28

преди 7 години

Комунистите се връщат и заедно с ДПС-то пак ще крадат по 99% от всичко. Не ви харесваха на Боко магистралите? След тия и селски пътища няма да останат, но ще се строят нови Сараи.

27

Димитър

преди 7 години

Всички прогнози сочат пабеда за Радев с 60% и всеки друг резултат ще означава престъпление спрямо избора на народа . Внимание! Възможно е изборните резултати да бъдат фалшифицирани в полза на Цачева. И ако се извърши подмяна на вота хората трябва да излизат на масови протести.

26

песимист

преди 7 години

Не разбрах, когато "безпартийния" Радев дойде да гласува откъде изскочи- изпод полата на другарката Нинова или е преселен под полата на другарката Йотова????!!!! О неразумнии българино докога ще се подаваш на комунистическите манипулации?? До такава степен народа ли е зомбиран, че е лишен от всякаква логична мисъл или ни е обхванала пълна амнезия и не си спомняме нищо за "комунизъмът", за лукановата зима, за Жан Виденовото управление, за тройната коалиция и др. Българино опомни се!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Тъй като няма нормален човек който да симпатизира на комунистите, те нямат представителство в интернет. По тази причина БСП си наема безделници, слабообразовани и умствено ограничени. Това са така наречените ***. Те по цял ден сипят опорните точки на червения ***. За това им се плаща с откраднатите от нас пари. (Минусите, които виждате горе вдясно са тяхно дело).

24

Анонимен

преди 7 години

Данните до 12 часа сочат - 69% за изтребителя и 22% за плачещата лъжкиня.

23

Анонимен

преди 7 години

Това, че едно магаре знае английски-не го прави кон. И американския президент знае английски, но това не го прави по-умен. Радев е неграмотен и незнаещ, *** на БСП/ДПС. *** ,Йотова и Доган ще го командват под диктовката на ПутЯнина.

22

Анонимен

преди 7 години

Аз пък гласувах за герб щото съм видял какво е червената чума да е на власт трябва закон с който БСП БКП да се обяви за противоконституционна организация и символите и да се забранят

21

Незнаещ

преди 7 години

завършил е в Щатите,оставаше и да не говори английски

20

тя

преди 7 години

Честен , да се надяваме да е и справедлив като президент!

19

Анонимен

преди 7 години

Идва новият световен ред. Тръмп президент, Англия излиза от ЕС, ние също сме между първите, които ще приемат новата ситуация в света и ще издухаме закостенялите ви бандитски ГЕРБаджии и налагаме нови лица в политиката с последващите мажоритарни избори за парламент. Бате ви Бойко да си приготвя раираното костюмче, защото дойде неговият ред да отговаря за грабежите и убийствата в най-новата ни история!

18

Анонимен

преди 7 години

Гласувах за Радев и за това, че обеща че първото нещо, което ще направи като стане президент е да покани Моника Маковей да сподели опит в борбата с корупцията по високите етажи на властта.Само искам да припомня, че когато въпросната госпожа дойде на крака в София, цялото ГЕРБ начело с главатаря си се бяха изпокрили в миша дупка, докато беше тук, а като си замина изпълзяха от дупката си и започнаха да я оплюват.

17

Анонимен

преди 7 години

Генерал, генерал избутва, но "матряло" остава !

16

Анонимен

преди 7 години

Грабна ме с това, че обеща да приложи румънският опит в борба с корупцията. Защото когато Моника Маковей дойде у нас, всички гербери се покриха като лалугери, а стругарката каза че никой не я е канил! А тя като председател на Парламента беше длъжна да я покани на среща.

15

Анонимен

преди 7 години

До 12Ти сериозно ли очакваш от президента по-високи доходи... Най-добре си повиши квалификацията, работи повечко, имай амбиции и ще имаш по-високи доходи. Ако чакаш от 'майка' България няма как да стане..

14

Анонимен

преди 7 години

Не на стругаро-пожарниканските предатели и продажници!

13

Анонимен

преди 7 години

Дано генерала не дезертира и от Президентството !

12

Анонимен

преди 7 години

Изведнъж английският език стана "матерен" за "русофилите" !

11

Иван

преди 7 години

Радев гласувах за теб, надявам се да не си поредния лъжец. Чакаме корумпирани служители в затвора и по-високи доходи. Ако ни излъжеш последваш Боко.

10

Рафа

преди 7 години

ЗА ПРЪВ ПЪТ ГЛАСУВАМ ЗА ЧОВЕК ПОДКРЕПЕН ОТ БСП, НО РЕАЛНОСТТА ИЗИСКВА ДА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ПРЕВЪЗХОЖДА ВЪВ ВСИЧКО ЦАЧЕВА И ЧЕ ГЕРБ ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛИХА И ЖИВОТА НА ХОРАТА ПОД ТЯХНОТО РОБСТВО СТАНА УЖАСЕН.

9

Знаещ

преди 7 години

Тръмп подобри рекорда на Ципурата по бързина на отмятането от обещанията и плюенето в лицето на избирателите. Да видим МиГ-29 колко време ша издържи...