17

Анонимен

преди 7 години

18 , есенцията става за алкохолици да заблудиш или хора които грам понятие си нямат от вкуса на домашна качествена ракия. Понял?

16

Анонимен

преди 7 години

до 18 Ела ми продай такава есенция която да ми бие на домашна ракия, брат! Нали само докато я кусам и ще ти я шибна в лицето.

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ продавалника има такива есенции ,каквито ракии ти се пият :) 6лв за 50 литра.

14

ум царува

преди 7 години

Те бая бизнес са развъртели, пък и се хвалят, че по цяла БГ продават, сметки, деца, университети. Ако търговците на хранителни стоки напускат сигнали, веднага ще ги яхнат ХЕИ и данъчни.

13

Анонимен

преди 7 години

до 14 Къде го продават това ново Божоле, брат? И ако е купешко не ме занимавай с глупости.

12

Анонимен

преди 7 години

до 12 От къде тогава майка си ще купиш, ***?

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8:))) Покъртителни сте с глупостта си. Никой не те кара да купуваш 'соро.с0идни' *** от хипермаркети.

10

икономикаикономична

преди 7 години

в ужасните гладни и голи следвоенни години народът оцелял криво-ляво напук на политиците наши и чужди като се подпомагал с излишната селско-стопанска продукция, ръкоделие, услуги, кой каквото смогвал, постепенно отново си стъпили на краката. после обаче на всеки му лепнали по няколко сертификата и касов апарат отзад с пръстов отпечатък, броим и кибапчитата на събора, но шансовете за оцеляване и напредък са почти нулеви.

9

Анонимен

преди 7 години

В Бургас на големия пазар на Краснодар масово се продава домашно вино. Страшно вино! 3.50- 4 лева килото. Ракията обаче забележете, че я крият в шкафчетата си от ОНИЯ. Страхотна кайсиева продават там 9 лева килото. Този елексир струва на легалния пазар поне 50 лева килото, като го сравнявам със сливенска перла примерно дето е 15 лева половин литър.Човека се оглежда първо..преценява ме дали не съм "агент" и след това отключва шкафа с шишенцета божествена отлежала кайсиева! Голям!

8

Българин от Германия

преди 7 години

Всяко лято си купувам на Юндола домашно сирене, кашкавал, луканка, бял боб, Мурсалийски чай, сушени манатарки и някои други продукти от сергиите на производителите. С колата си ги нося в Германия, децата и жена ми германка ги намират за много вкусни. Подобни продукти на седмичните пазари в Германия са много по-скъпи, а и не всичко има. REWE, Kaufland, Real, Aldi, Lidl - предлагат еднокачествени, стандартни, сертифицирани с Монсантовски "подправки" продукти.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ТЕЗИ БЪЛГАРИ !

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Пишат че нямат сертификат, но наистина чудно е че данъчните не са ги проверили досега...а това е от години. Не ме разбирай погрешно, дай Боже все повече такива хора на пазара...горките хора ни дават качествена храна и пиене а Соро.соидите с терхните хипермаркети и бо.клуци искат да ни изтровят легално.

6

Анонимен

преди 7 години

До момента в който поредният тарикат ще приложи стари като света трикове за да продава некачествена стока.А за качеството в такива случаи се разбира обичайно постфактум. Което когато има проблем ще е със сериозни последствия особено за млякото. И ще ореват орталъка всички къде е държавата да контролира.Да не говорим, че не плащат данъци ...

5

Анонимен

преди 7 години

Интересно е как в цялата статия не прочетох, че тези хора нямат сертификат за търговци. Аз пазарувам от един пазар във Варна само домашна храна и и питиета. като започнеш от яйцата и месото и стигнеш до домашната ракия и вино! Питам ги някои...как се справяте с данъчните...с тези които следят дали се продава домашен алкохол? Те викат...за всичко си има КЕЩ, момко! Плащасш и не те закачат! Викам им: ей, хора такава домашна кайсиева и такова мерло са елексири, а те ви рекетират! Господ да ви пази!

4

Анонимен

преди 7 години

"... без евродирективи, указания и субсидии." Ето това е най-хубавото! Браво на хората - и продавачи, и купувачи.

3

анонимен

преди 7 години

ако не е хубаво,хората няма да купуват.

2

Менделей Ориентов

преди 7 години

единствено на село все още има истинска храна, но трябва що-годе да познаваш стопанина, за по-сигурно. другото е парфюмиран цветен гмогьон, но все нещо трябва да се яде, оня гуру не можа да ни вдъхнови да се храним само с въздух и слънце.

1

Анонимен

преди 7 години

А БАБХ си стои и се прави на невидяла. Не се чудете, че няма качество и че нищо не е както трябво в страната на Андрешко.