81

Анонимен

преди 7 години

Добре че са и взели децата, щото жената явно не е на себе си - коя християнка се жени за арабин ?Да се ожени за турчин от България - нормално, ама за арабин ...

80

Правилно

преди 7 години

Тая това заслужава, жалко за дечицата.Искаш аррабин - получаваш го в комплект с проблемите.Утре децата и ще са в ИД.

79

Анонимен

преди 7 години

Даваш ли даваш балканджи Йово, хубава Яна на т.у.рска вяра.....

78

84

преди 7 години

ти очевидон не си наясно - не се пише ИСторията, а ПОЛИТИКАТА.ИСторията е до определена точка. У нас тя е до 1947 - ЯЛтаУ Франциия - до 1975 - петата републикаи т.н.всичко зад тази дата е е ПОЛИТИКА, приема се че обикновено трябав да минат поне 50 години, за да говорим за история.историята се пише на база ИЗвори и документи, щом исакш да променяш установени факти значи си измисляш.

77

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе е вярно ! От такъв край съм, че има много помаци тук. Има много помакини, които са омъжени са християни. В крайна сметка между араби/турци и помаци паралели не може да има. Особено сред по-младите българи и помаци на практика разлика няма.

76

Анонимен

преди 7 години

Уважаеми"българи"Историята се пише и ако вие приемате тази История,която е официално"наложена"то има хора които не я приемат ;)

75

Анонимен

преди 7 години

на който не му изнася да ходи в Турция, АРмеиня, Гърция или където ще, но преди тоав да е добър да си върен гражданството.

74

80

преди 7 години

това са глупости помаците са българи помъчени от османците, вземи малко прочети история, даже османския хронист Мехмед нешри е описвал какви нечувани жестокости са се вършели в Родопите който е бил озцяло български край, колко български са скачало от високиет скали за да не дадат вярата си.Забранната за майчин език е естествена - в България има над 10 виад етноси, ако всеки поиска да учи на майчин език какво ще стане. Основният език е БЪЛГАРСКИЯТ.

73

Жена

преди 7 години

Имам*

72

Жена

преди 7 години

Има 2 деца от мъж БЪЛГАРИН и казвам с гордост,че от него по добър баща,съпруг и ...... едва ли има сред които и да е чужденец от която и да е страна по света!!!

71

Анонимен

преди 7 години

По подобна схема *** - Франзуцин направи дете на моя позната, посел я съксваше от бой, и тя идвам успя да избяга, сега се точат дела.Но тук поне има шанс, Франция е европейсак страна, а мюсюлманите не спазват християнсик закони.При арабиет ако изчезе някоя съпруга, полицията вдига рамене - как да разпитват, като всичик жени са с фереджета и бурки, неудобно е да ги карат да си показват лицата.

70

до 75

преди 7 години

какво чудно има - Арабинът сигурон е богат, купил й е някое и друго бижу за 5000 лева, извел я е един - два пъти на скъп ресторан,т завел я е на Варна и я е платил, правили са любов и тя е припаднала по него. Щедър мъж, як секс - колок му е. като са се родили децата, след година две я е отвел в страната си, гепил й е паспорта, джисема и парите и вече тя е била никоя. Дори и няакк си да избяга децата остават. Проста схема, арабиет я правят постоянно.

69

Анонимен

преди 7 години

фашисти в България не е имало НИКОГА.тоав е един термин който някои хора си го измислиха.Фашисит между впромчем не е имало и в Германия.Фашисти е имало само в Италия на Мусолини и никъде другаде.В германия има нацисти.в някои страни има нео-нацисти и скинариВ българия 1934 има Хунта.дайте да не смесваме понятията.Освен това е силно да се говорим за фашистак окупация.Окупацията предполага армията на чужда държава да превземе твоята. Коя чужда армия с неонацистка нагласа ни е превзела?

68

Joko

преди 7 години

Свършиха ли се свестните мъже, та тази Не-така е тръгнала да се еб***в@ с арабин ?!?!?!?

67

Радващ се

преди 7 години

Щом си е дала *** на тази тази тзрамбука така и се пада.

66

Анонимен

преди 7 години

Вижте какво стаав в ИД - там има цели "концентрационни лагери" за съпруги, които са буквалоно робиин, купуват ги, продават ги, минават ги десет-дванадесет човека наред, чесот ги карат да правят орална любовн а не са си мили оная работа. Ако откажат - бой. Стоят под тежки бурки, задушвата се.в Афганистан преди 4-5 годиин имаше слуачй, девическо училище, пламав пожар пожарникарите спасяват момичетата, и понеже в бързината нямали време да сложат бурките - смърт с камъни за 300 момичета.

65

наскоро

преди 7 години

еврейко се очъжи за швед леле какъв вой надодаха роднините й, равинът - как предава своята общност.При арабите е същото, само че в още по-остри форми.Имаше някакъв случай където арабак избягва в германия, жени се против волята на семейството си и един ден и лисват сярна киселина в лицето.....

64

Ти левски чел ли си?

преди 7 години

левски е казвал, че препоръчав да не закачат невнните, а само тези, които пречат да се създаде независима България.За чираечето е казвал че го боли много, задето се наложило да го убие, но ако трябав да избира България - или чирачето пак би го сторил. ОТделният човешки живот не може да се слага пред святото дело.

63

66

преди 7 години

Левски и Ботев са терористи - според кого. Съвременният тероризъм се развива 20 - те години на миналия век.Левски е убил едно чираче, което се разпищяло за чорбаджийските пари, а не мислело за страната. това не е тероризъм, а Държавничество.Ботев е излязъл с чета да с освожбождава собствената си родина от една ОКУПАЦИОННА власт. тетрористи са тези който искат да съсипят чужд народ, а Ботев и Левски са искали да си вземат своето.

62

Анонимен

преди 7 години

Дори при помашките бракове са предимно *** с българка - християнка.