141

венсеремос

преди 7 години

До Анонименнали от щаба плюха Майчето такава била онакава, такованка... не става много за президент или вице на протестния вот, щото... не била мома, па останалите бригадирки от девица нагоре.

140

И най малкото движен

преди 7 години

Илияна Йотова на пресконференцията след изборите се обърна към Радев с думите"И най малкото движение против тази партия няма да ви бъде простено".Какво ли има предвид тсзи достойна и толерантна евродепутка (факт абсолютен - заедно с Станишко тя гласува за насърчаване на заселване на ислямисти по Европа)? Да няма предвид съдбата на Луканов?

139

Анонимен

преди 7 години

*** na stojanov besche hubavoto nade mihailova kostov mnogo sloba prostaschtina be 26 g tarpite mutrite bogataschite

138

Анонимен

преди 7 години

А ти, мис Пиги си стабиризира единствено дебелия ***.

137

Анонимен

преди 7 години

Йотова целувай ръка на генерала /жив и здрав да е/ и си трай.

136

Анонимен

преди 7 години

Тая "достойна " жена е изръчкала половината партийно бюро на БКП, после и на БСП! Машалла, аферим, ашкулсум на тая шавлива другарка!

135

Смях!

преди 7 години

Достойна жена?! За мис Пиги лбовницата на Ррр.***, после на Първанов, на Стоянов, на Ламбо и на още много знайни и незнайни другари милионери! Достойна к..ва е вярното!

134

Анонимен

преди 7 години

Хитлер го е казал, но на кой, не знам!

133

143

преди 7 години

Историята се е случила 1600 км на запад от Москва!Повече няма да ви подсказвам!

132

естет

преди 7 години

Има и нещо успокоително - и Йотова и Нинова очевидно не са на диета

131

Анонимен

преди 7 години

като фен на ББ не ме е яд ,че Радев спечели ,напротив ,но тая кокумявка която е Овчаров в пола направо ми къса нервите.

130

143

преди 7 години

Ленин умира на 21 януари 1924-та година.Така,че през 1934-та той е лежал безмълвно в мавзолея!

129

do 143

преди 7 години

lenin na stalin?

128

Анонимен

преди 7 години

До естет- Защо,много си е симпатична жената - сериозна,строга, прилично облечена,не рекламира каквото и да е и най-важното, реализиран политик, прагматик,отлично познава българските закони и международното право, заслужава ше да стане нашият "железен президент". Но щом народът е решил така, така да бъде. Ще видим, само дано в "голямото междучасие" между Борисов 2 и новото правителство след изборите да не бъдем обрани пак. Съмненията ми не ми дават мира.

127

Sumin

преди 7 години

Tova beshe podkrepiast bg vot za parvi bg pensioner prezident ot pensionerskite glasove na bg pensionerski narod. 2 000 000 izbirateli za novia prezident pensioner sa tochno ot pensionerite v rbg! :-

126

въпрос за гербаджии

преди 7 години

Илияна Йотова на пресконференцията след изборите се обърна към Радев с думите"И най малкото движение против тази партия няма да ви бъде простено".Знаете ли от кого е казана тази реплика преди 82 години и към кого е била насочена?Йотова само я повтори,но много интересно е кой я е казал и на кого преди това.Който открие това -праща БСП в историята!

125

7

преди 7 години

Йотова не сам гласувал за вашата партия гласувах за президент избийте си го от главата

124

естет

преди 7 години

Цачева не е много симпатична, но Йотова е противна

123

Мъдро казано

преди 7 години

Йотова, цялата карта на България е червена. Това за тебе и твоята партия е много хубаво. Но ти не си ли чувала за народната мъдрост, че "Много хубаво не е на хубаво". Ще видим за кого не е на хубаво, да ли за теб и сие, или за народа български. В скоро време ще се разбере.

122

Тия няма да поумнеят

преди 7 години

До АнонименТя просто не очакваше. Тя и нейната партия толкова много са ангажирани да всяват омраза и сеят нестабилност, че не се досещат какво ги чака - именно с тяхна помощ падна за втори път Борисовото правителство /плюс един път подновен вот - Костинбр. афера/ и какво следва - нови избори. Резултатът от него ще бъде: ШУТ в з.....а. Няма начин - рано или късно каквото си повикао, такова се обадило. Тия няма да поумнеят.