34

Анонимен

преди 7 години

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ И НА ТЕБ РУМЕН РАДЕВ!САМИ ЗНАЕМ ЧЕ ,,ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ'',НО НАРОДА ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПЯМЕ И ДАНО ПОСТИГНЕМ СПОКОЙСТВИЕ ПОНЕ НА СТАРИНИ И ЗА РАДОСТ И ЩАСТИЕ НА ДЕЦАТА НИ!

33

бойковист

преди 7 години

къв е *** миризлив проруски впиянчен мужик,такъв е петия ни руский бащица

32

Приятел на Путин

преди 7 години

До HHimler генерал Радев е наш президент и избранник и се връщаме в съюза си с Русия а всички фашисти и предатели от американската обамова школа ще го лапате но вече и Тръмп ви реже кранчето.

31

СВЕТЛАНА

преди 7 години

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ . ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ ПОСТ . ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ. УМЕН СИ . ДАНО ВЕЧЕ ХУБАВАТА НИ БЪЛГАРИЯ ТРЪГНЕ НАПРЕД.

30

HHimler

преди 7 години

До Приятел на Путинebi e v gaza s vashata partia glasuvahme za Radev ne za PARTIA

29

Приятел на Путин

преди 7 години

До Това е истината не обиждай бе невъзпитан ***. Бити сте днеска не го ли разбра . А че генерал Радев връща България в руслото на нашия брат Русия е най великото събитие което народа поиска . Защото България е с Русия не със САЩ

28

Несериозно е

преди 7 години

Несериозно е на въпроса "Кой е Румен Радев? Петият президент!" да се отговаря с галерия от картинки!

27

9К51

преди 7 години

*** сега пикаят газ.... честито генерале!!

26

Това е истината !!!

преди 7 години

Разведен дезертьор каращ дърт руски самолет/бръкма/.....с лош английски и Нинова за шеф.

25

Поздрави за генерала

преди 7 години

Вижте видеото на авиошоуто през 2014 г.Генерал Румен Радев показва как се управлява МИГ-29...Поздравления,Генерале, дано и България да управляваш така стабилно ,както самолета...

24

МАЙНА

преди 7 години

Много съм летял и винаги съм вярвал на пилотите, а не на охранителчетата.

23

Шаран БГ

преди 7 години

Че колко от настоящите ни политици не са били членове на БКП ! Плевнелиев защо толкова плюе по Русия ? И най-лошото е , че няма ни срама, ни перде. Явно няма никакво чувство за собствено достойнство! Гледа да се хареса някому. Ще разберем точно кому! Генерал Радев поне да не говори глупости! Ставаме за смях пред целия свят !!!

22

Приятел на Путин

преди 7 години

Победи генерал Радев и нашата пратия БСП защото ние сме най доброто за България и българиския народ. Отиде си националния предател Боко Борисов -Тиквата агент на обамовото ЦРУ което също си тръгва на 20 януари защото идва там Тръмп който ще стане стратегически съюзник на президента Путин а САЩ излизат от НАТО и империализма отива в миналото . Ще има занапред само и единствено ръководна роля на Русия и Българския президент Румен Радев ще я провежда което радва нашия народ защото дойде часът.

21

Венци

преди 7 години

Докато прелиствам през биографията му и я сравнявам с тази на Цецка се чудя - как по дяволите Цецка има и 35% от гласовете ?!?

20

Рикиджия

преди 7 години

Зодия близнаци най-лошата зодия и несериозна зодия

19

Анонимен

преди 7 години

това ще е водача на петата про руска колона .АМАН от комунисти родоотстъпници .България а не русия преди всичко .Русия и да изчезне от картата ВОБЩЕ не ме интересува

18

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата причина за загубата на ГЕРБ е в бившия президент Плевналиев. Народа беше отвратен от тая *** на чужди държави.Дано Радев да е повече патриот.

17

Анонимен

преди 7 години

Един от най - добрите едва ли е. Той сигурно се е качвал толкова на самолет, колкото и аз на скоростно влакче. В предвид плачевното положение на армията. Подозирам, че си е сухоземен летец.

16

Анонимен

преди 7 години

Един от най-добрите пилоти в света е. А сега предстои да видим какъв човек е и като цяло :)

15

Анонимен

преди 7 години

Докъде я докарахме? Шапкар на чело на държавата. Всички от герб - падни за 20!