85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен намайка ти катерицата разбиха

84

Анонимен

преди 7 години

До Анонименразбиха на *** катерицата

83

ЩО ДА ЛЪЖЕМЕ ,БЕ...

преди 7 години

1-РУБ. е 0,33-ст..!!!!!БЕГАЙ НА ЧЕЙНДЖА НА ГАРАТА ДА ВИДИШ......ХА,ХА,ХААААААААААААА....А ЗА ЗАПЛАТАТА --ГО КАЗАХА ОФИЦИАЛНО ПО БТВ!!/..да ти кажем ли и за Естония.../

82

юбералес

преди 7 години

Идеята Русия да търси излаз на Средиземно море през Сирия, а не през Балканите е на А. Хитлер. Тази идея е предложена на Сталин чрез *** по време на визитата му в Берлин през юни 1940г.

81

Анон

преди 7 години

До SpaceX - Ще ми каже ли някои кои ще бъдат тези сунити или огромното мнозинство от народа на Сирия - 90% от населението които ще седнат на една маса с АсадАЗ ще ти кажа - Когато бяха изборите за президент на 17% от територията на Сирия живееха 13 млн души и 80 % от тях гласуваха за Асад.Сега гледай и други медии и ще разбереш , че повечето цивилни жители на Алепо благодарят на армията на Асад, че най-после ги е освободила!Дори по БНТ се промъкна такъв откъс, но веднага го изрязаха.

80

До #138 РУСИЯ Е ВЕЛИ

преди 7 години

Не лъжи ! Средната нетна работна залата (след облагането) в Русия е 522.25 $Толкова ли е трудно да провериш в нет,а или е по-удобно да излъжеш.

79

Анонимен

преди 7 години

Войната в Сирия била свършвала - голяма работа!! Ужасът за Запада продължавал - Асад на власт, Русия и Иран - победители. Трябва да палят друга война нейде, за да я спечелят. И Сащ по-бързо да действат...

78

до 127

преди 7 години

Кък са я разбили, че нещо не схващам ?. Между другото да не си се дрогирал та драскаш такива глупости ?.

77

Иван от Русия

преди 7 години

До #138 РУСИЯ Е ВЕЛИКА ,БЕ..******лъжа

76

Анонимен

преди 7 години

Русия, САЩ, много важно, вижте Кристалина, как я изхващаха в грандиозна кражба и си спомнете, че тези дето сега си,,раздират ризите" за атлантическите ценности, се кълняха в нейната почтеност !

75

Анонимен

преди 7 години

Хаха, провал за Дойчевеле, Германия и САЩ е краят на войната. Ех, какъв политически и морален провал е войната да свърши..

74

Анонимен

преди 7 години

Войната свършва, Запада много години гледаше и насъскваше умерено и неумерено всички. Вместо да се радват, дойчевелевците реват като през комунизма. Останаха си една черна лъжлива станция.

73

Анонимен

преди 7 години

138: Аз живея в Русия и ми дреме газ бензин гореща студена вода парно водка са ми безплатни друго не ми трябва

72

Анонимен

преди 7 години

Явно това ЦРУ за нищо не става. Сто пъти се опитвали да убият Кастро, дето им беше под носа, но ядец!. Сега с Асад големи главоболия и накрая същото.

71

РУСИЯ Е ВЕЛИКА ,БЕ..

преди 7 години

СРЕДНА РАБ.ЗАПЛАТА в РУСИЯ ---178-$...в БЕДНА БЪЛГАРИЯ ------228-$....КВО ДО КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ....??!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Браво на генералния щаб на Русия ашкосум евала не като НАТУ тьпунгерите

69

Анонимен

преди 7 години

Егати поръчковото писание . От фащ повече от 5 години се мучат да бутнат Асад - създадоха ,,умерена опозиция " , даеш и разкъсаха държавата . За 1 година помощ от Русия , Сирия си връща територии . Но на зелка само кочан и е в главата .

68

Анонимен

преди 7 години

Хората са им го написали в заглавито на статията ама кравите не разбират Мууууууу квик грух грух

67

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, ха.... този пасквил, който ни пробутва *** е поредната порция от амеракнската повърня, пардон - пропаганда.А, бе хора.Вместо да ни пробутвате тези бълвочи, отворете Интернет, вижте документалните филмчета от Алепо. "Бунтовниците" за които тук леят крокодилски сълзи, разстреляха няколко пъти вече с картечници стотици обикновени жители от окупираните райони, защото протестират, че няма какво да ядат и нямат лекарстваТия, дебелогъзите американци и техните протежета си знаят обаче своето

66

Анонимен

преди 7 години

Горките колко съжаляват че Обама не избомби Сирия... Алоууу да сте чували колко минути са нужни за междуконтинемтална ракета да прелети половината Земя - не повече от 30 мин. Точно толкпва щеше да е интервала между началото и края на американските бомбардировки по Асад!