29

Анонимен

преди 7 години

МИ ТЯ МОСКВА ВЕЧЕ ПОБЕДИ А ЕС СЕ РАЗПАДА ФРАНЦУЗИТЕ ГИ Е ЯД ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА НАПОЛЕОН ДЕТО ЯДОХА БОЯ А НЕМЦИТЕ СЬЩО КВИЧЕНТО В СИРИЯ Е ДО НЕБЕТО ИМА УБИТИ ФРЕНСКИ ИНСТРУКТОРИ НО БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ СЕГА ФРАНЦИЯ ИМА ПОВЕЧЕ АФРИКАНЦИ ОТ АФРИКА ЕДИН ПОЗНАТ КАЗА ЖИВЕЯ В ЦЕНТЬРА НА ПАРИЖ СТРАХ МЕ Е ДА ИЗКАРАМ ДЕЦАТА МНОГО АФРИКАНЦИ И ГЛЕДАТ НА КРИВО А АЗ ЖИВЕЯ В РУСИЯ И НЕ МЕ Е СТРАХ ДА ПРАЗНУВАМ КОЛЕДА ДЯДО МРАЗ И ТН

28

ГУРБЕТЧИЯ АТАТЮРКЧИЯ

преди 7 години

НИКАКВА ОТМЯНА НА САНКЦИИТЕ ,А ДОРИ ТРЯБВА САНКЦИИТЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ!ВСИЧКИ СМЕ СВИДЕТЕЛИ КАК БОГАТИ ЧУЖДИ КОНЦЕРНИ ИЗБЯГАХА ОТ РУСИЯ ПОНЕЖЕ ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПЛАСИРАТ СТОКИТЕ СИ ПРОИЗВЕДЕНИ В РУСИЯ ,ТАКА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ОСТАНАХА ГЛАДНИ ! СЪЩИТЕ САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖАТ И КЪМ ТУРЦИЯ ЧИЯТО ИКОНОМИКА НА 80 % СЕ КРЕПИ НА ЧУЖДИ КОНЦЕРНИ В СТРАНАТА ! ПРИ ПОДОБНИ САНКЦИИ ЧУЖДИТЕ ФИРМИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ ТУРЦИЯ И ТАКА НОСЪТ НА ЕРНАСРАН ЩЕ ПАДНЕ ,А ТЪПАТА МУ ГЛАВА ЩЕ ОСЪЗНАЕ ГРЕШКИТЕ СИ

27

Берлин

преди 7 години

Санкции до дупка. Русия на колене пред Запада.

26

Кой губи

преди 7 години

Русия строй заводи,прави нови ферми,възражда собстеното си пройзводство и така бори санкциите,и никога вече западните фирми няма да се върнат на огромния пазар защото са заместени от други.

25

Анонимен

преди 7 години

Май са те удряли с балтийска дръжка като малък.

24

Анонимен

преди 7 години

Путин се опитва да разедини ЕС за да му свалят санкциите и да нападне балтийските държави!

23

Анонимен

преди 7 години

Да налагаш санкции на Русия е все едно да се опитваш да убиеш слон със сламка. Нулев ефект и загуба на време. Този Еро очевидно не е много умен.

22

николаев

преди 7 години

а дали русия иска санкциите да отподнат ? някой задава ли си този въпрос. а също каква вреда нанасят на русия и каква на ес и сащ още повече и двата лагера ги заобикалят чрез реекспорт едно са политически решения друго е бизнеса и печалбата.

21

Вангелия!

преди 7 години

До АнонименНяма да имаш поколение!! И ще УМРЕШ!!

20

Анонимен

преди 7 години

с тези афганистанци на първа линия искам да ви кажа, че ще задминем и франсетата по изчезване на бялата раса в държавата!Да живее демокрацията!! Да живее шериата!! Да живее Еврабия!!

19

Помнете

преди 7 години

Руснаците са скандинавски роми, които се правят на славяни. Заради лошия си характер са прогонени от викингите в степите, далеч от нормалните хора.Руси, варяги - това не са славяни.

18

Стамат

преди 7 години

Прав си, но 100 години санкции звучат още по добре.Дребосъка с токчетата заслужава само това!А алкохолизирания му народ нека му целува портрета.

17

ЪКРАЙНА

преди 7 години

До Димо ИЛИ УКРАЙНА??? САМИТЕ ПОКАЙНИНИ на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!!! Какво е УКРАЙНА??? ПОКРАЙНИНИ НА РУСИЯ!!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!! Както НЯМА И МАКЕДОНИЯ!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Санкциите трябва да продължат поне още 50 години.Кремъл само от сопа разбира, защото руснака винаги е бил роб, през цялата си жалка история.Пияни мужици.

15

Анонимен

преди 7 години

Русия си заслужава лошия живот задето винаги е тормозила и ограбвала съседните си държави.

14

Анонимен

преди 7 години

Аки не бяха САЩ, които помогнаха на СССР с милиарди през Втората световна, надали руснаците щяха сега да се правят на умни. Но те са наггли и бързо забравиха кой ги измъкна от лапите на Хиттлер!А само Сталин е избил повече граждани на Русия, отколкото са загинали през войната!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всички сме гледали комедийния сериал "Ало, ало". Знаем за "героизма" на френската съпротива в момент, когато СССР дава около 30 000 000 жертви във Втората световна война.Колкото и да ни е симпатичен Рене Артоа, не той спечели войната... Франция е люлка на демокрацията, на европейската култура, на прекрасното френско кино и вино, но ВОЙНИТЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ РУСНАЦИТЕ.Добре запомнете това !

12

Димо

преди 7 години

Минското споразумение съдържа доста точки, които трябва да се изпълнят от самата Украйна. А тя не прави нищо по въпроса. Защо? И защо се натяква по всички медии денонощно, че Русия трябва да изпълни тези споразумения, след като Украйна-държавата която е пряко заинтересована нарочно не прави нищо. Публикувайте официално това споразумение, че да може да се види кой какво е изпълнил.

11

Защо

преди 7 години

Кризата в Украина е създаде Европа те подкрепиха преврата там и сега мълчат гузно за убииствата в Донбас.А стоварват вината на Русия...

10

Чудо

преди 7 години

Русия избива терористите в Сирия а запада я тормози с санкции!?а ссега си задайте въпроса на чия страна е запада!?