53

КОЙ е Кремъл

преди 7 години

Вие сте роби на моделът КОЙ,кремълски модел за грабежи и репресии,подинструменти на модела КОЙ са,Белене,КТБ,ЦКБ,***,химимпортекспорт,БТК,М-тел,В Златев,Р.Овч,Пеевски,Шаркопов,Арабаджиев,Диневи,Гергов,Марешки.Само със измамите КТБ и Белене кремълските бандити ограбиха българите със над 20 милиарда

52

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не се съмнявам, че една голяма част от българското население с ясно осъзната лична безпереспективност няма нищо против външна сила да съсипе и малкото съградено в последнте 20тина години та комшията с по-хубавата кола да обеднее и да спре да ми ходи насам натам на почивки. Ако ще и зомбита да дойдат. Ей така за саира.

51

Viktor

преди 7 години

Като стане дума за Русия и нулева критична мисъл.Това е някаква религия някакво суеверие. Такова явление- чуждопоклонничеството да минава за патриотизъм в никоя друга държава няма.А да сме най-добре да кажеш, че знаем по-добре, ама не сме.

50

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен114 Поддържам напълно мнението ти за АЕЦ. Но, аяго попитай оня разбирач, а за 1-ви блок, от къде са взели енергия да го пуснат?

49

Анонимен

преди 7 години

"А не знам дали разбрахте, но ако аварират блокове 5 и 6 на Козлодуй едновременно НЯМАТ палене после защото сега единият блок дава енергия за охлаждане на другия ."Какви глупости дрънкаш?!? Ти АЕЦ дори на пощенска марка виждал ли си? Във "Столипиново" може и да ти повярват.

48

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXми за това има ТЕЦ бе умник и за това НЕК поддържа резервни мощности. бегай на Козяк за допълнително обучение .

47

Анонимен

преди 7 години

Много компетентни коментари. А сме толкова зле?????

46

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ ИМА МНОГО ДОСТАВЧИЦИ НА ЕНЕРГИЯ. И ако Русия недоставя евтино отпада от играта. В Бг е КАКВОТО КАЖАТ ТОВА Е!!!

45

до 104

преди 7 години

Не съм преувеличил процента на руската газ в Германия. Защото от Норвегия постъпва все по-малко. И щом Газпром прави рекордни в историята доставки в Европа, значи и в Германия ще е най-много.

44

1917

преди 7 години

по един не мит член за всеки русофил

43

до 101

преди 7 години

Ама хубаво супербатерия, ами тя с какво ще се зарежда? Ако е соларна енергия, за 100киловата, ще ти трябват поне 120киловата мощност за зареждане. А това са десет декара площ. Всеки има ли такъв двор? Дори и 10 киловата, няма да стигне покрива. Така че малко безсмислена работа ми се вижда. А цената на 10 kw батерия, май беше над 20000 долара

42

до 99

преди 7 години

Ами защо имаме отрицателно търговско салдо с Русия? Забраняват ли ни да изнасяме продукция. Не! Въпреки че с нашето производство, не можем да задоволим дори Москва. Но защо не изнасяме? Говоря преди санкциите.

41

Анонимен

преди 7 години

Що, в Германия няма ли руски търговски интереси. 80% от газта им е руска. А това за стотици милиарди разходи. А това че всичките им автомобилни фирми, без Опел, произвеждат коли там. Защо в Русия, а не в България?

40

Анонимен

преди 7 години

До 94Мъск само разтяга локуми, за да вземе повече пари за поръчки. Освен с електромобила Тесла, някакъв друг успех има ли. Дори французите в момента произвеждат кола, която изминава по-голямо разстояние от неговата. А какво стана с прочутите му 100 киловатови батерии за дома, които правят излишно свързването към ел. мрежата. Нищо, а минаха три години от тогава.

39

Българин

преди 7 години

В това да имаме търговски отношения с Русия няма нищо лошо. Не разбирам защо западните медии се опитват да представят Русия като нещо лошо. Всъщност е една много красива страна с готини хора, близки по манталитет и култура до нас.

38

Анонимен

преди 7 години

Ами да идват Майкрософт,Шеврон,Мерседес и други компании да правят бизнес и заводи у нас и да не сме "зависими".

37

смЕх

преди 7 години

Нещо май не вдЕвам какво им пречи на новите ни съюзници да развиват бизнес у нас и да прецакат дето се казва руснаците и да не могат те да правят едва ли не каквото си искат тук . И така като се позамисля причината е ,че те не искат да правят бизнес ,а да грабят погледнете кравараските Марици ,добива на злато в Асарел и опита им за добив на шистов газ все при възможно най-лошите условия за нас като не твърдя ,че и руснаците са цвете за мирисане ,но соро$оидите както винаги са с двоен аршин.

36

наблюдател

преди 7 години

Тя затова е и войната в Сирия. За да не може да идва друга газ към европа освен Руска.

35

(-_-)

преди 7 години

Нормално е, с Русия сме почти комшии. Не е нормално от нас да се иска да бъдем в лоши отношения с комшиите, защото очевидно не е в наш интерес. За съжаление нашата политика се определя от вън..

34

Анонимен

преди 7 години

Руснаците яко ни крадат и плащат на троловете си в коментарите да ви убедят, че Бойко или американските тец са виновени.