17

ПарлаМента Пар_а Мен

преди 7 години

По новите изборни правила трябваше да се гласува само в Консулски Служби и в Посолствата в чужбина. . . . Интересно, училището в Чорлу към коя категория спада . . . ?Чудя се дали ЦИК няма нещо общо с така наречената Политическа Мафия, и дали не се подменя народния вот . . . ?Няма да питам, тези които не знаят да четат и пишат на български, за кого гласуват.Вероятно някои от тях познават поне числата и така се ориентират по лесно. Така могат да гласуват и на изборите в Китай.

16

Гледам ТВ

преди 7 години

До Анонимен 16Не съм съгласен, че максимума е 390, защото в секцията, където работих аз гласуваха законно 501 избиратели и 489 на референдума. В списъка пишехме аз и един друг колега, който се справяше бързо. В някакъв момент ни сменяше един друг колега, но той беше повече от бавен.... имахме две кабинки.

15

Ромски лидер от ДОСТ

преди 7 години

Ааа не така с езика на омразата. Тя таз малко е гласувала. За тетка Цецка са гласува с две ръце с по три лични карти във всяка.

14

Абсолютно невъзможно

преди 7 години

Абсолютно невъзможно е да гласуват толкова много хора в една секция. Списъка е един, няма как да гласуват едновременно няколко човека. В нашата секция гласуваха малко над 600 човека и почти не успяхме да се откъснем от работата. Отделно, когато се гласува с декларация, лицето се дописва в списъците на ръка, което още усложнява процеса и става много по-бавно. Мисля си, че ако някой си направи труда да изброи физически по списък гласувалите, а не по протокол записаните, измамите ще цъфнат веднага.

13

Анонимен

преди 7 години

А кой и как я е подписал 3 пъти? Да се проверят листите в изборната секция, и ако се хванат еднакви подписи, гласът да се обяви за недействителен.

12

Бг

преди 7 години

В една секция много трудно могат да гласуват повече от 700 души, моята имаше постоянно опашка и накрая казаха че са гласували 538(говоря за първият вот) Така че рекорди от по 2000 човека гласували също изглежда странно...

11

Анонимен

преди 7 години

Аз пък имам познат който гласува 2 пъти в 2 различни секции.Беше настанен за лечение в санаториум.Във същия санаториум откриха изборна секция и болните в него получиха шанс да гласуват като всеки се подписа на декларация че не е гласувал и няма да гласува на друго място.Моя познат гласува в Санаториума и след това запали колата и отиде до тях и гласува отново в неговата си Избирателна секция.Човека е член на ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 7 години

невъзможно, всички турци до последния са честни и морални хора, не шикалкавят, поне така ни уверява ежедневно емигриралия гастърбайтерски ром от Дюселдорф

9

Анонимен

преди 7 години

Вижте внимателно видеото, това не е човек от комисията, че да гласува. Попълват се някакви документи. Гласуването е на голямата опашка отзад!

8

истината е

преди 7 години

Аз също имам двойно гражданство , Но смятам, че избори трябва да се провеждат само във България от хора живущи в момента България !!! Нямат право хора живущи в Англия,Турция,Израел, Сащ,Германия,Испания и тн да определят живота в България - Нямаме право !

7

+

преди 7 години

За кой ли е гласувала? Който се чуди кой със здрав разум би гласувал да Цеца, да не се чуди вече откъде са процентите.

6

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам да гласува. Само попълват някакви документи. При положение, че половината там не знаят български език... не е прецедент. Друг е въпросът дали такива хора трябва да гласуват изобщо!

5

ххх

преди 7 години

Пълномощно за гласуване на избори ? Ти завършил ли си 4ти клас.

4

Анонимен

преди 7 години

с пълномощно ли??? я пак? че дай президентът да даде на някого пълномощно да натиска копчетата за ракетите тогава? или на няколко човека пълномощни?

3

БСП

преди 7 години

Със сигорност не е пуснала 3-те гласа за Ген.Радев !!! После ние сме били про Турска партия!!!

2

Анонимен

преди 7 години

ако се абстрахираме, че се е еслучило в Анадола, ако е била с пълномощно, какъв е проблема?

1

турчина

преди 7 години

В БГ пък ТВ репортер "гласува" 3 пъти на различни места.