6

Наблюдател

преди 7 години

Самият факт,че дори със смъртта си Фидел предизвиква такива емоции у хора на другия край света говори за неговата изключителна роля и харизматичност! Затова идеите му са живи не само в Куба, а по цял свят.

5

Анонимен

преди 7 години

Велик лидер живял за народа, а не от народа!Легендите не умират!

4

Кики

преди 7 години

Гари Каспаров, забрави ли какво ти даде социализма? Колко привилегии и благинки имаше! Защо не нарече Кастро чудовище тогава?

3

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Един преврат през 1973 година предотврати още един подобен случай в Южна Америка... - беше свален от власт комунистическия деец Салвадор Алиенде, който вече беше поел по стъпките на Кастро и народът му тънеше в мизерия... - благодарение на преврата Чили тръгна по пътя на демокрацията и сега е водеща икономика в Южна Америка... - още една икономика в този регион беше в челна класация, но партизанката - комунистка я докара до фалит... - по стара традиция...

2

Ala_Bala

преди 7 години

Големите по света казаха дори думи за един от тях. Нашия президент, няма ли да каже нещо и да го свърже атлантическите ценности?

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Умните знаят ролята на Кастро... - докарал народа си до просешка тояга, като се връзва на играта на Москва... - глупавите, на които комунистическата пропаганда е изпила мозъците . вярват, че той е герой, революционер и пример за подражание... - вие от кои сте...