84

Анонимен

преди 7 години

Вчера Местан каза, че е възмутен от намеренията на Герб да подкрепи правителство на патриотите и днес герберасткия диференциал завъртя механизмите на заден ход. Знаем кой стои зад Местан. Вместо тази видна причина, цял ден политолози и социолози се утрепаха да питат видни фигури от Герб защо пак се завъртяха и имали различия между Бойко и Цецун.

83

Клетва!

преди 7 години

По 11 цирея на всеки глас да им излизат......!

82

Анонимен

преди 7 години

Всъщност, това е много по лесно изпълнимо от въвеждане на мажоритарен вот, но за вота се говори много, а за намаляване на субсидията почти не. А може да се гласува още утре.

81

Анонимен

преди 7 години

За БАН няма, но за партиите има?Има, няма, има, няма????

80

БАБА КУНА

преди 7 години

ХОРА ДА ГРАБВАМЕ СОПИТЕ И ДА НАТИРАМ ДЕПУТАТИТЕ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ!

79

Неориентиран

преди 7 години

Субсидията еднократно ли се дава или през целия период на мандата ежемесечно на конкретната партия се дават по 11 лв за всеки глас, който е получила на изборите?

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94Нима очакваш , че нещо ще се промени . Народа не иска истинска промяна , само си приказва . А че това е последния шанс за мирна промяна съм съгласен , защото ако и сега им мине номера , така ще се бетонират , че и друг референдум никога повече няма да видим. За разлика от нас обикновенните хора които очевидно не се учим от грешките си , то политиците много бързо се учат и вземат мерки да ни лишат от всякаква възможност да им противодействаме.

77

Анонимен

преди 7 години

Ами Слави какво чака....или референдума беше къор фишек. Ако и сега нещо не се промени ЗАКЛЕВАМ СЕ ..... НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОЙТО И ДА БИЛО. Да ме санкционират колкото си искат, но явно, че с избори И референдуми НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ В МИЛАТА МИ ТАТКОВИНА

76

Анонимен

преди 7 години

Най грамотните ръководители на БКП-БСП , които разбират от икономика са : - Тодор Живков - овчар и неграмотен. - Станко Тодоров - сарач / човек , който прави поводите на конете и магаретата / неграмотен . Първанов - необразован , завършил история на БКП . - Станишев - двойник на Първанов . Учил за значението на копчетата в военната униформа на червената армия . Тези всичките над 50 години са правили пенсионна и всякаква политика . Сега пак техните наследници дават акъл.

75

до НАРОДЕН СЪД

преди 7 години

СПОРЕД МЕН си прав,до някъде. Други народи са въставали МААСООВОО за да извоюват своите права и свободи. ЗАЧИТАЛИ СА ,И ЗААЧИИТААТ СВОИТЕ ГЕРОИ И СВОИТЕ ЗАГИНАЛИ В ИМЕТО НА ТЯХНАТА РОДИНА.НО НЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ. НИЕ НЕ ВЪСТАВАМЕ МАСОВО. ПРИ НАС ОТ 20 МИЛИОННО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕЗ 1876 год. са въстанали 300-350 човека. БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ И ГЕРОИ СА ЗАГИВАЛИ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО С ЯНА ПРЕЦЕНКА ЗА ТОВА. НО, :-( в най-добрият случай тяхната саможертва е била забравена.ЗА ДРУГОТО ДАЖЕ НЕ ИСКАМ ДА ПИША :-(

74

Между редовете

преди 7 години

Някой да е очаквал, че тия нагли *** ще отрежат клона на който висят като шибеци мандат след мандат? Повече от ясно е. Искат народа да ги измете и линчува. Само това е пътя.

73

Анонимен

преди 7 години

В българия, плосък данък и абсурдни концесии.

72

Анонимен

преди 7 години

ами в Норвегия 20% от всичко добито на найната територия отива в пенсионния фонд.

71

Анонимен

преди 7 години

Необразования червен *** непрекъснато пише глупости . През 1945 г. комунистите-социалисти окрадоха пенсионния фонд и се започна плащане на пенсиите от бюджета . Така е до днес и затова няма пари в НОИ др. *** .

70

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ЗАЩО ТОЛКОВА МАЛКО КАТО 200 ИСКАМ МИНИМУМ 20000

69

до 75

преди 7 години

36,7% от всички имащи право на глас е доста повече от гласувалите за сформираното мнозинство в настоящият парламент. Това ли е волята на народа? В такъв случай да няма парламент ли? Факта че скриха 12 хил. гласа къде отиде?

68

Анонимен

преди 7 години

Искаме си мизерията , ама на всички . Работил , не работил все тая , накрая по 300 лв. на всички . И кой го предлага , доносника на ДС др. Каракачанов . Да ама аз предлагам по 1 000 лв. на всички и съм по добър от него . Ура другари . Да живее работническата класа .

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПенсията ти не зависи от колко внасяш а от колко кинти има в НОИ когато се пенсионираш. НОИ вече е фалирал и смуче заеми защото СДС и ГЕРБ ликвидираха икономиката след 1989 г.

66

Анонимен

преди 7 години

Дано не съм прав, ама тази зима ще е по страшна от Виденовата!

65

до 74 Койчо

преди 7 години

Според мен трябва да няма минимална пенсия - за колкото си се осигуряал, толкова да получаваш като пенсия. Сега с тази минимална пенсия на практика пенсиите на тези дето са се осигурявали на минимални суми, вкл. и тези дето са укривали доходи, се изравниха с пенсиите на хората, които са се осигурявали на по-високи суми, т.е. не са укривали доходи. Това доведе до нежелание на хората да се осигуряват - плащаш или не плащаш осигуровки, все минималната пенсия ще получаваш. Всички цял живот работим