61

1a

преди 7 години

До АнонименAми, защото Окрайна е измислена държава, като Македония.

60

PD

преди 7 години

ЕК "посъветва Бойко да ги отстрелва и на местна почва. Така че бързо ошамари адмиралските претенции на нашите. Само прецедента си пееше старата песен. Раданчо изпадна в потрес, и от участник в управлението се превърна в опозиция. Просто е забавно, ако все пак прескочи летвата новия му проект, как ще и стисне ръка с БСП и ДПС. Така, че в интересни времена живеем, но някак си повтаряме историята си от следосвобождението, а сме почти век и половина напред във времето.

59

Доган

преди 7 години

Местан е гола въшка просто подкупен от ГЕРБ както навремето касим дал.просто бойко имитира доган но вече не минава номера.

58

Доган

преди 7 години

Сви турци сме 5 лева генерала ги отнесе като луда крава телето си.и висшисти и роми и младо старо всичко че и половината гребери.100 %

57

PD

преди 7 години

ДОСТ са политическа креатура на евроатлантическите кръгове на бившето Турско разузанаване (преди опита за преврат, вероятно подконтролни на лобито на Килари). Може би забравихте реакцията на Местан, след сваляне на Руския самолет, и контра реакцията на Доган. На същото лоби подконтролни в БГ са кръга, осветлен като "агнешки главички". Това лоби, няколко пъти опита да забърка интрига към световна война. Щяхме да правим черноморска флотилия. Европа започна да ги отстрелва. Така си замина Сталинка.

56

Доган

преди 7 години

До 64 да сте живи и здрави.

55

от 66 до 60

преди 7 години

Като съм националист мисля за България, а не за Украйна.

54

Доган

преди 7 години

До 63 да сте живи и здрави.

53

до 60

преди 7 години

Не виждам някъде да съм написал мнението си за Украйна.

52

Доган

преди 7 години

Даже и мистър бийн е по кадърен и си искара мандата.

51

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 30, живея в града, с висше образование съм и гласувах за Радев, жена ми също. Баща ми и майка ми са набори на Радев и те гласуваха за него, баща ми е с полувисше и висше, майка ми е с две висши образования. Всичките ми приятели на около 30 години гласуваха за Радев.

50

Анонимен

преди 7 години

Путин управлява Радев, а единственият човек на земята в този момент който може да влияе на Путин е Ердоган. Взе ли да ви просветва поне малко?

49

Доган

преди 7 години

*** е и на теб баща да стана и ти си от десните.

48

Lishkov

преди 7 години

Novia pensioner prezident e izbran majoritarno ot 2 000 000 izbirateli - za radost na bg pensioneri i eksotichni malcinstveni etnosi. :-)

47

Анонимен

преди 7 години

Никой нормален националист не иска България да бъде делена на части.----Но нямате против Украйна да бъде разделена.

46

Лоша София до 56

преди 7 години

Брей тая София колко лоша. И само дядовци и бабички в нея. Няма млади, няма хора на средна възраст. 2 милиона пенсионери софианци тормозят твоя мозък. Добре, че си ТИ - младото покеление от село да съживиш България :))) ХаХа. Всеки отписал София като столица на България е предател и не мисли за държавата, а само за родния си град или село. България не трябва да се дели. Но противно на мнението на селяните, не ние софианци делим България на села и градове, а именно хора от други градове и села.

45

Анонимен

преди 7 години

Тия разправяха и едни други неща преди изборите,ама цунамито ги отнесе и тях!! :-) :-)

44

Анонимен

преди 7 години

До Римляни и КалинкиЕмтя София едно големо село..... И само баби и дядовци живеят....

43

54

преди 7 години

Цецке, Много ти е лош руския. Не се прави на рускиня. Не ставаш!

42

жительница Крьiму

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯГЕНЕРАЛ РАДЕВ И РУСКИТЕ БРАТУШКИ ЩЕ ВИ " ОПРАВЯТ " ,НО НЕ ПРОБЛЕМИТЕ ,А ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ОТЗАД ! ТЯ РУСИЯ СВОИТЕ СИ ГРАЖДАНИ НЕ МОЖЕ ДА ПОДСИГУРИ ,ТА ВАС ЛИЕто правильно ! Путин обещал нам много инвестиции и помочи если стаме част от России ,но после забравил своих обещания ! И сегодня мизерия до шия