14

Анонимен

преди 7 години

40% от сиганския глас за майката на първи тур. No comment.

13

Komlukbank

преди 7 години

Vzaimna parichna radost - malka za glasopodavatelite - goliama za izbrania prezident! :-)

12

Анонимен

преди 7 години

Млако искате. Поне 100лв. Черната каса на гробарите е дълбока... Сега ви е паднало.

11

Шаран БГ

преди 7 години

НИ МОЙ ДА БИДЕ! Не беше ли престъпление? Пишете, за да ме подсещате, напразно да не давам "глас" !!Т.Дончев по друг повод бе казал, че ставащия за всякъде - не става за никъде !

10

Noname

преди 7 години

Ех, пак се прекарах - гласувах безплатно ;)

9

су35

преди 7 години

За истински генерал говорим. Генерал който е на уважение и в нато и русия. Изклщчителен професионалист. Ако не ми вярваш може да се поинтересуваш първо от биографията му, след това виж преди няколко дни какво каза за него един командир на ескадрила в съединените щати. Човека като пилот е един от най добрите. Навсякъде където е бил е завършвал с отличен успех. На мен ми изглежда патриот. Щомгерберите го разследваха под лупа и не извадиха нищо мръсно за него говори че е честен и почтен

8

БАБА КУНА

преди 7 години

ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ САМО ГЕРБАДЖИИТЕ ИМАТ ЧЕРНА КАСА ЗА КУПУВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ. НЕ ИМ СЕ ПУСКА КОКАЛА НА ГРОБАРИТЕ!

7

гост

преди 7 години

абе я стига сте се правили на много честни българи, ако ви дадат и на вас 30-50 лв на глас нямали да се продадете аааааа ? а помислете малко !!

6

Анонимен

преди 7 години

аз съм за радев! но си мисля 4е само герберите плащат!!! направо излагация! да кажем бсп ясно ,но герб уж нова партия уж нов морал и тн и тн!!

5

.

преди 7 години

До cу35Какъв генерал бе, и двамата са един дол дренки. Как да гласувам за подобни хора ?!?!

4

cу35

преди 7 години

Гледах ги по новините, когато споневаха партията за която им дават пари да гласуват го цензурираха, но по усните им се четеше ГЕРБ. Довечера ще гледате за видин става въпрос.Да изметем тия *** хора. Супер нагли инещастни Всички зад генерала

3

Пешо

преди 7 години

Точно тези гласуват за магаренцето Цецка!

2

Анонимен

преди 7 години

"Излиза това нещо не от нас, а от вас излиза", заяви гласоподавател."Прав е. Точно тези, които ни казват, че продаването и купуването на гласове е престъпление са самите престъпници - политиците са купувачите на гласове. Ако няма купувачи, не може да има пазар на гласове. Но политическите партии никой не преследва за купуването на гласове. Ще видите маса журналисти, които се въртят около *** от махалата, дето продава гласа си, но там, където наистина е проблема - пълно мълчание.

1

Ром

преди 7 години

"Роми от Сливен: Българите са виновни, че дават пари за гласуване!"-Правилно не луд Асан,че яде баница луд е този който му я дава.