44

Анонимен

преди 7 години

НЕМА ОТЪРВАНЕ НЕМА ОТ ГРАБ!!!!!!!!!!!НЯМА ПО-СЛАБОУМЕН И НЕВМЕНЯЕМ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРЕБ!!!БУДА КАЗА ЯСНО, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКОЙ СЕГА ОБЯВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!

43

53

преди 7 години

ТОЗИ КОГА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА

42

Затворко

преди 7 години

Цецо пусни кокала да не те удряме после с него.

41

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тези ги интересува само собственото им...оцеляване във власта.Както е тръгнало,на едни избори след 3 месеца биха свалили депутатите на ГЕРБ на 40-сет,което си е провал.За това Боко и...компания са готови на всякакви пируети за да отложат този предстоящ катаклизъм,като с чужди ръце Боко вади кестените от...огъня.

40

BURZUM

преди 7 години

Много грозен тоя беееее....и тиквата и той баси противния толуп въобще грозни и прости хора в селяни за азиатска диващина на България.

39

РХ

преди 7 години

До лоша работаИма някаква истина, че Бойко, като личност се харесва на хората, но - не се харесва на истаблишмента, защото Бойко е личност, индивидуалист и ...НЕ е масон, а ТЕ са във всички партии! От 10 години Бойко е трън в очите на масоните - това долно , лукаво племе, с претенции да управлява света!

38

...

преди 7 години

Мижитурко, мишко, чакаш ли подаяния от ЕС... хахахаха

37

Анонимен

преди 7 години

А тебе кога те пуснаха от затвора дувгарю?Това с апартаментите вече вкисна!Претакай си зелето бе човек!

36

u4en

преди 7 години

Всичко е договорено с ЕНП. РБ взима 3-ят мандат и правят прав.с гл. на ГЕРБ и нез. Нещо като ГЕРБ-2. А днес ясно се каза за мин. предс. - Р.Кънев. Б.Б си измива ръцете и почват истинските реформи!

35

...

преди 7 години

Примери господин демократ... давай примери, мантрата с ЕС... вече я знаем, една мафиотска организация, която навреди страшно много на европейските народи. Предпочитам да се оправяме сами, както при лошите комунисти, а не да чакам подаяния от ЕС, както теб, мижитурко...

34

лоша работа

преди 7 години

Готви се пуч в ГЕРБ.На партията им е писнало от Бойко .Този човек съвсем изкука.Знае ли наименованието на партията си .Пише европейски за европейско развитие.То е все едно десните във Франция да са с Льо Пен .Ей ,какъв човек ,Цветанов ,овладявай партията и пращай този човек да си почива вече. Аман от глупости и прецаквания,разсипвате България бе.

33

Фала на таков съд

преди 7 години

Тоя го даваха по телевизията.Само в Сафия имал шест апартамента,а и съда го изкара няколко пъти не винен,сиреч.,че не пиел вино.

32

РХ

преди 7 години

Този кабинет е подготовка и разчистване на пътя за възкръсване на бсп, но след изтичане на мандата на сегашният парламент. Избори сега, бсп ще загуби, а пък и предсоти много сериозно "затягане на гайките", което не би отивало на "хуманната и социална" бсп. Истината е следната - има сделка между Герб, Бсп и "тримата от запаса" (т.е. ченгетата от ДС) или с други думи - предстои правителство на БКП!

31

...

преди 7 години

абе ***, какъв Ес, какви пътища, какво сте построили бе ахмак, 60 км фалшива магистрала на равното, що не влезете да строите в Родопите или Стара планина, опс забравих ами те там комунистите построили, прекарали канализация, направили почивни станции. Е, разбира се вие демократите съвсем по демократично му разграбихте почивните станции, изколихте животните в кооперациите, дадохте танковете, самолетите и корабите за скрап.

30

РХ

преди 7 години

Това, което се подготвя в момента е разчистване на пътя за връщане на крадливата бс/к/п на власт, но ... след изтичане на мандата на сегашният парламент. Ще одере каквото има да се одира "отдясно", така "десните" ще станат още по-черни в очите на хората, за да може на бял кон да дойда "спасителката" бк/с/п - и да започне да дере "от ляво". Естествено, тогава ще падне и плоският данък /след като вече наште фирми хубаво се нагушиха/, но данък печелба естествено, че няма да пипаме - сакън...

29

Анонимен

преди 7 години

Трябват радикални действия за спиране на нелегалните нашественици и затова е нужно националистическо правителство-за да свърши мръсната работа, която няма да се хареса от брюкселските еврозелки!

28

BURZUM

преди 7 години

БЕРОВ 2.0

27

факт

преди 7 години

Разпада е пълен .Борисов е гений на глупостта.

26

Анонимен

преди 7 години

На това се казва влизане във властта през задния вход

25

боят настана тупкат

преди 7 години

Всички работят за Слави .А Слави работи в БТВ.БТВ ще управлява България.Гледахте ли днешния им манипулиращ репортаж за Харманли.Показали какви условия били там.О ,ужас,мизерия .......Втълпява се ,че не чистим на варварите .А те горките ядат и хвърлят отпадъците в мивките.Ужас и за това са виновни българите.