46

РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

КО ? Стабилност за кого ?! За досегашните олигарси ? За работодателите, които ни карата да работим по 60 часа седмично а плащат като за 20 ? Край. И ГЕРБ и БСП и ДПС и всички сте еднакви. Променяйте изборния закон и си хващайте пътя. Маковей да идва да ни оправя. Ние като сме прости и само не можем.

45

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Стабилност ли ? Аз всеки месец след като платя сметките за ток и вода разпределя за децата джобните и с жената се чудим до следващата заплата дали на хляб и вода или само на вода ще караме.

44

+

преди 7 години

О да виа стабилността дето я имахме досега

43

Анонимен

преди 7 години

То па една икономика..... А па за пенсионните фондове да не говорим.

42

Анонимен

преди 7 години

Бърз съд за Боковата хунта за да има държавата пари доста години напред!

41

ДС

преди 7 години

Крайно време беше. Стига стабилност за сегашните РОБОВЛАДЕЛЦИ опа работодатели.

40

Анонимен

преди 7 години

Нищо бе, генерала ще ви дигне заплатите... нещастни ***.

39

Бай Ганьо

преди 7 години

Стига сте обиждали БСП единствено при тях пестях дъдът някой лев другите когато има но си са спестени парички

38

Анонимен

преди 7 години

Моника Маковей кошмара на герб! Радев им го гарантира! Щом нашите съдилища не могат да ги осъдят, ще дойдат чужденците.

37

Пссст

преди 7 години

До еделвайс, явно не си живял в България. След 6 месеца пак ги напиши тия глупости

36

мой друг

преди 7 години

Другарката Йотова и товарищ Радев обещаха да направят минималната заплата 2000 лв, минималната пенсия 1200, ще отидат до РУмъния да почерпят опит за съдебната реформа така, че да не могат да бъдат осъдени никога повече комунисти и техните подруги от ДПС!! Ликувай народе, избрахме си президент като Слънце!! А един мармот завиваше шоколада в станиол!!

35

Анонимен

преди 7 години

политаме...

34

Bond

преди 7 години

Dosta chakahme, shte po4akame oshte malko, dano e za dobro

33

еделвайс

преди 7 години

Политическа нестабилност...... Спомням си колко време бе необходимо на ГЕРБ за съставяне на правителство, и колко консултации..... Три дами преговаряха и уговаряха , и какво се оказа?! Разпадане, саморазпадане, смяна, размяна, напускане, и какво ли не! Нестабилността беше до сега. Промяната настъпи. Мнозина бяха шамаросани. Ама така шамаросани, че ехото прокънтя и извън България. Промяната настъпи, въпреки редицата спънки тя да се случи. Важното е народът да не се опие от победата и да спре.

32

Анонимен

преди 7 години

Е, глас народен, глас - божий. Народът винаги е мъдър.

31

Анонимен

преди 7 години

Фактът че герб изтегли най големия заем за всички времена, означава че са само една крадлива и некадърна шайка. И го изтеглиха за да покрият щетите от собственото си управление. Затова никога повече власт за тях. Да крадат лъжици в затвора!

30

Чикън

преди 7 години

Е-е-е-е! Сега ще ни спре да работи неработещата държава и ще ни спрат неполучаваните огромни заплати и пенсии. Как ли ще я караме?Аз промяна в тая държава не съм видял от 1989г. насам, без значение кой е бил на власт....

29

гонгбг

преди 7 години

Дойде време бедните мишки да станат още по-бедни, а охранените да дебелеят още повече. Сънувайте просо като гладни кокошки!!

28

СПОКО ,БЕ....другари

преди 7 години

РАДЕВ И ЙОТОВА---ШЕ ВИ НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ...ПО 1000-ЛВ!НАРОДА ТАКА ИСКАШЕ----ТАКА ОБЕЩА !!!!ТАКА ЩЯЛ----ЩЕ ВИ ВЪРНЕ "ДОСТОЙНСТВОТО".....ха,ха,хааааааааааааааааааВЕРВАЙТЕ ,,БЕ...!!!!!

27

Луд

преди 7 години

Не помня нещо добро да се е случило при социалистическо правителство, дори подръжниците им не помнят нещо добро да се е случило ама си лаят. Поредното спиране на фондове, поредната изолация от Европа, ама тях ги боли важното е Путин да е щастлив. Защото не са българи, а путинолюбци.