29

снайпера

преди 7 години

До ВасилевСкрий се бе, oлигoфpeн

28

PD

преди 7 години

Това на което не се обръща внимание, е че в сърцето на европа, държавата на централните арии, Унгария благодари на България /Светлата южната ария/. И ако в представите на сегашната европа, българите сме тъмен субект, то тона който задават централните арии, ще де чува все повече. А те ни благодарят, не защото сме гръмогласни като тях, защото даваме това което по географски причини е редна да направим за общото благо на новите ни приятели. Така е постъпил и Тервел и също получи признание.

27

Анонимен

преди 7 години

Орбан явно съвсем си нема на хабер, с кого си има работа.

26

смЕх

преди 7 години

до $ранжатаКолко пъти трябва да ти се казва ,че любимата ти тиква е комунист до мозъка на костите и още не си е върнал партийната книжка.

25

Андрешко

преди 7 години

Ние сме братовчеди с унгарците по прабългарска линия и братовчеди и със славяните по славянска линия. След разделяне на прабългарските орди на три едната идва в сегашна България,другата орда отива в сегашна Унгария и третата в сегашна Германия.

24

Анонимен

преди 7 години

"Селянина" Василев май обръща палачинката. На ред е Странджата.

23

Анонимен

преди 7 години

Награден с ГОЛЕМИЯ ТИКВЕН МЕДАЛ !

22

Наивен

преди 7 години

Дано ордена "Голям кръст" е с лента. Това ще е по ценно за Бойко. Обикновено такива държавни награди се дават при раздяла. Сигурно Орбан разбира от политика. Който познава нравите на западняците (а Унгария си е западна държава открай време), знае че те са перфектни дипломати. Ще те похвалят публично и ще те отсвирят тихомълком.

21

смЕх

преди 7 години

Наградената тиква разбрали за 3000 ловци на емигранти в Унгария които започват да ловят скакалците и да ги връщат по бързата процедура или при нас всичко е "наред" и ще си я караме по старому.

20

Василев

преди 7 години

Бати Бойко заслужава медал-Бягане от отговорност и проблеми,спасява се Мутрата обиден, чехората не са гласували за него!Сега и да иска , никога няма дагласувам за ГЕРБ, ако ми гонатрапват пак за премиер!Доверие се гради с години и самоедна постъпка е достатъчна да него подкрепя!!!!Велики и всемогъщи саеврейскочефутските корпорации ибанки!!!Агент Лиъм Уудс!ЦРУ!!!

19

Поканен от Меркел

преди 7 години

Само да поправя,че последния български цар от Второ българско царство е Иван Срацимир,владетел на Видинското царство до 1396 г.Бил е бая фурнаджийска лопата-доста години васал на султан Мурад I,след това при кръстоносния поход на Сигизмунд си спомня че е християнин и минава на тяхна страна,но Баязид,за съжаление,си довършва историческата задача,разбива кръстоносците,пленява Видин и заточва Срацимир някъде по Анадола най-вероятно.

18

избирател

преди 7 години

Щом почнаха наградите значи ще си ходи.

17

Анонимен

преди 7 години

Язък, Орбан ми падна в очите! Така ли се дава най голямото отличие на сулю и пулю! Но, явно са го подвели съветниците му! язък

16

Анонимен

преди 7 години

Путин нямали да награди някой от България. Например Румен Овчаров.

15

до 23 неграмотния

преди 7 години

А цар Соломон?! Невежи позитански ***!

14

7

преди 7 години

И сто минуса не правят лъжа от истината.

13

Анонимен

преди 7 години

ГЛАСУВАМ ЗА ВСЕКИ КОЙТО Е ОЦЕНЕН НА ЗАПАД. НАГРАДИТЕ СЕ ДАВАТ ОБЕКТИВНО.

12

още по-замислен

преди 7 години

Това за жената на Иван Асен II и синът ми го знае, още е в учебниците по история.Но какво, по дяволите, имат връзките на кралските семейства с дружбата между държавите ????По-тази логика всички европейски народи , че и Русия даже, трябва да сме братя ?

11

Анонимен

преди 7 години

Втората жена на Иван Александър е еврейката Сара.Затова нейният син и последен български цар на второто ни царство Иван Шишман е евреин според еврейските закони.

10

Anonimnik

преди 7 години

До inatutИван Асен 2