8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

"Безработни... при лекаря не може да отидем. Няма НОИ. АБСУРД ! В ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ КОГАТО СИ БЕЗРАБОТЕН ОСВЕН НЕОБХОДИМИТЕ ПОМОЩИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА И ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ! ДЪРЖАВАТА ПРЕДЛАГА РАБОТА И АКО БЕЗРАБОТНИЯТ ОТКАЖЕ ДА РАБОТИ ЧАК ТОГАВА МУ СЕ СПИРАТ ПОМОЩИТЕ ! А В БЪЛГАРИЯ Е АД ПОД НЕБЕТО ,НИТО ДЪРЖАВАТА ,НИТО ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ПРЕДЛАГАТ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА И НОРМАЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ,НИТО ПЪК ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗДР.ОСИГУРОВКИ И НОМРАЛНИ ПОМОЩИ НА БЕЗРАБОТНИТЕ ! БГ. СЯКАШ Е РУСИЯ !

7

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 3 Няма законов начин да бъде ограничено правото на глас!Обаче има разни хитринки това да бъде постигнато напълно законно!Например премахване на номерата в бюлетината или още по радикалното-разбъркване на кандидатите произволно.Който не може да чете-гори!Саморъчно написаните декларации също са добър начин(за Турция),ако има кой да следи.Макар че там по-скоро трябва да се спре с гласуването изобщо,поводи ще се намерят.Има начини,воля трябва!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Права е жената на снимката! В Бьлгария всички се интересуват от хората когато има избори а след туй ги забравят! По тошево време имаше работа за всички! А сега *** до *** продажник до гащн ик!

5

Анонимен

преди 7 години

Царица Цеца ши дава къщи,бараки,рънъ.......

4

Любопитен

преди 7 години

Разбивката на гласувалите за Цачева ще има много интересен етнически профил!Гаранция!

3

анонимен

преди 7 години

Гласуват вече не за пари а да им се подаряват къщи

2

Видин

преди 7 години

Ето тези не трябва да имат право на вот.Това трябваше да бъде още една точка от референдума:Хора нямащи основно образование да нямат право да определят бъдещето на страната.

1

Хм

преди 7 години

Разбрахте ли сега къде е светлото евроатлантическо бъдеще на България с ГЕРБ?В съответните махали....