18

До турчолята

преди 7 години

Живея във Великобритания и тук всеки мисли турците за ***, а Ердоган за бъдещия Садам.Казвам ви ей така , да си знаете.Бил съм в Тунис - там също им се повръща от турците. Познавам иракчани (не кюрди) - те също не са фенове на турската империя. Та така опърдени шалвари - не се имайте за много важни !

17

Анонимен

преди 7 години

Ти дето спамиш си едно дребно човеченце с още по дребна душичка. ...Колкото и да ти плащат това няма да се промени.

16

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е болен мозък, всеки го е разбрал. Той ще докара Турция до гражданска война. Много хора унижи и арестува, много измъчва и вкара по затворите. И така до кога? Колко още ще арестува и измъчва? И колко време? А има едно после което ще го удари със страшна сила ...!!!

15

Анонимен

преди 7 години

По пътя от койте се връща Турция вие сега тръгвате.

14

PD

преди 7 години

А всичко е много по просто. Турция не можа да изпълни геостратегическата си задача, да предизвика война, или най малкото да затвори проливите. САЩ, ще ограничат наливането на пари в Турската икономика. На Турция не се падна парче от Сирийската баница, поне за сега не се очертава. Разправата с Гюленистите, е опит да измие лицето си, пред народа и света, защото до преврата бе в един отбор, с военолюбците (заради далавера естественно, но не само лична), които се оказаха губещия отбор. Поне за сега.

13

ЧИСТО И ПРОСТО

преди 7 години

Пита се, кой е автентичен:Десният бодигард на Тодор Живков,Или лявата милионерка Корнелия Нинова?Май само Радан Кънев, След като всички дружно го плюят.Елементарно Уотсън!

12

Анонимен

преди 7 години

Когато търгуваше с краден петрол всичко беше наред.Сега руснаците им запалиха джонкитебс които карат гепеният нефт и тоя реши,че американците са виновни.Нема бизнес,нема паре и бг шефовете нонстоп припяват тоя рефрен.

11

Анонимен

преди 7 години

То и Атила основа свръх държава, и Александър Македонски... Можеш да изколиш и покориш народите насила, но насила култура и просперитет не можеш да създадеш. Това е трагедията на турците. Стара "слава" не топли. А и никой съсед не ви тачи и обича, защо ли?

10

ФАКТ

преди 7 години

В ерата на интернет са смешни московските опорни точки! Всеки който чете това в момента, значи е интернет грамотен и САМ може да провери истината. И всъщност ще разбере, че ВИЕ САМИ ДОКАЗВАТЕ, че сте мекерета и лъжци!..Преди две години бе отбелязана 1000-годишнината на град Казан, основан от българските ханове на Волжка България/Ленин и Сталин преименуват Булгария на Татарстан/ .

9

Анонимен

преди 7 години

Ердокук да си чака реда. Ще му насвият сърмите, въпрос на време. И да не си мечтае за връщането на Гюлен от щатите, няма начин. И той много си е повярвал, бетер нашия тук, дето се прави на обидено детенце.

8

Анонимен

преди 7 години

На този откачалко краят е предизвестен, ще отиде при аллаха си заедно с всички слуги. Американците отдавна са му вдигнали мерника и това което ще му се случи ще даде възможност Турция да се върне по Европейския път. А враговете които си спечели ще отвеят него и тези които оторизира да арестуват, бият и мъчат. Това което пося, това и ще пожъне.

7

Очевидно

преди 7 години

Ердоги явно си мисли че е незаменим.И донякъде е така-докато държи проливите,Турция си остава най-важния партньор на САЩ!Само че турския султан прекалява и американците не са тия,дето ще му простят,ако не им играе по свирката!Може да има и друг преврат или физическо отстраняване-колко му е някой "кюрд" да го застреля,после все ще се намери някой по-благосклонен към САЩ да го замести.....

6

Анонимен

преди 7 години

Дано да свърши войната в близкия изток

5

Анонимен

преди 7 години

Га ти наливаха петрола от ИД ни рива. Сига що ривйеш?

4

Анонимен

преди 7 години

"Той каза също, че заради Вашингтон на турска територия са се озовали почти три милиона бежанци - два пъти повече, отколкото в Европа."===Всъщност мигрантите са в Турция благодарение на Меркел и последвалата кофти сделка за задържането им там.Иначе на Ердоган трябва да му е ясно, че който се зъби на Америка по този начин не е прокопсал. Обама беше много мек, но Тръмп не е Обама и много бързо ще му свие сърмите. Така че по-полека, Реджи, да не те сполети съдбата на Саддам или Кадафи.

3

Анонимен

преди 7 години

Истински лидер , и политик аз завиждам но добронамерено. Кой каквото ще това да говори , ходете до Турция и вижте какво е направил той там : пътища аеропортове армия от до ЕС го завиждат и то много евала Ердоган !

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всички приятели на САЩ ще свършат като Турция ! САЩ нямат вечни приятели, а само вечни интереси.Американците за разлика от руснаците използват като носни кърпички приятелите си и после ги захвърлят.За Турция и лично за Ердоган предстоят тежки времена.Кюрдистан ще е свободен рано или късно. Турция ще бъде разделена.Съдбата на диктатора ще е тъжна и нерадостна.Турция вече плаща много висока цена за приятелството си с Америка.

1

Анонимен

преди 7 години

Разбра най-после. САЩ го водиха за носа години наред. Водят и нас...