122

trsljo

преди 7 години

za6to e nujna ostavka Kradohme 6to mojahme opravqate se. Kakvo kato prezidenta e ot drugite. Tova e po dobre za BG. Ako dvata kamaka na vodenitsata virtjat v edna i si6tta posoka to nqma da meli jito. Boyko e kato sirdito dete iska I Prezidenta I sidebnata s=ma kaktoe da e v negovi ritse. Zatova sme v takova deredje Sme6i6te za Evropata. Za6toto Vlastta e kato ba6tiniq.

121

Анонимен

преди 7 години

Какво следва сега ли? Сега следва ред сълзи ред сополи и прекопаване на магнолиите!!

120

Прав си баце

преди 7 години

До българи=олигофрениНапълно си заслужава умния бг. материал бъдещите управници, ха дано още 450г. да ви управляват ***, нинова и сие мама-праски. Материала увира за около 500г. както помни историята от турското "съжителство".

119

Анонимен

преди 7 години

Колко удобен момент си избра обаче! Всичко е било решено доста по - рано, само при избора на толкова трагичен кандидат за президент можеше да се досетим какво ще последва. Но за Трифонов не вярвам да се възползва, той си постигна целта от референдума, едва ли е толкова глупав да зареже съживеното си шоу.

118

Анонимен

преди 7 години

И какво очаквате да стане сега??Да потече мед и масло и заплатите да станат 3000 евро ли??За нас овчиците избиратели същата мизерия

117

дедо Йов

преди 7 години

Ето какво следва оттук нататък: Държавната администрация хич няма и да се напъва да се прави че работи, всеки ще си клати краката, ще взима заплата и ще чака да дойде "новата власт" да сложи нов началник!Слави ще вземе да направи партия и "народа" ще "поверва" на поредния "спасител"!Ей така ще си играем на "избори" и ще се залъгваме че Ние избираме и от Нас зависи! В тая държава "елита" така забогатя през тия Мътни 27г, че Вие си гласувайте, а Те ще си "изберат" когото са решили!

116

Анонимен

преди 7 години

Сред екипа министри и изборния щаб на ГЕРБ , в изборната нощ някак странно беше присъствието и на Лъчо Мозъка. Просто личния лекар на Борисов, трябваше да му дозира успокоителните и да му сменя памперсите

115

Анонимен

преди 7 години

Участвайте в най-новата риалити игра за психиатри "Сървайвър".16 психиатъра ще бъдат изпратени на остров - сами срещу джунглата, сами срещу природата. Но това не е всичко. на този остров тези смели 16 психиатъра ще бъдат с Бойко Борисов. Печели този психиатър, който успее да излекува Бойко Борисов от манията му за величие!

114

Анонимен

преди 7 години

Нали сменихме Т.Живков,че е ***,и дойдохте вие на власт-учените,дето сте чели по-вече от една книга?Вече 26г.все такива ни управляваха,и съсипаха държавата ни.Не се ли виждате,че сте некадърни?

113

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая най-простия човек управлявал ни до сега - Бойко, реши да сеотегли и да ни остави на мира, да си починем от простотията му. Сега, пак старите муцуни ще се увъртат да правят правителства и да лапкат кинти, но поне разбраха, че хората не са толкова прости, за колкото ги имат и няма да са толкова сигурни и убедени, че чак да ни обиждат нас народа, че сме стадо овце и кон да ни предложат за него ще гласуваме. Гласувайте за ингелигентни хора, а не за такива прочели една книга.

112

Ciganin

преди 7 години

Az ne razbiram mnogo ot poletika ama na vremeto Bay Tosho go svalihte (imashe fabriki ,zavodi ,imashe rabota za vsuchki sled svalyaneto vsuchki zamina za skrap ,i oshte kolko mnogo neshta izcheznaha dalaveradjiite se nalapaha )sega plachete za nego,Bad Boyko e zapochnal kato novibranec ama toi ima nyakakva praktika neshto e nauchil prez toz period(vkara na europa,opravi dosta patishta ,bez parite ot europa vkuchitelno i na tez deto rabotyat tam do sega shteshe da se izyadem .).i za nego shte re.

111

Анонимен

преди 7 години

Когато всичките бъдат прибрани на топло ще има пари в държавата за много години напред.Борисовата хунта трудно ще се опази

110

Анонимен

преди 7 години

Остров Белене ще ги побере ли всичките?

109

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 7 години

Г-н Цацаров ,Призовавам ви да отстраните от Длъжност всички Кметове на ГЕРБ .Тук Далаверата е ОГРОМНА .Всички Българи знаем че Мафията си има Държава - България .Най-после се каза че Царя е Гол .

108

Анонимен

преди 7 години

До до 124ДПС са проруска партия, ДОСТ са с Ердоган. Обнови си информацията !

107

ПРОКУРОР

преди 7 години

Сега следва Народен Съд и Затвор . Борисов и Плевнелиев трябва да върнат парите които откраднаха от Заема 16 милиарда и 5 милиарда от Валутния Борд . Те ги внесоха в Панама , в Офшорни Банки .Дребните Зам.Министри от ГЕРБ изнесоха в Куфарчета по няколко Милиона .Моето мнение че трябва да има ЛОВ на Вещици - всички членове и активисти на ГЕРБ трябва да са Арестувани и после да им се отнемат Паспортите , да са на Присъда *подписка * докато на върнат Парите на Народа .

106

Анонимен

преди 7 години

Видя се за кого са гласували турците - за кандидата на ГЕРБ.Няма ли кой да потърси отогворност на Борисов за лъжите и манипулациите му снощи?

105

На първо място

преди 7 години

писане на оставки от всички герберасти по места! Заедно с Вожда да пътуват! Да си правят анализи, да си търсят грешки и най-вече да не ни занимават с егото и простащината си!

104

ист

преди 7 години

Следва Орешарски 2 + патриотите или както излиза лъжепатриотите.Каквото могат ще откраднат, и народът ще ги изгони с камъни след 1 година.Това сме то виждали. Патриотите ще направят ритуално политическо самоубийство, но ще участват в далаверата. ДПС пак ще разпределят баклавата.

103

Тато

преди 7 години

До Анонименте другарите от 44та, когато завиха рязко наляво, все някой народен империалистически враг им саботира национализирано-приватизираните мандри и заводи, добре че стадото дойно и вакло дори във времето, когато завиха рязко надясно, та връзват криво-ляво бюджета.