28

Анонимен

преди 7 години

До ПръцковА какво дремаха боко и реформаторите две години, та не разнищиха далаверите с КТБ... Колко време мислиш, че може да ги чака народа? Нищоправенето по въпроса е показателно и сега се учудват на изборните резултати!

27

закономерно

преди 7 години

Обеща вдигане на пенсиите с "колосалните" 2% догодина, винетките скочиха на 100 лв., цената на билета в София - 1,60, 16 млрд. заем за да покрият далаверите в КТБ, вместо до момента да ги бяха разнищили до стотинка и виновниците да си получат заслуженото и да плащат, нищо по въпроса с картелите, никакви видими инвестиции и повишаване на стандарта на живот, пръстови отпечатъци в болниците.... какво доверие иска боко да получи от избирателите?

26

ФАКТ

преди 7 години

Сред екипа министри и изборния щаб на ГЕРБ , в изборната нощ някак странно беше присъствието и на Лъчо Мозъка. Просто личния лекар на Борисов, трябваше да му дозира успокоителните и да му сменя памперсите

25

Пръцков

преди 7 години

Бягство от отговорност беше, когато червената мафия закопа 5 МИЛИАРДА от КТБ и си хвърли оставката. Сега вече имат апетит към властта. ОТНОВО ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ

24

Бръчков

преди 7 години

Бягство от отговорност

23

Някой

преди 7 години

До 30.Ти освен нужника на двора си в село ,явно друго не си видял.Сигурно и размислите ти са от там.

22

Анонимен

преди 7 години

фалирали банки??? ами то цялата държава е фалирала. кой от вас е получил и едно евро по тези фонове от Европа? пари идваха, милиарди, ама не стигаха до нито един редови българин. като изключим 2-3 квартала на софия, кой от вас е видял магистрала, метро, спортна зала, нов завод, детска градина, нова болница, някаква полза от еврочленството си в родния си град? на кого му санираха блока напълно безплатно? някой с образование да е почувствал реална полза в заплатата си заради държавна политика?

21

ЦСКА СОФИЯ

преди 7 години

Този работи само и единствено за себе си.

20

Спиро

преди 7 години

Според него големият проблем е в липсващото дясно политическо пространство.=То няма ляво, той казва, че няма дясно. Дали не иска да ни внуши, че има ляво, когато го няма?

19

Анонимен

преди 7 години

Алооу, БХ - окраде каквото може и сега се изнизваш като прЪд.ня из ***?! Няма да стане - ще стоиш до дупка и ще си понесеш отговорността! А госпожата Нинова хич да не разчита, че ще ги подкрепят повече от 15% - хората не искат БСП, просто не искаха мамицата да стане президент.

18

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

БОРИСОВ Е СТРАХЛИВЕЦ И Е БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО... НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА Г-Н БОРИСОВ, АКО НАИСТИНА ТЕ Е ГРИЖА ДА НАРОД И ДЪРЖАВА...

17

Веселин

преди 7 години

Абе как ще ме накарат да давам заплата от 1000 лв.на някой?????????

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас не зависимо от всичко пак губиш

15

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ И НАКАЗА ВСИЧКИ АНТИСОЦИАЛНИ ПРОКТИ- СЕГА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ОБНАДЕЖДЕНИ И ЧАКАМЕ СПРАВЕДЛИВАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 1000 ЛВ, КАКВО Е ТОВА 460 ЛВ ПРИ ББ ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО- ЩЕ ПАДНЕ И ПЛОСКИЯТ ДАНЪК И БЕДНИТЕ НА МИНИМАЛНИ ДОХОДИ НЯМА ДА ПЛАЩАТ НО ОЛИГАРХИЯТА ДА СЕ ГОТВИ- 30%- 70%- ТОВА ПРАВЯТ СОЦИАЛИСТИТЕ В ЕВРОПА- НАШИТЕ СЪЩО.

14

криста

преди 7 години

Стига вече с тези изтъркани номера за сплашване. Не е станало нищо особено - демократично показахме на един политик , че не го искаме. Ако милее за собствената си партия ще се махне и от там ,ако иска тя да има успех.

13

Анонимен

преди 7 години

И Плевнню ли е цензурирано бре?

12

Анонимен

преди 7 години

Ама навремето Гоце го канили само в Русия и Азербайджан, пък *** видите ли и в Щатите. И си спомних как плаках в първия случай и как се радвах във втория! Затова ви изхвърлихме гербавите поммии, защото сте тотално неадекватни и си мислите, че народът се интересува от такива идиоттщини, а не от хляба и да може спокойно да отгледа децата си! Решетки за вас!

11

Анонимен

преди 7 години

АБЕ СТИГА С ОНЯ С ФИЛИЯТА И МАСТА- ТИ ГЛЕЙ СЕГА СОЦИАЛИСТИТЕ КАТО НАПРАВЯТ МИН ЗАПЛАТА ОТ 1000 ЛВ И МАХНАТ ПЛОСКИЯ ДАНЪК, ВЪВЕДАТ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ ОГРОМНИТЕ СОЦИАЛНИ И СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ ОТ 30% 70 %,КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ- ТАМ СЪЩО УПРАВЛЯВАТ ЧЛЕНОВЕ НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛ- СВЪРШАВАМЕ С ПОПУЛИЗМА И ЗАПОЧВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ А НЕ ДА ОЦЕЛЯВАМЕ- КАКВО Е ТОВА 460 ЛЕВА ЗА 2017 Г ДАЙТЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И НИКАКВИ ДАНЪЦИ ЗА ХОРАТА НА НИСКИ ДОХОДИ- В ЕВРОПА Е ТАКА- БСП СА СОЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИЦИ НЕ СА ПОПУЛИСТИ.

10

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ме плашили със спрени европейски пари! На мен лично не са ми ги пускали! Какво ме боли фара за гербавите алчници-мошеници, които "усвояват" евросредства. Да загиват!

9

stefka radonova

преди 7 години

Mrasna bandiuga da gniesh v zatvora dano prestapnik