153

Анонимен

преди 7 години

да обобщим само за едно нещо-мъжът и е карал колата,до него е била любовницата и отзад са били още двама-мъж и жена?е,какво се чудим,тя жената явно доста си е патила от мъртвия си мъж,бог да го прости..тя си знае защо не е в черно.

152

Край

преди 7 години

Не съдете жената - три деца трябва да гледа. От този вчерашен дриш нищо не може да вземе със съд. Разчита че баща му ще плаща на си храни децата. Виновна е държавата - виновни сме ние че не можем а я подредим.

151

Анонимен

преди 7 години

в Божиите работи не можем да се месим...бог ли му е натиснал газта на тоя, че не ми стана ясно

150

Край

преди 7 години

Българската ни държава справедливост няма да раздаде - тук жертвите са оставени на милостта на палачите. Под 20 % от присъдените суми на жертвите реално се изплащат от престъпниците. Реално не получават нищо. Питайте родителите на Вероника от Велико Търново кога онзи *** ще им плати нещо. Вижте как Максим Ставииски си покри имуществото за да плаща по-малко на Горсова. И това са случайте които са публично известни - реалността е още по-грозна. За това жената се надява да получи нещо по МИЛОСТ.

149

Анонимен

преди 7 години

Сутринта имаше предаване по Бг радио - с допитванве: ще правите ли секс онождане с Джаба Хатянина от междузвездни войни срещу 5 милиона долара? Доста жени отговориха положително. Така че какви ценности щом говорят парите те жените за пари и под кон ще легнат! Това са евроатлантичеаите ценности да са ви честити! Моралната дегдация на обществото ни от запада не спираала никога а днее по силна отвсякога! Докато не стане революция от народа нещата само ще се влошават!

148

Анонимен

преди 7 години

тук има много трагедия, грозна работа.богатият *** ще се измъкне точно заради богатството си. Жената явно има нужда от средства, и най-вече заради децата е готова да преглътне всичко. Ако го осъди ще получи 20-30 000 лв и това е. И то в най-добрия случай. Кофти работа ... на *** му пожелавам следващият път да налети на някой с повече пари, тогава може и да си получи заслуженото.

147

Анонимен

преди 7 години

в Божиите работи не можем да се месим.................EГAТИ ИДИOЩИНAТA

146

Анонимен

преди 7 години

Ако този 26 г. син на бизнесмен беше убил някой от децата и едва ли щеше да говори същото тази вдовица облечена в бяло.

145

дедо гоше

преди 7 години

До 152опита се да кажеш нещо ли?!!Я дай пак моля те!!

144

До 144

преди 7 години

Дано на никой не му се налага да разбира какво й е на женицата с 3 деца и бъдеще пропаднало за секунди. Много има с нейаната съдба, разбира се честта на семейството е порогана от богатия пикльо, тъпчат така и обикновените хора. Защо ли обаче не вярвам на разкаянието на богаташите богоизбрани да газят хорицата. Ще й плащат докато се потулят нещата до другия ***, когато ще разбил оше едно семейство.

143

До 140

преди 7 години

Съдът не трябва да влияе от НИКОГО И НИЩО. Ако тази жена наистина е намерила сили да прости - шапка й свалям, защопто омразата разяжда и нямаше да й донесе нищо. А ако го прави само с цел да осигури по някакъв начин децата си - пак й свалям шапка, защото се иска много сила да преодолееш собственоте си чувства, макар и в името на тези, които обича и иска да защити. В крайна сметка живота си е нейн - никой няма право да съди и да дава оценки при положение, че не го е изпитал!

142

Оногондур

преди 7 години

Чиста проба стокхолмски синдром.

141

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХейтърите да ги попитам, знаят ли как се гледат 3 деца със сама майка!?------------Известне адвокта й предложи безплатно да й води гражданският иск който щеше също да е за доста пари. Тя гледа да вземе бързите пари, а не мисли, че утре нито работа ще й осигурят, нито ще се грижат за децата й. Ще й подхвърлят некой лев още няколко месеца докато поутихнат нещата и после ще пие една студена вода

140

Анонимен

преди 7 години

Вдовицата в бял изрязан потник !!!! Както и да е братле, вдовицата прости за пари. Свидетелите и те. Някой ще подмени кръвните проби. Прокурора и съдията и те ще простят и те така. На тате наркоманчето утре пак ще кара лимузината и така докато отново убие някой друг. На България ПРОШКИТЕ са голямото проклятие

139

"Ми той умрял,

преди 7 години

историята заприлича на умрелия гълъб и кучето. В този случай: "ми, той е по-млад, ***!!!" ;)

138

Bre

преди 7 години

Убивам бабичка.После се извинявам и търся прошка от касиерката във Фантастико.А, сметката в магазина плащам от парите на жертвата и дори оставям ресто - 20 ст. на непознатата и чаровна касиерка.До сега не съм чувал някой да дава прошка за престъпление извършено спрямо трети човек с изключение на Иисус.

137

Анонимен

преди 7 години

Май разбрахме тази жена колко обича мъжът си.

136

Анонимен

преди 7 години

Жената мисли адекватно и стратегичкески. Хейтърите да ги попитам, знаят ли как се гледат 3 деца със сама майка!? Освен това какво може да направи жената, да го застреля ли!? По-добре да се възползва и да осигури децата си, така или иначе, дори да не го направи, не в нейните ръце е решението - какво ще се случи с джигита.

135

ss

преди 7 години

Как изглежда Ангела на смъртта. Като невъзмажало момченце , епилирано, кьосенце, с нежна и миловидна главичка ,като момиченце и малки стафидки, сгушило се под панталона на тати.

134

дедо гоше

преди 7 години

До Анонимен 133като се замисля, си прав...дали пък не е поръчан, знам ли вече, в тази държава вс е възможно !!!