51

Анонимен

преди 7 години

Това със зимните гуми е за вашите гумажииски фирмички които ще умрът от глад ако не се лобира за тях. Във скандинавската държава в която живея от 15 години няма изискване за зимни гуми. Карат кой с каквито има но със дълбок грайфер. Цената на гума в Норвегия е 25 евро за 17 цолова гума по малките размери падат под 20 евро. Марките на гумите са континетал гудиер и мишелин!

50

PD

преди 7 години

Типично партийно парламентарен дебат. Понеже всички са компетентни по копчето на костюма (гумите) има дебат. А анализ, за най належащите проблеми, водещи до жертви следствие "войната по пътищата" няма. И съответно дебати по същите проблеми, структурирани по значимост също. Такова е управленското ниво. Пенкилери. А анй интересното е, че при ниска квалификация на шофьорите и не съобразяване с пътната обстановка, няма нормативен закон, нито модерна техническа екстра която да отмени физични закони.

49

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До Извънземен Прав си но има и друг проблем ...а той е, че и чисто нови летни гуми не са за сняг ... но очевидно тези в НС са си същите ку.х.и лей.ки Това е кристална глупост да караш с летни дори и чисто нови гуми през зимата ... нито шарката нито материала нито дизайна са за зимни условия!!!

48

Извънземен

преди 7 години

Добре. Ето, поръчах си чисто нови гуми, утре идват и ги слагам. Ще карам според закона. Обаче, няма ли път който не е обработен, съгласно зимните условия и стане ПТП - ще разпилея дадената община и държавата като цяло. Не може да ме карат аз да харча 600 лева за чисто нови гуми и да очакват да карам в две педи сняг и метър преспи. Аз вече ги похарчих тези пари, както и много други, но да видим какво ще направи държавата от своя страна. Не само да ми налага това и онова ами да се вземе в ръце....

47

Жико

преди 7 години

Закона е лобистки." Лятна гума 4мм - за сняг".

46

хахахаха

преди 7 години

да се трепят раите и тва е-в снега с летни гуми и после що имало ПТП...ДСБ загрижени за бюджета на шофьорите-ми дигнете заплатите и намалете цените съобразно стандрата ве !!!!!!

45

zeus

преди 7 години

Триенето на мнения е ограничаване свободата на словоро, гарантирано от Конституцията. Изтрийте ме още веднъж и ще се видим в съда, запазвам си всички мнения. Я да видим колко сте мъже сега ;)

44

zeus

преди 7 години

Хубава работа, ама българска. От поправките излиза, че мога да карам със всякакви зимни ***, както и с 10 годишни напукани летни, ама с 4мм грайфер. Като цяло закона дава много вратички на КАТ за лафа "Ко ша черпиш". Реално при нас климата се променя така, че скоро зимните гуми ще са напълно излишни.

43

Анонимен

преди 7 години

Явно герберските кметове, пак ще откраднат парите за снегопочистване, та ни карат да купуваме тракторни гуми. Ако пътя е изчистен до асфалт, може да караш и по сликове! Ако е заледен, колко сантиметра грайфери трябват?

42

Хммм

преди 7 години

То, на полицията само това остана. С шублер в ръка да мери грайфери. Я,се скрийте бе народни представители. Няма кой да пази границата, мигрантските бунтове,това ли е важно в момента.

41

Анонимен

преди 7 години

Дан направят заплатите европейски и всяка година ще си сменям гумите ..

40

Joko

преди 7 години

Красимир Велчев... "***"... Този селянин с успех можеше да каже и "сървули"....

39

Питащ

преди 7 години

dnes.bg/crime/2016/11/24/shofior-blysna-kolata-si-v-dyrvo-zagina-na-miasto.323406

38

Кривондел

преди 7 години

Имам прекрасни 12 годишни гуми с дълбок грайфер. Зимни са. Предвид възрастта - по-скоро ще изтъркам асфалта, отколкото нещо от пластмасата, тоест каучука :) И сега - ще ме глобяват ли? Не.А ако имам всесезонки на 1 зима - ще ме глобяват ли?!

37

Анонимен

преди 7 години

Герберските копоти отмъщават на цял народ за загубата си. 4мм, дълбочина, що не я оставиха 2 мм. Като че ли караме във Финландия.

36

ГайФокс

преди 7 години

А за зимните гуми, колко е минималният грайфер?

35

Питащ

преди 7 години

До 41.....Ами ограмотявай се или ти е трудно????

34

Анонимен

преди 7 години

Вие до кога искате да си карате гумите? 10 години или 20? Или докато им се покажат конците и теловете ли?Нормално е една гума след втората година да я смениш защото тя вече не е същата като новата. Все пак возите освен себе си и други хора които са ви поверили живота си.

33

Анонимен

преди 7 години

Абе ако нямате 1000лв за комплект нови гуми на две години за какво изобщо имате коли?

32

До питащ

преди 7 години

..Аман вече от такива разбирачи и срециалисти по всичкология като тебе бееее!Голям гумаджия си и ти!Пууу..всезнайко!