53

Анонимен

преди 7 години

новото яне в акциянали помните как янето уволняваше борисовобра вота на противниците му и с него влезна в парламента и после беше най-яката гербава патерица и тоя е същия- нали банкянския го калеса на времето в локо пловдив

52

Волята я няма вече

преди 7 години

Господин Марешки за какво ви е партия защо просто не си живеете живота като бос а искате все още власт и по-вече и по-веже на края всички са към един и същ път смъртта е неизбежна ;)))

51

младежът

преди 7 години

С тази икономическа система, които и да дойде на власт, няма да спре обедняването и несигурността на обикновения човек. Малък процент хора ще разполагат с власт и огромни финансови средства, почти цялото население ще обеднява все повече а средната класа ще изчезне.

50

Анонимен

преди 7 години

До Мдааааа - Ама народа всъщност си ги заслужава!той, народът, преди смяташе, че си заслужава напълно кpaдливитe комунисти, обаче вече си личи, че поумнява. Дай Боже още повече!

49

Анонимен

преди 7 години

"Марешки съобщи пред "Канал 3", че думата воля будела само добри асоциации." - Е вече няма да е така...

48

До 49

преди 7 години

Шофьор?Ама висшист!Приписал имуществото си на името на своята майка? Не е престъпление да бъдеш предпазлив.А на теб някой може да ти напомня и за арменския поп, проблемът е в главата ти.

47

Защо беснее БСП

преди 7 години

Марешки наистина има някои похвати, които са като тези на Тръмп. Това се харесва на народа.Марешки ще има подкрепата на Русия.Марешки, вместо да обещава добрини в бъдеще неопределено време, сега направи нещо за народа!С ВСИЧКО ТОВА ТОЙ КОНКУРИРА БСП В СФЕРИ, КОИТО ТАЗИ ПАРТИЯ И КОМУНИСТИТЕ ИЗОБЩО ОТДАВНА СА МОНОПОЛИЗИРАЛИ !Ето такъв конкурент не е влизал в сметките на БСП. Затова са бесни!

46

Анонимен

преди 7 години

До Физиономията му?Явно си приличате с този като две капки вода.Шофьор на шефа на аптечно управление Варна издигнал се до аптечен "бос"--как ли ? Човек който по неговите думи не притежава НИЩО.Всичко е на името на майка му - защо ли ми напомня на Пеевски ?

45

бб

преди 7 години

Тази страна само комунисти ли ражда?

44

Анонимен

преди 7 години

Новата патерица на ГЕРБ ще се мъчи да става тоя мутрафон. Само дето преди втория тур на президетските избори яко се уля с призивите си в полза на Цецка, само дето не заплаши да се беси , като Митьо Пищова, ако Герб не спечели. Сега даже и тия които му вярваха няма да се минат втори път. Ще гледа парламента през крив макарон

43

Анонимен

преди 7 години

Ама Марешки има опит с правене на партии.Тази ще му е 3 /третата/ на която ще е лидер.Даже ще може и да си направи коалиция мужду трите.

42

бг

преди 7 години

Абе и този ли оплюхте без да го познавате.

41

Физиономията му?

преди 7 години

Защо е мошеническа?Това е физиономията на момчето от махалата, в което 80% от българите могат да разпознаят себе си. Непретенциозен, но харесан от чуждоземно девойче.Когато се е женил за нея, никой не е подозирал докъде ще се издигне братовчед й.Дали е взел кредити от Русия? И да е взел,кредит се връща с лихви, не е подарък.Но се опълчи на монополист,подкрепян от руска групировка. Опълчи се и на наши монополисти. А за това стрелят!Рискува много, но успя. Момчето от махалата! Такъв като нас!

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонименхайде пък сега, исландците си имат Партия на *** лентяи, която обеща само да пие, да яде и да краде, и островитяните гласуваха за нея

39

Анонимен

преди 7 години

Погледнете им само физиономиите. Погледнете ги внимателно и се научете да ги разпознавате. Научете се да усещате МОШЕниците. Иначе с тази масова духовна слепота не ни остава още много. Ще ни затрият до един.

38

Анонимен

преди 7 години

БСП беснее!БСП беснее!БСП беснее!Този направи за народа нещо, макар и малко, а БСП обещава какво ли не, но винаги, когато е на власт, съсипва България!

37

Анонимен

преди 7 години

Ако българина вкара и тая партия ще го призная за най-кухия хомосапиенс!

36

До БСП

преди 7 години

СТРАХ ВИ Е !!!СТРАХ ВИ Е !!!СТРАХ ВИ Е !!!Щом като ви е страх, значи има някаква надежда този човек да направи нещо за народа, а вие побесняхте от яд, че ще ви се пречи да грабите още, и още, и още!

35

БАБА КУНА

преди 7 години

МАГАРЕШКИ СЛЕД ПРИЗИВА ТИ ЗА ПОДКРЕПА НА ТЬОТКА ЦАЧЕВА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ВЕЧЕ СИ БИТА КАРТА И АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА. ЯСНО Е КОЛКО ТИ Е АКЪЛА СЛЕД ТОЗИ АВТОГОЛ.

34

Мдааааа

преди 7 години

Супер! Герб и Воля в коалиция! И Борисов и Марешки , кой от кой по-умен, и двамата капацитети лила прилика!Ама народа всъщност си ги заслужава!