7

Анонимен

преди 7 години

До мунчоЩе се плаща, разбира се! Но не за палата на Влади, а заради пенсията на родителите ти, за училището на децата ти, за почистването на снега през зимата и т.н.Мунчовци като вас пари не щат да дават, но ей такива усти отварят, когато искат държавата да им свърши нещо!

6

:-)

преди 7 години

А монтьорите са сигурно в графата "безработни", което вдига статистиката на безработицата.Аз като твърдя, че данните за безработица са силно преувеличени, това имам предвид.

5

мунчо

преди 7 години

Ще трябва да се плаща! На Влади му трябват пари да обзавежда палата.

4

Истина

преди 7 години

Данъци трябва да се плащат, но тотално следене за всеки лев си е крайност, която ще задуши всяко бизнес начинание. Колкото по-малко държавни служители толкова по-добре. Повечето такси в държавата означава и повече вземания от Българина и по-беден Българин. Така, че трябва да има някакъв баланс иначе ще станем като Гърците, 1 работи 4 държавни служители го контролират. Да се оставят хората първоначално да си отворят бизнес поне за 6 месеца никой да не ги безпокои докато стъпят на краката си.

3

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Така ли. Зеленчуковите пазари, кафенетата, автокъщите, автоморгите......... Аз като държавен служител плащам като поп. Те поне да отиваха за нещо хубаво ами то за малцинствата.

2

ДС

преди 7 години

Не е вярно - 99.99% . Не дават гаранция за услугата, не поемат отговорност за нищо. А не е като да не дерат кожи

1

maistor

преди 7 години

Аааа, ще се сетите... Ами автокъщите, брокерските агенции за недвижими имоти, автотенекиджиите, кафенетата в които често дават служебен бон вместо фискален и т.н. Всички са в сивия сектор. Никой не иска да плаща данъци.