7

RUSSIA the best

преди 7 години

Вместо да плащат хиляди евра на трафиканти , купуват билет за самолета и летят над България транзитно!Това оправдание , че не искат тук вече се изтърка. Аз ако не искам някъде , просто не ходя там , а си седя вкъщи.

6

Анонимен

преди 7 години

Цялата армия на границата, за да не влиза никой повече! А тези, които са тук и искат в Западна Европа товарим на автобуси и ги караме до Дунав, да плуват кой както може докато стигнат Меркел. НИкой нищо не може да ни каже, осигурили сме хуманитарен коридор, защото наистина не е хуманно да ги държим насила у нас.

5

Анонимен

преди 7 години

Докторе а можеш ли да кажеш защо хем не искат да идват хем идват?Насила ли ги ловят по камънаците на Кандахар и с вериги ги влачат тук в БГ където насила им дават храна,вода,пари и подслон?Обясни бе докторе не се ли нарича това шизофрения хем да не искаш нещо хем да се буташ първи да го правиш?

4

:DDDD

преди 7 години

И ние не ги искаме! Обаче, ако им се позволи да напуснат страната, банковите сметки на определен брой хора ще бъдат блокирани и присвоени от господарите им. И този определен брой хора ще умрат от глад, защото те нямат други професионални умения с които да изкарват насъщния, панимаеш?

3

търсещ справидливост

преди 7 години

Като не искат - защо преминават границата ни? Да не се правят на ущипани булки, всичките имат телефони и интернет, достатъчно информация има вече че границите са затворени към Германия. Тръгнали да минават нелегално, ще си носят последствията. Сега обаче всички, които са били полицаи и са трошили да бъдат екстрадирани, без значение искали ли ги техните - щом са граждани на дадена държава, и са хулигани, да бъдат връщани, достатъчно спорни територии има където да ги стоварят.

2

Анонимен

преди 7 години

Те сами са дошли тук бе др. еди кой си Няма как да ги пуснат да щъкат навсякъде

1

Анонимен

преди 7 години

Да се връщат откъдето са дошли