е по-ценен от човешкия.

49

Анонимен

преди 7 години

До 50оф на плажа не се ходи само за да се печеш селяче

48

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че ми се е случвало на мен и на хора около мен да бъдат нападнати от домашни кучета пуснати на разходка свободно в междублоковите пространства като уж собственика е наблизо и следи какво става.Събаряни са малки деца пред мен с окаляни и скъсани дрехи с предтекст, че кучето си играело. Значи ако иска да си играе нека си играе с децата на собственика. Към кротките кучета нямам претенции. За агресивните не ме интересува чии член на сем е.

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи пък на какъв плаж ходиш в тоя студ? Не ми казвай, че ходиш да си правиш слънчеви бани! :)

46

Горан

преди 7 години

Къде му е мястото на кучето, и къде не, не вие решавате, дами и господа. А, да застреляш куче просто защото си го видял на плажа е деяние, което наистина подлежи на затвор. Изключвам случаи на неизбежна самоотбрана, когато кучето действително е проявило агресия към някого.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Остави го. Има ***, които мразя както животните,така и хората. И са големи юнаци пред клавиатурата.

44

Анонимен

преди 7 години

До 45ела ти казах ми бий два шута, то варна съм и всеки ден около 7 часа сутринта за най-сигурно си разхождам кучето около морско училище ела ми бий два шута, с немска овчарка съм. Вземи си някой само че да те спасява и е скола защото едва ли ще можеш да ходиш.

43

Анонимен

преди 7 години

До 46ти даваш ли си сметка колко си смешен в момента

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41Ами имал си късмет, че не сме се срещали. Но късмета няма да бъде постоянно с теб.

41

Анонимен

преди 7 години

До 43брех голяма си битка ела ми бий два шута докато си разхождам немската овчарка да видим дали после ще можеш да пълзиш до болнициата.

40

Анонимен

преди 7 години

До 40Съобразяването с агресивнотта на кучето е отговорност на стопанина. Ако кучето направи беля е отговорен стопанина. Но да застреляш куче от 100+ метра на обществено място, което не е проявило никаква агреся с мотива че то може би случайно би проявило е идиотско. "а да сравняваш човек с животно е израз на тежко душевно разстройство" - учените постоянно среавняват хората с животните. Явно и те са луди. Всички са прости и луди - само ти си интЕлигентен и нормален

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41, ами не бъди сигурен, няколко пъти са ме залайвали, ама след 2 шута по пoмияра и няколко към собственика се решава проблема, вервай ми

38

Анонимен

преди 7 години

До teoТео, значи защото някой *** е решил умишлено да отгледа агресивен питбул, трябва да се гърмят на обществени места кучета отглеждани да са миролюбиви домашни любимци?

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30..Тива, че ти ги възприемат като членове на семейството си е твий проблем...Ще стане голям твой Проблем ако *** като теб посегне на кучето ми!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39, едно животно може да не е агресивно към едни и да е агресивно към други, така че вие трябва да се съобразявате, никой не е длъжен да ви търпи, а да сравняваш човек с животно е израз на тежко душевно разстройство

35

Анонимен

преди 7 години

До 30напротив, на обществено достъпни места, когато домашен любимец не показва никакви признаци че е заплаха за околните, си длъжен да търпиш. По твоята логика никой не е длъжен да търпи и теб - трябва да се стреля по теб ли?

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34, мястото на кучето не е наплажа, където ходят хора, на никойне му е приятно да седи сред кучешки ***

33

Анонимен

преди 7 години

До Ангел "В този смисъл закона казва категорично че това не е опасно за околните оръжие". До преди няколко дни имаше голям проблем с предоставянето на информация относто местоположение на клиенти на мобилните оператори към Планинската спасителна служба. Законът не беше адекватен. Пред 2 дни гласуваха нов закон задължаващ предоставянето на тази информация в случай на загубил се човек. Както виждаш, законите не са перфектни и подлежат на обновяване. Законите за пневматичните оръжия са остарели