103

До Фен на БСП

преди 7 години

Според теб, БСП ли ще вдигне заплатите и пенсиите?Мечтай си.Но преди това напомни на твоите любимци да върнат откраднатите пари, с които станаха милионери.И за ГЕРБ няма да гласувам. Едни неща направиха, но други забатачиха. Пенсиите на хората бяха "преизчислени" /намалени драстично/ преди доста години. Колко от онези пенсионери са живи днес, за да се радват на 40 лв по Коледа?Имаме нужда от нови политици начело на държавата. Със стари кадри/партии нов бардак не става!

102

Анонимен

преди 7 години

Няма да подкрепя нито ГЕРБ, нито БСП или ДПС, ама с тоя референдум, дето баламите се подлъгаха да гласуват за него, в Парламента друга партия може и да няма. *** народ, слаба държава.

101

фен на бсп

преди 7 години

Не аз ще гласувам за ГЕРБ този път! Искам да спечелят и да си направят ново правителство! Искам да видя пак как тези хора заграбили млрд.говорят за стабилност на хората дето карат с по 3 кинта 2недели преди заплата! Искам да видя как плащат заплати и пенсии в стабилно фалираната държава! Защото приказките на рапоня са едно, но днес в комисиите на НС стана ясно че Бг няма пари за НИЩО! Искам да ги видя в белият рейс с неплатени протестиращи покрай него!!!

100

Гошу

преди 7 години

Повярваха си много другарете и ще бъдат като попарени на изборите. Защото Радев беще нещо ново, никой не го знаеше до момента на кандидатурата му, а БСП все още си е пълно със старите мутри, дето ги гледаме от 27 години. Няма как и кой да гласува за тях

99

Синьо знаме

преди 7 години

До Червено знамеА аз съм на 6 годинки, ама съм за ГЕРБ

98

фен на бсп

преди 7 години

Хубаво би било, но мисля че трябва да сме една идея по-скромни!

97

Предсказание

преди 7 години

Трябва им трети партньор. Според мен това са обединените патриоти, които ще се присъединят към ДПС (о, любов безмерна) и БСП и ще формират мнозинство. Вече има такъв прецедент (Орешарски).

96

Анонимен

преди 7 години

Не ми стана ясно БСП ли ще е първа политическа сила или коалиция на БСП и ДПС ще е начело.---Преброй колко депутата имат в сегашното народно събрание, дори добави Местан и ще видиш че не им стигат силите за правителство. Надеждите им са явно да имат в общо в бъдещото. Кауза пердута.

95

Западноевропеец

преди 7 години

Не могат да стъпят на малкото пръстче на Бойко.

94

Анонимен

преди 7 години

Правителство в оставка няма как да плати 1 млрд. за реакторите на АЕЦ Белене. Това дали е ясно на кремълофилите в БСП???

93

ГЕРБ

преди 7 години

До маверикЕ то е ясно че не сме "цъфнали" но все пак много неща се подобриха и има напредък в положителна посока. Хората явно не си дават сметка че всяка промяна на национално ниво изисква време и невероятни усилия и организация. Не може тая мизерия която се наслагвала половин век да я изчистим за 5г. като с магическа пръчка. Има и другия голям проблем че хората за загубили вяра. Много негативизъм има сред обществото и това пречи. Хората хем искат промяна, хем не вярват че ще се случи!?

92

Анонимен

преди 7 години

Не ми стана ясно БСП ли ще е първа политическа сила или коалиция на БСП и ДПС ще е начело.

91

Лала

преди 7 години

БСП на изборите на първо място когато аз се кача на Марс ! Гладна кокошка просо сънува. Радев не е БСП а транплина към властта и ново лице в политиката на които хората се надяват за промяна!

90

Анонимен

преди 7 години

Голям смях ще пада на следващите избори

89

маверик

преди 7 години

До ГЕРБНаправо цъфнахме и вързахме

88

Червено знаме

преди 7 години

До ГЕРБ Е аз съм на 23 години. И смятам, че в БСП има бъдеще.

87

ГЕРБ

преди 7 години

Тия нещо си повярваха.....Българите не са гласували за БСП. Просто кандидатурата на Цачева беше грешка и народа си каза думата. Иначе на следващите избори пак ще победим БСП то е ясно! Подкрепата все още е силна и Ако не беше ГЕРБ, България още щеше да си стои на положението от 2008г. (корупция, спрени фондове, разбити пътища, и обща мизерия навсякъде). А благодарение на ГЕРБ и само за 4-5г. много български градове започнаха да добиват европейски вид. Но има още мноооого работа!

86

У бре 98

преди 7 години

Плоския данък при кое правителство е въведен през 2008 от правителството на Станишев.

85

Анонимен

преди 7 години

Няма как да спечелят парламентарните избори с такива като оная веселата! Искаме млади образовани интелигентни и можещи в парламента! Стари муцуни не ни трябват! Какво разбира тази Веселата от военна музика? Четете форумите и си правете заключения другари бесепари! Не си мислете че като спечели Радев ще спечелите и вие! Радев беше мажоритарен вот а не за партия и парламент! Така че гледайте да не издуате боба че ще осмърдите пейзажо!

84

Валка

преди 7 години

До 86Станишев вече се е изнесъл в Швейцария и не му пука дали ще ни натресат митрантите.Вече му е все едно.Явно няма да се връща в Б-ия.58411