11

Анонимен

преди 7 години

Ама как така бе?! Нали според шорошшката пропаганда руснацитв бяха мизерни *** с *** и ядяха обелки от картошки. Нещо не се връзва.

10

Анонимен

преди 7 години

Покажете го на какво мяза след 1 месец ползване от руснаци :)))

9

хехе

преди 7 години

***, ама в Раша от десет години дават една солидна сума за второ дете, навършило три години. Тази година сумата достигна 523 000 рубли.А в бегето наблягате на развъждането на шведи и вече и афганистанци, щото сте си надвили на масрафа, явно.

8

всяко добро за зло

преди 7 години

До Да, ама неЗа това пък фашкиите на западняците ухаят на живанши, всичките им кусури са съвършенни кусури.

7

до 3

преди 7 години

Овчо, същия влак пътува по маршрута Москва-Владивосток! Затваряй си човката и гледай как пътуват омразните ти руснаци. Защото за този влак, билета струва 5000 евро. И на сън, няма да си го позволиш. А местата за него, винаги са запълнени, но не с такива прошляци като теб!

6

Анонимен

преди 7 години

Само ушанките се возят в международни влакове 2016 година.

5

Берлин

преди 7 години

На гарата в нашата махала виждам понякога влак Москва - Париж. Обаче е най-обикновен, даже е некаква кошница.

4

А бе

преди 7 години

Аз лукс не видях,ама нейсе...Дизайна е като за хотел край летище.Не че е лошо,но просто не е луксозно.

3

Да, ама не

преди 7 години

Влака може да се движи с 250 км/ч, но само по жп линиите в западна Европа. А защо не пътува за Китай, Монголия, С. Корея, Камбоджа и Виетнам?Защо пътува към лошия Запад ?В руската *** този влак развива до 75 км/час, заради остарелите жп линии - това е по данни от в. Комсомолская правда, цитирана от ТАСС.И кво стана... поредната руска барака :)

2

А някога смеПътували

преди 7 години

с "Ориент експрес". През последните десетина години една след друга си отиват от този свят бабичките, които с този влак, през медения си месец, са пътували до Западна Европа. И те съвсем не са потомки на най-богатите по онова време българи. Те са от горния слой на някогашната средна класа и за повечето от тях това пътешествие с толкова луксозен влак е било единственото в живота им.Не са били малко онези български студенти в странство, които всяка ваканция са си идвали у дома с "Ориент експрес"

1

Анонимен

преди 7 години

Супер!!!