119

тъп сляп Българин

преди 7 години

Щатите дадоха на Българя Бойко - ама Българина Бойко го неще - факт поредната оставка след протестен вот на Българите !

118

Kostu

преди 7 години

Kolko novi bulgarski izbirateli e proizvela viceto M. Popova za 4 godini?

117

Анонимен

преди 7 години

Пишем тук по форумите глупости , яхват ни здраво преди избори ,баламосват ни , минат изборите и пак същото.Няма лошо да си правят реверанси партиите , лидерите - но НАХРАНЕТЕ МАЛКО НАРОДЕЦА .

116

Българин

преди 7 години

Русия даде на България Москвич - а Щатите дадоха на България 5 Хамъра за кербала !Щатите могат да си вземат Бойко - подаряваме го !

115

Анонимен

преди 7 години

До БългаринБОРИСОВ НЕ Е КОМУНИСТ КАТО ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ. ПОДАВА ОСТАВКА НЕ ЧАКА НАРОДА ДА ГО ИЗГОНИ! ОСВЕН ТОВА БОРИСОВ НЕ Е НИКОГА ИДВАЛ НА ВЛАСТ СЛЕД ПРЕВРАТ КАКТО БСП.

114

Василев

преди 7 години

Пътят е прокаран!Нивите изорани и засяти, вече са прибрани първите плодове!Приватизацията направи българския народ богат и заможен!И Независим!!!Агент Ферди Майло!ЦРУ!!!

113

Анонимен

преди 7 години

След като Русия обича България защо руснаците не искат България да се декомунизира? Защо Русия толкова държи на комунистите в България?

112

Българин

преди 7 години

големи класи е Борисов - с две оставки в досието - най голямата класа е да подаваш оставка - там е ненадминат !

111

Анонимен

преди 7 години

ТА КАКВО Е ДАЛА РУСИЯ НА БЪЛГАРИЯ БЕ ДРУГАРИ? ПУТИН СИ ДРУЖИ С ЕРДОГАН И НЕ МУ ДРЕМЕ. НО ТУРЦИЯ СИ СТОИ В НАТО, НЕ ВЯРВА НА РУСКИЯ ЖЕСТ.

110

Анонимен

преди 7 години

До БългаринРадев не е класи над Бойко, Бойко е класи над Радев. Радев тепърва трябва да се докаже, но той зле започна

109

Анонимен

преди 7 години

всичко си дойде на мястото генерал Радев и подчинения му ефрейтор Борисков

108

PD

преди 7 години

Нещата не са никак прости и достижими за повечето хора. И все пак се надявам Господ, да е сложил малкото камъче в колелото на Великия интригант, чиито планове за сега са почти успешни, и за малка, но не и по ДУХА си България, да има по добри дни.Не натоварвайте човека с прекомерни очаквания. Институцията му е без реална власт, Самата ни "държава" не е суверенен фактор в международната политика. Добрата новина е, че кресливите военнолюбци, губят подръжка и в САЩ, и в Европа, и БГ.

107

Василев

преди 7 години

Спокойно бе, генерала е летял на американски самолет!Все едно на един майстор да му дадете да работи с руски или немски инструменти!Много добре знае, кое е по-ефективно,кое пести средства и енергия и прави работата по плодотворна и ефективна!!!Не подценявайте Генерала!!!Агент Лейди Кералайн Дохърти!ЦРУ!!!

106

Българин

преди 7 години

с много класи е Радев над Бойко свиквайте че Бойко утича в канала !

105

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам т.нар. русофили, които са откровени рубладжии не русофили, какво дари Русия на България? От фондация Америка за България досега са получени дарения към 30 милиона долара за последните две години. Отделно само циклотрона, който Борисов уреди от американците струва 5 милиона долара. А от Русия получи ли България поне 5 милиона рубли? Но не за преврати и не в джобовете на бсп, атака, радев и проче, а България да получи нещо за добро? Не получи нищо.

104

Няма значение

преди 7 години

Доста некомпетентни изказвания правят тези чужди медии. Българската православна църква никога не е подкрепяла социалистическата партия. Не е зле да са информирани по въпросите, които обсъждат тези хора..

103

еделвайс

преди 7 години

За малко гледах предаването на Цветанка Ризова. Попита Корнелия Нинова поискали ли са нещо от Радев. Корнелия каза че е поискала само едно нещо - да работи за България. Радев е отговорил - винаги съм правил това, и това е, което мога да правя. Нямам коментар. Такъв отговор може само да те стъписа. В хубавия смисъл.

102

Иван

преди 7 години

Има тук 1 форумец с ник СТРАНДЖАТА. Преди месец твърдеше че предстояла 10-та поредна победа за ГЕРБ.Отговорих му че сега на тази групировка й предстои жесток разгром. СТРАНДЖАТА отговори-"ДрОгарЕ вие твърдяхте това и предишните пъти,какво те кара да мислиш че сега ще е по различно". Казах му че народа намрази вече тотално кликата ГЕРБ а и вече няма да допуснем фалшификации и му предложих да се обзаложим на сериозна сума. Отговори ми -"на 1 каса бира,тази от пивката". Та СТРАНДЖА кога ще си получа касата за разгрома на ГЕРБ?

101

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

социалист - това е същество което праща децата си в САЩ да учат, то самото ходи да учи в САЩ, но плюе САЩ и се подлага на руснаците. Руснаците са отвратени от това но социалиста така е дресиран. Справка Корнелия Нинова, Станишев, а и Радев ако е социалист и той е такъв значи.

100

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛИЗМА БЕШЕ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ, СОЦИАЛИСТИТЕ СА НЕДОНОСЧЕТА КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ.