125

володя улянов

преди 7 години

няма велика държава в която хората живеят мизерно с 300 рубли на месец и повечето области са на държавна дотация. За да е велика държава, трябва да дава възможност на умните и можещите да се развиват, а не да бъдат експлоатирани, за да храни плебса с сухар.

124

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Точка.

123

Добре

преди 7 години

До Вони та се не траеСупер! Пожелавам им на руснаците да станат велика страна!Но ако обичат да не ни навиват и нас! Стига сте саботирали всичко градивно в България!Айде като станете Велика страна, тогава ни поканете и нас, ще си помислим!Дотогава всеки по пътя си, моля! Също моля и всички любители на Москва, отидете и вие там да помагате, щом тук не ви харесва!Благодаря!

122

Анонимен

преди 7 години

до Вони та се не трае: ...от "Рашка - Говняшка" !

121

Вони та се не трае

преди 7 години

От сутринта се разсмърдя на краварник пръв изпълзя от дупката си някакъв настъпан глупав гущер.Що не оставите Руснаците сами да избират как да живеят ,тръгнали да дават наклон на х.. на Путин.Ами той е президент на най голямата и силна държава в света и досега не е подвел Руснаците и те му вярват.А краварника ще става още по миризлив.

120

Анонимен

преди 7 години

Дори с Казахстан примера ти въобще не е уместен.... На светлинни години са вече преди "европейска" България!Аха със заплата $17 долара.

119

ХА ХА

преди 7 години

Руснаците вярват че страната в БЪДЕЩЕ ще стане велика...! Надеждата крепи човека. Те не успяха да дочакат светлото комунистическо бъдеще, сега са пак на изчакване! Истината е, че на запад хората от един век си живеят спокойно във великите страни, а руснаците винаги са били и ще си останат крепостни селяни! Ако пък някой забогатее на гърба на народа, той си праща децата на Запад, или дори сам си бие камшика натам!Но нищо де, вие си вярвайте! Само моля ви се, не ни навивайте и нас...!Не щем!

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен133То в Кравария преди сигурно 20-на години обявиха, че носителите на вируса са минали 1 милион! От тогава никой не коментира темата за броя на заразените там!Да де ама Кравария е над 300млн а Рашка - Гoвняшkа е 143 и се очаква скоро заразените да стигнат 2милиона.

117

Фронто

преди 7 години

Държавата Швейцария/ конфедерация наистина / има 6 Нобела,а РФ?

116

Анонимен

преди 7 години

Ти никога не можеш да си купиш апартамент в Москва или Ленинград с мизерните си доходи, а и никой няма да ти позволи.####Прав си, затова си купих в Барселона и лятото го давам под наем. Понякога го наемат и руснаци.

115

Анонимен

преди 7 години

Наближава юбилейната годишнина от Октомврийската революция и казионните "газета" облъчват перманентно оскотелия мужик - колко е велика "Рашка - Говняшка" !

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 121 - за чий *** ми е апартамент в масква?!

113

Фронто

преди 7 години

Езикът на държавата България освен от Българи се говори от сърби, македонци, украинци, руснаци. Езикът НЕ е наложен там насилствено-това е м е ж д у н а р о д е н език! Езикът ползван в РФ е развален диалект на Българския-там не само своя писменост_те дори език свой нямат!

112

Анонимен

преди 7 години

"Огромни опашки за тестове за СПИН в Русия, след като властите обявиха, че броят на заразените расте."То в Кравария преди сигурно 20-на години обявиха, че носителите на вируса са минали 1 милион! От тогава никой не коментира темата за броя на заразените там! Едва ли са станали по-малко!!!

111

Анонимен

преди 7 години

В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната ----- ...малеее, това лято имах вземане даване с две от там....

110

Анонимен

преди 7 години

10-12$ на час най неквалифициран работа, което идва дабрече, че за ден и половина най-изпадналият американец получава месечната заплата на съответния руснак въпреки 12 краткото му увеличение на заплатата....хахахах

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125Не позна - щото с техните "високотехнологични" ракети-носители няколко совалки дадоха фира! С руските няма такива инциденти!

108

руските пидерасы

преди 7 години

Ще..Ще ..ха.ха Щом има руското "Ще" може да станат велика нация в цялата галактика...ха..ха нация от алкохолици и меки китки..ха.хаСпин Регистрирани са най-малко един милион заразениОгромни опашки за тестове за СПИН в Русия, след като властите обявиха, че броят на заразените расте.В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната статистика на Министерството на здравеопазването. 27 000 жители на града, или един на всеки 50 е заразен със СПИН.Миналата година Русия регистрира един милион ХИВ-позитивни, но през януари властите обявиха, че

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"По-гнусно от "великите" руснаци са гнидите им смесени в България."Разни НПО-джи и такива, като Рамадан, Трайчо, външния министър и пр. направихте зорлем хората русофили!? нямате ли акъл да го проумеете! Събраните "колосални" 5% на последните избори не са ли достатъчни, за да уврат т.квите ви, че с пещерна русофобия нищо не постигате!

106

до 120

преди 7 години

Много говориш и млже да получиш разместване на скелетната структура....