289

Анонимен

преди 7 години

Некъф луд, всичко това любимите ти *** го разпродадоха на безценица. Алчността им е виновна, не Европа.

288

factotum

преди 7 години

Не знам да има руски войници в България, по скоро 4 000 елитни морски пехотинци !

287

Некъф луд

преди 7 години

Не знам в кои ръце сме по добре но като бяхме с руснаците построихме куп заводи плюс АЕЦ със 6 реактора, а откакто започнахме да се мазним на запада и влязохме в ЕС закрихме 4 блока на АЕЦ Козлодуй, спряхме строежа на АЕЦ Белене, продадохме енергото, закрихме маса работещи и печелещи заводи и се обременихме със изкупуването на скъпия ток от ТЕЦ-овете които са в ръцете на американски компании. Така че задойче мадойче, не знам кой какво пише и не ме интересува ама фактите са си факти.

286

Анонимен

преди 7 години

"Много интересно Германия от къде внася газ и горивата й с какъв произход са. Може би внася от Джибути."Германия внася газ от русия и си я ползва само като евтина газстанция.Ние сме идuoтu, че имаме и други отношения с азиатската ***.

285

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Косерков" Г. Оряховица макарони, "Тримекс" Кюстендил макарони, "АДА" Велики Преслав козметика. Като анонимен "КАСКЕТ" познавам индустрията и неслучайно го цитирам. Малки семейни фирми които чрез посредници работеха 100% за износ. Въпросът е какво получихме в замяна от вашите хора от Зюд мюд дойче майтунг.

284

Бранникъ

преди 7 години

Поне не сме окупирана държава с американско правителство, което целенасочено пропуска милиони ***, унищожаващи собствения й народ. Или греша?

283

Анонимен

преди 7 години

Много интересно Германия от къде внася газ и горивата й с какъв произход са. Може би внася от Джибути.

282

Анонимен

преди 7 години

POVECHE OT 10% KRADLIVI TURGOVZI NA TIROVE S PRODUKTI I CHENGETA POD CHADUR YKO KRADUT.

281

Анонимен

преди 7 години

Руските гадове бавно но сигурно ни отнемат държавата. Събуди се Българино, купените български партии от русия са БСП, ДПС, Атака, Патриотите. Не гласувай за русия, спаси България!

280

Анонимен

преди 7 години

100 процентната истина! Ето къде отиват оскъдните пари на България. Това не са общи приказки каквито ни плямпат русофилите, а конкретни факти които всеки нормален българин ги знае.

279

Анонимен

преди 7 години

Bulgaria e sviknal da raboti za Putin.

278

???

преди 7 години

- Че нали САЩ ни спряха атомната и сега си плащаме заради идиотизма на ГЕРБ;- Козлодуй, не по договор, а всяка атомна си купува горивото от производителя на реакторите;В крайна сметка ги боли, че си даваме парите на руснаците, а не на тях.Ако бяхме зависими от тях и те да ни вземат парите както за почти всичко сега ни вземат, тогава нямаше и да продумат, че сме зависими

277

П.Петров

преди 7 години

Ами хайде инвестирайте, за да намалите руското влияние !Около 40 милиарда евро инвестиции в производства и разработка ще стигнат - енергетика, машиностроене, високи технологии. Само с колцентрове и хипермаркети не става !

276

Анонимен

преди 7 години

Аз чета само Вестбулгаришен Таймс. Никакви лъжливи и дезинформиращи Цвайтунги

275

xaxaaa

преди 7 години

Зюддойче Лайняйнунг ли, кои беха тея??

274

ognyanz

преди 7 години

До SpaceX: Имаме *** всякакви - защо да са непременно червени. Ако можехме да ги изнасяме, все щяхме да сме с положително търговско салдо.

273

Анонимен

преди 7 години

Ами като сме толкова взета територия, да ни вземат обратно германците, но нищо не правят, дори не различават ци гъ ни те от истинските българи! Русите поне са бели хора, които ни възприемат като роднини . По-добре по средата да си стоим / нищо лошо не е станало. България е издръжлива!!! Стегнете се!!!

272

SpaceX

преди 7 години

343 Те ли гласуват вместо теб та си избираш все червени ***

271

maps durable

преди 7 години

Evropa e prevzet kontinent - ot usa. Navred samo american english...plemennite europeiski narechia izchezvat...

270

Анонимен

преди 7 години

Виновни за това положение са си самите шваби и евробюрократите, които решиха да правят Европейска империя и опряха на кокал в Източна Европа. Да не мисли Зюддойче цайтунг, че Унгария или Полша умират от кеф при мисълта за съюз с Русия? Просто западният "модел" ги пищиса!