33

кой си ти бе

преди 7 години

Дончев,ние сме без посока,за какъв път говориш?А вие,ГЕРБ,сте четвъртия отбор на БКП-след БСП,СДС,НДСВ,сега вие ли ще ми говорите?!Досъсипахте каквото можахте,ограбихте еврофондовете,теглихте заеми,само бой за вас!И затвор.

32

Анонимен

преди 7 години

Дончев е същият лапнишаран, като залязващото гуру Борисов! Сега по сигнал на сикаджията, следва нова промяна на изборните правила

31

до 29 умничета посер

преди 7 години

Нешо си неадекватен, да не си са дрогирал ?.

30

Анонимен

преди 7 години

Българската интелигенция не еоще никаква интелигенция -просто и ясно.

29

kolio99

преди 7 години

До Анонименпросто искаме бб-то да си изпълни обещанието за оставката!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - "Някой да си направи труда от някоя партийна централа да информира народа за какво гласува на референдума?"Щом е дадено на простите да избират, така ще бъде. Кой да ви налива знание в главите. Дроби се попарата, всички ще сърбат - прости и умни. Ето топъл пример от Америка - всички гласуват, но една малка част сенатори избира.

27

Веселяка

преди 7 години

До До 6 Много е лесно, всеки местен феодал ще си избере по един депутат и накрая в парламента ще стане наддаването. Всички ние обаче ще останем с пръст в устата. Проблема не е в парите за 240 депутата и парите на партиите, а в решенията които взема правителството и ако то не работи за народа трябва веднага да се сваля. С натиск пред прокуратурата и съда трябва да се настоява обследване на всички бивши министри да се разследват и виновните да влизат в затвора.По този начин ще стигнем до успех.

26

Българин

преди 7 години

Толкова е бил добре народа с Бойко че иска да го смени сега !МНОГО НАГЛИ СТЕ ГЕРБ - те затова ви мразим Българите !

25

Анонимен

преди 7 години

"Простият" народ има нужда от просвета. Някой да си направи труда от някоя партийна централа да информира народа за какво гласува на референдума? Медиите да направиха нещо по въпроса? Изводът е елементарен. Народът е нужен непросветен, за да се манипулира и води лесно в удобната посока. Историята, обаче, учи, че най-много кръв се пролива от *** народ. После следва рев за затритата интелигенция...

24

умничета посерано

преди 7 години

Толкова ли сте късопаметни ......КТБ , белия автобус , синчето и вожда _консултант дето разпределя порциите ......не сте ли обидени от лъжите и противоречието на ОЗ то .....: _нищо общо със БКП .......Делегат на Конгрес на БКП и отказал се член?!"/верен на идеите":_ независим та дрънка ,ама под командването на корнелка и И Йотката_Избран от Гоце! солидна протекция!И ако спечели ,че е с гласовете на ДПС .......И какво ли е обещано на могъщия Доган .....там нема измъкване

23

Анонимен

преди 7 години

Ако имахме работеща съдебна система много хора от прехода щяха да са в затвора

22

Анонимен

преди 7 години

Според червените *** всеки, който не е от тяхната партия е крадец, за Орешарски и Станишев даже и не смеят да споменат.

21

Анонимен

преди 7 години

Иначе казано, Борисов иска предсрочни избори, но с мажоритарен вот, за да разкара реформаторите. Цецка е само жертвеното агне/оф.са - повод.

20

смЕх

преди 7 години

до 24 анонимник Ха-ха кои са моите или ти си от герберската клоака и всеки който не е съгласен са вас е непременно червен.

19

Анонимен

преди 7 години

До смЕхРеферендума ще бъде признат за успеше в НС. И твоите обещаха. Усмихни се накриво и кисело.

18

смЕх

преди 7 години

Тоя *** ми изглеждаше един от малкото по-умни всред герберасите ,а излиза ,че още не е разбрал ,че референдума не мина така ,че нЕма крачка в страни ,а има среден пръст.

17

Анонимен

преди 7 години

Айде Дончев и ти ОСТАВКА !!! Стига гушене на вас и роднините ви с еврофондове и обществени поръчки!Разследване и съд!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

До стар комунист - "Омръзна ни да ни правите бедни..."бе ти стар комунист, защо се правиш на умряла лисица! Единствено комунистите от бсп са стопирали всичко за да оставаме бедни. Трябват им бедни, за да гласуват за тях. Устроените хора няма да се сетят, за комунисти-социалисти. Отглеждат бедни за да се хранят с тях, както мравките си отглеждат листни въшки!

15

Анонимен

преди 7 години

Вашият път е абсолютна безпъътица.Вървете си по вашия път и ни оставете ние да си вървим по нашия.Не ни се натрапвайте повече.

14

До 6

преди 7 години

То и никъдя няма такава бедна държава. Ама това е друго. И не ме интересува каква е системата в чужбина. Всички те ни се подигравата всеки божи ден. Време е и на тях да им кажем _ I _. Защото да ги видя тогава как ще купят 121 депотата, как ще кажат на 121 различни личности да гласуват по даден начин. Не е лесно като сега привикваш само председателя на управляващата партия.