92

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен *** , този българин вървя по гайдата на Правешкия необразован овчар 35 години , вървя след необразованите Първанов и Станишев които са завършили история на БКП . Явно и ти си от тази категория , защото Борисов е доктор на техническите науки . Анадъмно .

91

Анонимен

преди 7 години

Виновник за политическата криза е българският народ, че от 27 години върви по гайдата на бивши ченгета и разни недоучили пожарникари, вместо да им удари по сто тояги и да ги прати в затвора.

90

Анонимен

преди 7 години

Най накрая българина ще си изяде солта , ще получи 100 тояги и накрая пак ще си плати . Това е образно казано от гласуването на инат. Др. Радев вчера показа , че не става за управител на кафене , а ние го избрахме за Президент само на Борисов да му е зле. Е сега какво искате другари политикани . Щом опряхме до доносника на ДС др. Каракачанов да става Премиер значи за нищо не ставаме .

89

Анонимен

преди 7 години

БСП няма как да не *** на умряло, просто защото умира наистина.

88

КК

преди 7 години

Вчера гледах Референдум по БНТ. ДПС и БСП бяха против и видимо разстроени от развоя на събитията. Това ми дава надежда, че идеята да се състави ново коалиционно правителство от Патриотите или от Реформаторите е добра. Щом БСП и ДПС *** на умряло, значи сме на прав път. Амин!

87

равносметка

преди 7 години

Виновници за политическата криза са :Росен Плевнелиев - пседно атлантик ,подлец Бойко Методиев Борисов - страхлив крадец и ненормален човек .Валери Симеонов - негодяй от Бургас Красимир К . - доносник и лъже патриотВолен С- комунистически престъпник ,руска агентура .Нека останалите в ГЕРБ да си подредят партията и да не правят глупости срещу народа си .

86

Анонимен

преди 7 години

В БСП са в такава безпътица, че не е истина. Всеки срещу всеки, пълно с некадърници. Електоратът им естествено отмира, сред младите не са популярни грам. Дори подкрепата за Радев и неговата победа няма да им помогне.

85

Анонимен

преди 7 години

Има сценарий и той се спазва. Всички да се наскачат, да се издънят, народа да ги види що за *** са и тогава Герб - БСП - ДПС ще командват поне 2 мандата. Нали помните воплите на Бойко за хубавите сериозни системни партии и тези капризни коалиционни партньори като ПФ и РБ?

84

напротив

преди 7 години

Изобщо не е така .Точно неразумните действия на малките партии ще убедят всички в налагането на мажоритарната система толерираща две три партии .

83

Анонимен

преди 7 години

Слави Т. трябва с камъни да го изгонят бетонира статуквото - две водещи Партии- Герб и БСп и две ислямски. ДПС и ДОСТ. чрез Слави ще се постигне мечтата на Луканов. - лявото БКП и дясното БКП да си сменят властта през 4 години.По-лошо - вървим към македонски сценарий- една дясна партия и едан албансак партия - една лява паритя и едан албанска партия.

82

93

преди 7 години

Там е въпросът че Слави Т. подмени вотавотът на избирателиет на ПФ, беше да останат в опозиция, да дойдат с 40-45 депутата и тогаав да се правят сметки, а ама това беше по ПРОПОРЦИОНАЛНАТА система. сега по мажоритарната система ПФ няма да вкара нито един депутата дори и при 20процента, и затова бърза да е на власт - да си вдигне процента.което е глупаво, но вината тук е на Слави.Опитвайки се да изхвърли малките партии, той само ги подтиква към неразумни действия.

81

Корнелини неволи

преди 7 години

Нинова гас пикае. Беше се нагласила да става премиер. Даже дата за избори си беше избрала, както се избира дата за сватба (сигур и при астролог е ходила за датата). Обаче, не! Да беше пуснала генералчето на този КСНС - можеше да избегне този развой на събитията!А сега... :-)

80

Анонимен

преди 7 години

До преди 20 дни у нас президент се назначаваше от Премиера! Време е премиера да се назначава от Президента. Преди 20 г. Елцин лежеше пиян в болницата. Излезе за 3 /три/ часа, уволни правителството, назначи ново и пак отиде легна в хоспитала.

79

до 89

преди 7 години

хайде стига глупости, СДс е измислена партия, в България има една партия- БКП.дори и да се въвеед мажоритарна система нищо няма да се промени към добро, всеки ще си сложи на 240 - те бланки само най-твърдите хора и няма да имаме избор от можещи хора.като се изправят Цецка Цачева срещу Кунева, срещу Волен изборът ще е точон никакъв.това се случи през 2009 когато въведоха мажоритарната система - всички мажоритарни места се заеха от върли партийци.

78

Анонимен

преди 7 години

На БСП вече никой не може да им налее вода в мелницата. Станишев ги запрати на бунището, АБВ им дръпнаха гласове и сега там разни десари се борят за един вече тотално оглозган кокал.

77

Българин

преди 7 години

Но най важното е БСП и ДПС да са извън властта.Всички помним тяхната антибългарска и антинародна политика.

76

Слави Т

преди 7 години

е най-големият виновник - създава урбулежката една нова система, която идея си няма как работи, тя ще роди чудовища, Герб или БСП ще станат единствениет сили, а СЛави и сценаристите му прокламират "стабилност" като някакав мантра. Е, не мерси, Бойко не исак да мърда заплатата 3 години, а цениет да растата, ако го направим "стабилен", това положение може да остане 10 годин. Слави или мноог му плащат или е много про-ст.

75

Анонимен

преди 7 години

СДС се домогва до властта. Реформатори, Варели и Волен са все стари седесари.Тя и Корнелия натам беше.

74

Анонимен

преди 7 години

ПФ може би нямаше да искат да правят кабинет, но Слави ги подтиква към това с мажоритарната система. показа, че както имат сега 15 процента и взимат 40-45 депутати по пропорционалта при бъдещи избори, може да не вземат нито един по мажоритарната, защото твъв Франция Льо пен с 29 проценат взе само 3 мандатни района.

73

Анонимен

преди 7 години

Аз на първи тур не отидох въобще най вече за да не правя легитимност на този референдум, организиран от някакви рошави полуинтелигентни пажове на плешив вожд. и кой му разреши да затваря Орлов мост, след като стадиона е на един груй място? Ясно Кой! Който има полза от мажоритарно накупен вот, след като вижда, че от избори на избори пада надолу с по 15 - 20 депутата.