99

на снимката:

преди 7 години

напрегнат, като крава пред стария месар

98

Анонимен

преди 7 години

***, червени, селски парчета. идват червените олигарси, по-лакоми отвсякога. *** народ - слаба държава. 60 години не се накрадоха червените престъпници. Бойко е управлявал само 5 години, но построи най-много.

97

Анонимен

преди 7 години

Хора не мислете за милионерите Борисов и Илиана Йотова а мислете за вас ,защо по цял ден се обсъждат маловажни теми ,теми за европейско развитие и съветски уклон а защо ние българите получаваме толкова малко ,че не ни стигат парите да си плащаме сметките а такива като Бойко,Волен пушат пури които струват колкото заплатата на един работещ българин,пият питиета,които ние българите не сме чували-това е най-важното защо народа затъва всеки ден докато по магистралите се виждат само политици с купени

96

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До Василев Аууу, масонче, колко сте загрижени за нас;))) чак до гроба сте загрижени;))) Кой ще оема тежестта ли? Ми пак вие, само, че като работници в забоите на мините, ще произвеждате евтин и качествен национален продукт. И вие да поработите малко, истински през този ви измислен животец.

95

Анонимен

преди 7 години

НАТИСКАЙ ГОО ! и се махай с цялата си пасмина !

94

Анонимен

преди 7 години

ЕЙ ХОРА ,БЪЛГАРИ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДО СЕГА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ СА БИВШИ КОМУНИСТИ ИЛИ ТЯХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ И ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯ В РАЯ И СЕГА ВСИЧКО ДЕТО ПЛЕЩЯТ ТУКА Е АЛА-БАЛА. НЕ МИ ГОВОРЕТЕ СА ЕВРОПЕЙСКО БЪДЕЩЕ А ЗА ТОВА ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМА ШЕПА БЪЛГАРИ БЕЗУМНО БОГАТИ И МАЛКА ГРУПА КОЯТО БЯГА СЛЕД ТЯХ ДА ГИ СТИГНЕ ДОКАТО 80 % ОТ НАРОДА БЕДСТВА В МИЗЕРИЯ И СИРОМАШИЯ.ТРЯБВА АНАЛИЗ НА ТОВА ,ЗАЩОТО КАДЪРНИТЕ БЪЛГАРИ БЯГАТ ТОЧНО ЗАТОВА ,ЗАРАДИ ОГР

93

Турчинь

преди 7 години

Сбогом Гринго! И не, нема да ни липсваш.

92

АНОНИМЕН

преди 7 години

Въпреки че днес е ден на толерантността, не можем да бъдем равнодушни към този нахлузил на народа си 20 милиарда заеми, провалил три изключително изгодни за "Неговата " България руски проекта по заповед на САЩ, човека контролиращ трафика на дрога и ислямисти за България. "Човекът" позволяващ пенсията в Македония и Албания да е два пъти по- висока от "Европейска" България. Този, който постоянно с едното си ухо чака нареждания от Брюксел и САЩ и ги прилагаа на 100 %. Затвор за всички предатели .

91

Анонимен

преди 7 години

правителството падакомунистическата партия ГЕРБ си отиваднес е хубав ден за България

90

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ Е НЕЩО, КОЕТО ЗАТЪПЕЛИТЕ ОТ СОЦИАЛИЗЪМ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ.

89

Анонимен

преди 7 години

Тиквата пусна всичките си храненици да ни заклеймяват от екрана на слугинските медии. Сутринта известният консултант на герб- агент Николай, половин час пееше ода за Бойко и Герб-колко са велики, кадърни и колко много неща са направили! Тази шепа добре нахранени от герб защо не се запитат каква е причината на наказателния вот??? Аман от предатели.

88

Анонимен

преди 7 години

Напроти това е най-смисленият коментар който не се харесва на троловете на които им плащат заплати Бойко и Илияна Йотова. Писна ми от тяхната арогантност и пилеене на държавната хазна за да величаят всички провалили се политици в България довели до това да не мърдаме от дъното на всички класации за благосъстоянието на народа макар ,че във всички статистики се взема средната работна заплата ,която в България е мноого-висока благодерение на ограмните заплати които получават шепа българи !

87

Анонимен

преди 7 години

ЕЛЕКТОРАТА 60+ СИ ИСКА СОЦИАЛИЗЪМ, МЛАДИТЕ ОБАЧЕ ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ.

86

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименДРУГАРЕ, НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ СОЦА, А ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СЕ ПРЕУМОРЯВАТЕ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТЕ СТАРИ И НЕМОЩНИ. КОМУНИЗМА ИЗЧЕЗНА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ.

85

Анонимен

преди 7 години

Защо все още при сриване на една държава най - голямото наказание е оставка?!?!!? Всички до сега минават през парламента, изсир*т се и после оставка. Че и за капак на всичко след има няма 4 години пак ги избираме. Отивам да проверя има ли рекорд на Гинес за най - *** народ....

84

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ТРИ ЧЕРВЕНИ БАСТУНА ТРОПАТ ПО КЛАВИАТУРИТЕ. АМИ ТАКА Е, ДРУГАРИТЕ ИЗМИРАТ

83

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА НАПРАВЯТ ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ БЕДНИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БЕДНИ А БОГАТИТЕ ВСЕ БОГАТИ,ЗАЩО ИМА ТАКАВА ОГРАМНА РАЗЛИКА В ЗАПЛАТИТЕ НА ТЕЗИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ И НА ОБИКНОВЕНИТЕ РЕДОВИ РАБОТЕЩИ . ТЕ С ПО ДВА СТОМАХА ЛИ СА ,ТЕ ОТ ДРУГИ МАГАЗИНИ ЛИ ПАЗАРУВАТ ? Е ТОВА Е ГЛАВНАТА НЕСПРАВЕДЛОВИСТ В БЪЛГАРИЯ НА КОЯТО НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ И ТУК ОСТАВАТ ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРИМИРЯВАТ С ПО 300 ЛЕВА ЗАПЛАТА , А ТЕ СА НЕГРАМОТНИТЕ ,ТЕ СА ХОРА КОИТО

82

Анонимен

преди 7 години

Сбооогом, сбооогом, сбооогом каазах.....

81

Анонимен

преди 7 години

До АнонименШамари натовски за ***

80

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ ЗИМА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПАДЕНИЕТО НА НАЙ-РЕТРОГРАДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КЛИКА КОЯТО ОРГАНИЗИРА АНТИЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗУЛУМИ В БЪЛГАРИЯ. ПОСЛЕ ГЕРБ СЕ ВРЪЩА.