289

Екипаж

преди 7 години

Дали Радев ще покани цачева за стюардеса, ако след изборите ....вдигне самолета?

288

пич

преди 7 години

Появиха се оферти от ГЕРБ давали по 50 от тази вечер на митинг са касиране на изборите в САЩ и българия . мястото било известно както преди две години .нека да вдигнат малко мизата има инфлация за 100 всяка вечер ще бъда на площадалуд взема и сто стига кой да му ги даде

287

карина

преди 7 години

Не спират заплахи, рисуване на страхотии, това нямало да има, друго щяло да спре.......СПРЕТЕ и оставете хората да гласуват. Плашете се на Хелоуин, но той мина за тази година.

286

Анонимен

преди 7 години

ДА СИ СПОМНИМ 1997 Г 230% ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТ НА БАНКИ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА/СПРАВКА С ПИК И ЕГН В НОИ/, ИНФЛАЦИЯ ЗА 2008 Г 12.3%/СПРАВКА В НСИ/, МУТРИТЕ, ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО ПО ДАДЕН ЗНАК ОТ ГОСПОДАРИТЕ И ФАЛИРА ЦЕЛИ СЕКТОРИ И ДЪРПА РАЗВИТИЕТО НА СТРАНАТА.

285

Анонимен

преди 7 години

НА АЛ БЪНДИ ЩЕ МУ СПРАТ СУБСИДИИТЕ И ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КОЯ НЕБАНКА ДА СПЪНАТ, КАКВО ЛИ НИ ГОТВЯТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ТВАРИ?

284

Рони

преди 7 години

До АнонименДали няжога някой те е светнал по тевматиката, че от всяка пръчка пилот не става. Пилотите са високообразовани, с интуиция на друго различно от твоето ниво хора. Те говорят и пишат на доста езици- професията го изисква. А ти на какъв език говориш свободно - на езика на злобата, нали ....

283

Анонимен

преди 7 години

Продажните министри в кабинета на Бойко ли да защитаваме?Продажни политици - седесари , патриоти,недоказани комунисти ли ?СРАМ СРАМ СРАМ !!!

282

трол

преди 7 години

фалшифицираха вота на народа от референдума :само че народа знае това ! Няма да има толеранс за фалша на политиците - фактите си остават такива каквито са !Престъпленията на ГЕРБ по- време на 2-а мандата искат да ги заметат с ОСТАВКА , тази измама готви премиерчето Бойко ?така че хора отваряйте си очите и ушите за ЦИРКА с който Бойко отново иска да се измъкне тихомълком !

281

Крамловски

преди 7 години

Нищо ново под слънцето!Преди по-малко от 2000 години Калигула, опиянен от властта си, провъзгласява коня Инцитат за сенатор. Скоро след това властта му свършва.

280

тъп сляп Българин

преди 7 години

Стабилност няма да има за политиците в държавата не за народа !няма да има толеранс към политици и служителите им , там стабилноста няма да я има вече защото всичко е КОРУМПИРАНО ,НАРЕДЕНО,ОПОРОЧЕНО,там търсете нестабилност !БЪЛГАРИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ПАРТИИ ПОЛИТИЦИ И СПУСНАТИ ПРЕМИЕРИ ,ПРЕЗИДЕНТИ ,ЕВРОКОМИСАРИ ЕВРОДЕПУТАТИ !Българина няма вина !

279

психодиспансер

преди 7 години

Днес избираме между коремен тиф и ч*ума

278

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се отнеме всичко в полза на дърржавата на родоизмените политици и бандити както направи Ердоган с фетулах гюлен

277

Kombina

преди 7 години

Lambo - premiera :-) I vsichko e lubov otnovo v teatera! :-)

276

Анонимен

преди 7 години

Обещайте си Българи - на Бойко кабинета нека бъде последния ТОТАЛИТАЕРН за прехода на България !Нека не повтаряме едно и също комунистическо статукво !

275

абе

преди 7 години

Абе то щото сега положението е толкова розово ,че сте се разтревожили ко щяло да бъде ,ако бб си подадял оставката,комунистите щели да дойдат ,е няма да свърши света ,каквото и да стане релакссс хора

274

Анонимен

преди 7 години

... и нищо ново не става, освен това, че идват нови лица да лъжат и крадат отново, а за изборите ще се налеят пак куп народни пари за какво ли не. С тези избори за парламент през 1 година до никъде няма да стигнем. Всичките са една и съща сганн, разберете!

273

Анонимен

преди 7 години

та Бойко - г-да ГЕРБАДЖИИИ , колко стаж има като бизнесмен ?къде във фирмата си за охрана и рекет ли ?че да ми пишете демократ бил ?Кога беше демократ че се несещам ?

272

М, да ...

преди 7 години

До AnonДнес! Тук/във времето/ и Сега! За какво гласуваме? За Президент или за Правителство/Премиер/изпълнителна власт, м? пп. Как така днес реши, че на парламентарните избори ще спечелят и впоследствие управляват комунисти с турски отенък /цитат/, м?

271

Анонимен

преди 7 години

Като крадеш повече и от комунистите Бойко - иде момента да плащаш !Той народа *** , *** , *** гладен два мандата го държиш , а ти богатееш къде се намираш ?

270

Брaнник

преди 7 години

a и дa не зaбрaвя дa нaпсувaм т. нaр " пaтриоти" специaлни псувни зa рускитемекеретa симейонов, кaрaкaчaнски и сaйдерaгa, още от служебния кaбинет дa почвaт с ибрикa, НЕМA СРAМНA РAБОТA нaли веее aaхaхaхa.кеф ми е зa товa че не глaсувaх зa ни един от предaтелите ни нa първия, нито нa втория " тур"