30

Анонимен

преди 7 години

Черен е петъка само за Джоба на куповачите - изпразва се

29

razgradski pop

преди 7 години

"Търговци вдигали доста цената, а на разпродажбата връщали старата"...евтини трикове...вършат ли работа?...ами да, докато има овце...

28

Анонимен

преди 7 години

Да умееш да пазаруваш никак не е лесна работа.Иска се умение,опит,наблюдателност и още много други качества.Поради това ,че много хора пазаруват първосигнално номерата на тарикатите минават.

27

Анонимен

преди 7 години

В България всеки иска промоция и търговците се възползват от това. Правят се фалшиви промоции и хората си мислят, че спестяват много.

26

Анонимен

преди 7 години

До аноОпределено търговците в храма не са били българи. Ако бяха Христос нямаше да може да ги изгони. Това нещо "български търговец" е една гадина по-устойчива от хлебарката.

25

Бау

преди 7 години

До 23Трябва да се нагодиш на пазара за жалост ако искаш да успееш. Не е особено приятно, но такъв е пазара. Един като направи 'белята' и всички трябва да го последват иначе ще фалират. Да ще имаш лоялни клиенти, но 'тариката' (както сам каза) ще е в пъти по-добре. Рекламирай това, че не правиш фалшиви намаления с шеговити плакати в магазина например. Хем хумор, хем народа да разбира какво се случва :) Успех в бизнеса!

24

Търговец

преди 7 години

И още нещо, когато видите реклама за:Купе еди какво си и получаваш "ПОДАРЪК"... или получаваш "БЕЗПЛАТНО" нещо като купиш друго.В 99% от случаите този "подарък" и "безплатно" нещо са ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА.Най-тъпо ми става, когато предложиш честни условия, реални цени, без разни схеми с измислени подаръци... и клиентите отидат при мошенниците тарикати.Защото там имам подарък, защото там от вратата ми правят % отсъпка, защото имам ВИП карта с % отстъпка (нищо че накрая плащам повече за същото

23

nkavrakov

преди 7 години

Какъв черен петък в България.Тук хората са изключително неплатежоспособни и пазара е малък и свит.Направо смях.

22

Анонимен

преди 7 години

До БауРазбирам но просто не искам да работим с измислени цени и някакви абсурдни проценти.Мисля, че единствената алтернатива е: качваме всички цени с продуктови кодове в интернет страницата. Така всеки да си провери на телефона докато го баламосват, колко всъщност се набутва при отстъпкадджиите.

21

Христо

преди 7 години

Колосална измама за изключително прости хора....Това е т.нар. черен петък!

20

До 17

преди 7 години

Е ми..затова се и лъжат хората и после мрънкат. Винаги гледам крайната цена, не ме интересува какво пише като намаление и дали е намалена въобще стоката. За онлайн магазините - сега е супер лесно да провериш цената и на други места, но не знам защо много хора не го правят, а само гледат че стоката била с голямо намаление. Затова еМаг и още няколко големи сайта правят огромен оборот и разчистват складовете от стари модели, а реално често нарушават закона или са на ръба с неистинските си намаления

19

Бау

преди 7 години

До ТърговецПсихиката на човека е такава. Всеки иска да е ударил 'джакпота'. Да е купил нещо по-изгодно и да се похвали после пред приятелите си какъв 'удар' е направил. Това е нещо като малка победа. А кой не обича победите. Трябва да призная, че хем знам за измамата и пак като видя намаление и някаква част от мен го .. иска :)

18

Търговец

преди 7 години

Продължение на истината с намаленията:В началото се шегувахме, че ще направим всичко с цени от нялоко трилиона евро и "НАМАЛЕНИЕ" от 99,9999999%.Та най-накрая клиентите да стоплят да гледат не процента а крайната цена.Май накрая така ще стане. Една витрина с всичко по едни трилиот евро... и НАЙIГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ.Айде народеее юруш на "бананите".

17

Анонимен

преди 7 години

Най-после безумните реклами на Черен Петър ще спрат.

16

Търговец

преди 7 години

Ето ви истината с намаленията:Наши конкуренти продават същият продукт като нас... на цена 4 пъти по-висока.На витрината обаче са разлепили целогодишно 50% намаление и от вратата омаиват клиентите с тези 50 процента.Да ама след намалението, техният продукт все още е ДВА ПЪТИ ПО СКЪП от при нас.Обаче клиентити не гледат крайната цена, идват питат има ли отстъпка.. (не или до 10%) И ОТИВАТ ПРИ КОЖОДЕРИТЕ.Обяснете ми го бе хора!? Защо не гледате крайната цена ЗАЩО!

15

Анонимен

преди 7 години

Преди около 2 седмици си взех фотоапарат от емаг. Цената му вчера на черния петък бе с 50 лв. нагоре. Мижай да те лъжа е нашата работа.

14

Анонимен

преди 7 години

Видях обувки 330лв намалени на 110лв. Отворих сайта на производителя - 76лв им е цената по принцип ... Какво да си говорим повече. MyMall са тарикатите.

13

Анонимен

преди 7 години

И тази година Eмаг заблуждаваха потребителите с фалшиви промоции. Направиха грешка че сложиха спонсориран пост във Фейсбук защото много хора се оплакаха.

12

бг търговец

преди 7 години

"много исках да намаля стоката,ама нямах желание"

11

Хмм

преди 7 години

Миналата година бях хванал няколко продукта в eMag, които бяха на една цена месец по-ранно, а на черният петък показана цена с 30-40лв. по-високи, тя задраскана и реално продукта беше с 10лв по-евтин, а не с 50,както рекламирана.Приятел си взе телевизор преди 2месеца от тях. На черният петък същият Тв беше с 50лв по-скъп.Киндъла намален от 300 на 250.В същото време в Амазон цената по принцип е 120евро, но сега беше пуснат на 80! Доставката от Германия до тук е точно 3.30лв (с Бг доставчик)