31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Законите се променят.Има ли желание и създаде ли се течение от хора се променят.Като мрънкаш "ми такива са законите" и чакаш някой да те оправи няма да промениш нищо.Ето тези хора от Младост направиха първата крачка.Разкараха корумпираният кмет,т.е кметица която и тя се криеше за думите "такъв е законът" После се оказа,че са давали по няколко разрешителни за минути в последният и ден.Нее не смърдят от подкупи.Само в цял квартал.

30

Анонимен

преди 7 години

Ми щом ви кефи ББ гласувайте пак за него и някой ден ще се събудите в долнопробен тирски квартал с блокове *** до *** повечко араби и кафеви човечета.От всички кандидати на тоя свят продадоха терените на турски предприемачи за да населяват араби.Нерде Европа,нерде Стамбул.Ама май повече мяза на някоя дупка в Анадола.

29

123

преди 7 години

А редно ли е да садят орехи върху трасето на метрото, около станция "Младост-3" ?Къде го тоя архитект? Затворени ли са му очите?

28

А всъщност ..

преди 7 години

Тези проблеми са само малка част от "светлото" наследство на предишния много Гладен архитект на София Петър Диков и придружаващата го пасмина в лицето на все още вкопчилите се в местата си Влади Калинов и особено "правистът" Борислав Милчев!Тия повече от 10 години вършаха из София и сега новия гл. архитект трябва да им чисти авгиевите обори.

27

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по коментарите народа доста има да учи какво означава да се спазва закона...

26

Анонимен

преди 7 години

е как няма да е против,паричките ще избягат от него

25

DeDe

преди 7 години

Не му се иска да връща рушвета.Боли.

24

маймуната

преди 7 години

Ей такива пи,шман архитекти ба"ха мамата на архитектурата и на София и на Варна и на цялата територия която по стечение на обстоятелствата обитаваме и водим мизерното си съществуване.Няма нищо конструктивно,нищо градивно ,нищо красиво...Уплътняване,уплътняване..Цялостното им строителство бих охарактеризирал с един безкраен -Парад на Некадърноста

23

Анонимен

преди 7 години

И този има интереси да строи в Младост. На хората им писна от такива наглеци. Младост не иска повече строежи. Архитекта да строи в квартала където живее.

22

:-) КАК НЕ ВИ Е СРАМ

преди 7 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ :-) ЧОВЕКА ЗАТОВА ИЗКЛАСИ ОТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СТАНАТ ГЛАДЕН АРХ.:-) ЕДИНСТВЕНО ЗА БЛАГОТО НА СОФИЯНЦИ Е ТАМ :-)Я МУ ВДИГНЕТЕ ВЕДНАГА ЗАПЛАТАТА.

21

Анонимен

преди 7 години

Здравко е столичанин в повече от Червен брег.Бойко продаде на турците целият терен на бившата Деница.Младост от един прекрасен квартал щие се превърне в боклучарник.

20

Анонимен

преди 7 години

Три небостъргача правите в Младост на Цариградско шосе .Няма достатъчно паркингиВсеки ден след16.30 става задръстване в посока Горубляне самоковско шосе.От Кепитал Форд го направете както преди Еднопосочно в посока Горубляне и там отпада тапата.Пуснете трамвая и успоредно на него път двулентов с места за паркиране.Първо строите после мислите,ако мислите изобщо.Зелените площи в Младост са под всякаква критика мръсни неподдържани с коли по тях.Просто ги намалете и освободете места за колите

19

Анонимен

преди 7 години

Айдуци са всички...

18

гост

преди 7 години

всичко е чудесно. после до младост ще се прибираме не за един, а за два часа с кола. а да се доредиш да се качиш в метрото ще бъде невъзможно.

17

Кирчо

преди 7 години

Всички главни архитекти на София и кварталите да се разследват до един 15 г. назад и да влизат във затвора. Това едни гадни корумпирани ***. Диков е най-големия от тях и най-корумпирания. Съсипаха непоправимо София.

16

анонимен

преди 7 години

платете ги тези терени на собствениците по пазарни цени и приключете този проблемзавинаги оставете ни малко светлина и вьздух на запад има вьзможност кьмкалотина на изток кьм пазарджик

15

(-_-)

преди 7 години

Тия главни архитекти, всичките до един са рушветчии и обслужват всеки, който предостави необходимата сума. Трябва да бъдат разследвани поне за едно 15г. назад, да се види кой колко зелени площи и детски площадки е съсипал - за всеки случай по една година затвор.. Няма да излязат до 2135та година!

14

Анонимен

преди 7 години

Гладният архитект Здравко Здравков - има ли внуци и внучки да питат след време"Защо претрепахте дедо ми?" А бе момче младо и много ***.о алчно, що ти требва да се пишеш зорлем репресиран?

13

Анонимен

преди 7 години

Асфалт ми дайте, асфалт - задушавам се от трева!? После плачем , камунягите претрепали дедо ми и прасенцата са го излапали кагт топъл геврек..

12

Анонимен

преди 7 години

Винаги казват,че ще строят детски градини училища и поликлиники когато почнат да им искат оставките.Между другото господинът къф джип кара?Ауди,Бмв Порше ?