39

тсинго

преди 7 години

Каквито са ни ромите,такиса и българите!

38

Абсолютно

преди 7 години

съм съгласен с Bulgaria,питайте кой да е ром какъв е.Отговорът е турчин!Истинските турци обаче ги презират и ги наричат ченгенета!

37

Решението!

преди 7 години

Тогава гласувайте закон за ограничаване на броя на децата! Щом нямат възможност да им осигурят образование и елементарни нужди, да не раждат по цял деца! Другите не са длъжни да им ги отглеждат!Това докато не разберете, няма да се оправят нещата!

36

Циганин

преди 7 години

до ХмПравилно ли съм Ви разбрал -предлагате да се нарушава закона при обрабтването на гласовете !? а не да се приеме временно ограничение например за 10 години ,има праламент и той приема такъв закон за гласуването (май никъде няма такъв ценз за образованието ,а това говори още един път ,че демократическото избиране има свойте недостатаци и борба от политиците за власт с използване на неграмотното население което е лесно за манипулиране .

35

Майтапчия

преди 7 години

Във всяка такава къща трябва да има минимум 1 книга и това трябва да е Наказателния кодекс!

34

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли нямаше нова снимка,тая вече сте я пускали миналата година, а заглавието и беше *** любов

33

пинко

преди 7 години

реалноста си е създаваме ние заедно и си я заслужаваме...

32

Хм

преди 7 години

До ЦиганинЗаконово ограничение за гласуване не може да има!Обаче може да се направи подзаконово-премахват се номерата в бюлетината,а при машинно гласуване подредбата на кандидатите се променя при всеки вот.Неграмотните и незнаещите български горят!Както и. Много възрастните,но това не е проблем.Да видиш тогава как бързо ще тръгне ограмотяването!Колкото до раждаемостта-и там има възможности!Премахване на детските за непълнолетни майки и ограничаването за брой деца.

31

Bulgaria

преди 7 години

За какви роми говорите? Явно наистина не сте в час. Поразходете се сред тях в кварталите им и ще чуете от тях, че са турци, а не роми. Има масова турцизация на ромското население. Те се унижават от думата ром, с гордост твърдят, че са турци и се оживяват искрено като им се спомене държавата Турция. Дори жените ходят така забрадени, че би си помислил човек, че не си попаднал в някое от нашите гета, ами все едно си в някоя арабска държава.Нещата са стигнали много далеч и за интеграция вече не може да се говори.

30

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да ги накара да работят, тогава ще има бунтове и преврати. Ще ги храним докато пукнем и това ще .

29

Анонимен

преди 7 години

Тази книга дето я имат е за подпалки през зимата, че кюмуро не гори лесно

28

Хм

преди 7 години

Тоя проблем може да бъде решен,но мерките които трябва да се вземат,ще наложат излизане от ЕС и и съда в Страсбург!Тоя в Хага не е проблем да се напусне,много страни го направиха,но няма и нужда-чак такива крайности като избиване с картечници няма да има.Става въпрос за друго-задължително(даже принудително) образование и контрол над популацията.

27

Циганин

преди 7 години

Като начало трябва да се започне да се прилага американският закон към ромите при постъпване на работа .Второто нещо е ,да се престане да се дават помощи след трето дете на семейни и след второ на самотни майки . Трето нешо което ссъщо трябва да се направи , е -да се разреши да гласуват само тези които имат средно образование и то до 30-35 години ,те не са "узряли" да решават съдбата на страната си .Четвърто нещо е -работодателите да се отнасят човешки към ромите и да им се плаща осигуровки

26

Веско

преди 7 години

До обективен българинИма вариант, който с времето ще става все по-актуален. Българите да се борят за нова независима държава на част от сегашната територия на страната.

25

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на ромските ученици е, че те не могат да избират нито семейството, в което растат, нито съучениците си в училище., не е нужно да си ромски ученик, за да не можеш да си избереш семейство и съученици. Никой не е в състояние да си го избира. Ромите разбират само от страх, така си знаят мястото. От години са ценен материал за всяка една партия. Ще продължават да са още няколко години, а после няма да има значение.

24

ШибиРиби

преди 7 години

Аз вай съм тралала

23

Анонимен

преди 7 години

те са затворена система ръководени от първичните си инстинкти не го ли разбрахте никога не могат да се интегрират

22

До 39

преди 7 години

Ей менте !

21

Моряк и половина

преди 7 години

Ама аз не мога да разбера, защо хора, които не спазват порядките в България не ги екстрадират! Няма да плащам на сулю и пулю помощи и тем подобни! От какъв зор, аз на 30 г. без семейство и деца , не празнувам коледа и нова година от 6 години подред, за да си изкарвам прехраната честно и почтенно с много мазут на челото по корабите, ще давам от моето на някого!

20

man

преди 7 години

То вече и във Франция и Германия и изобщо на запад се отказаха да ги интегрират. Вдигнаха ръце от тях и се чудят как да ни ги върнат. Може би трябва да приемем, че ще има част от обществото, кочто ще паразитира върху и тормози останалите.Всъщност скоро няма да са малцинство а мнозинство в цели региони на БГ. Токава нас ще трябва да ни интегрират.