23

anonimen

преди 7 години

До до 22СРАМ НЯМАТ ГАЗСТАНЦИИТЕ---1КГ ---200 ЛЕВА 1Л БЕНЗИН СЪЩО Е КАК НЯМА КАРТЕЛ КЪДЕ СТЕ КЗК---ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВО НЕ СИ ЗАВИРАЍТЕ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА

22

1

преди 7 години

За какви цифри само става въпрос. Интересно ми е,след колко ли години ще се изчерпят залежите ?

21

до 22

преди 7 години

До 22Правилно. Руската газ е най-вредната и лошата газ в света. Затова се топли с американска газ, най-полезната, да не забравя и най-демократичната газ в света!

20

до22

преди 7 години

22 сърди се на ГЕРБ и реформаторите защо не купуват американски или западно европейски той е 20 пъти по евтин .А бе п-тьо нашият газ е по евтин но доходите ни (заплати и пенсии) са малки затова газта ни е скъпа.Отидеси това време когато бай Тошо закачаше медали и по панталона на Брежнев и ни продаваха газта желязото за стотинки.

19

до 22

преди 7 години

Продават повече газ, защото Европа го иска! Затова и увеличават Северен поток двойно. А тук тиквата закри Южен поток, с който щяхме да имаме евтина газ и милиарди от транзитни такси. Няма що да ревеш тук.

18

Анонимен

преди 7 години

Значи съвсем са го закъсали щом помпят и продават повече газ. Това значи, че кризата яко ги е налегнала и нямат от къде другите да печелят приходи. А България плаща най-скъпият руски газ и е на 100% зависима от Русия. Това трябва да приключи. Трябва да бъдат всички продажни русофилски мекерата благодарение на които сме най-бедната държава в Европа.

17

очевидец

преди 7 години

До чудно75 процента от газта на Газпром се добива в Нивьи Оренгой , а средната заплата на *** там е 5000 долара.

16

Анонимен

преди 7 години

Аз лично съм спрял 3 руски енергийни проекта - каза Боко Тиквоко и развъртя неистово опашка

15

БГ

преди 7 години

НА НОМЕР ЕДНО,ПИСТОВ ГАЗ В ПОЛША ЗНАЧИ ,ЯДЕШ БОБ ПОЛСКИ,ИЗЛИЗАШ НА ПИСТАТА,И ПОЧВАШ ДА СЕ ОСВОБОЖДАВАШ ОТ ГАЗОВИТЕ ОБЛАЦИ,ПОЛЯЦИТЕ ДО ТАМ СА СТИГНАЛИ,ЧЕ ХВАЩАТ ВСЕКИ ГАЗ ВЪВ ВЪЗДУХА.,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ.СЛЕД ТОВА ОТИВАТ В КЪЩИ И ПАЛЯТ ПАРНОТО С РУСКИ ГАЗ,ХА,ХА,ХА

14

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

САМО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАЛАМИ ОТ ЦЕЛИЯ ЕС,ЧЕ СЕ ПРАВЯТ НА АМЕРАКАНОФИЛИ,А НЕ ГЛЕДАТ В КАНЧЕТО НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД,А САМО В СОБСТВЕНОТО СИ КАНЧЕ,СРАМОТА,ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ НА НАЦИЯТА,БЕДНОСТ И НИЩЕТА,ОТ ТРИТЕ ПРОЕКТА ЩЯХМЕ,ЩЯХМЕ,ЩЯХМЕ,ББ ЩЯХМЕ,ББ ЩЯХМЕ ДА ВЗЕМАМЕ БОНОСИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ,БЕЗ ДА СИ МРЪЗНЕМ ПРЪСТТА,АНАДЪМ МУ.НЕ ЧУДИ ЗАЩО ГУБИШ,НАРОДА ХИЧ НЕ Е БЕДНА МАСА.

13

До****

преди 7 години

Пистов газ, значи, че са ги пуснали по пистата, още по пързалката, значи, че лъжат, мажат и краката им миришат на шушитата.

12

Анонимен

преди 7 години

Добре че тиквун спря лошата Русия да пуска газта си към еуропата през бг, че щяхме да се изпотрепем тука кой повече да открадне. благодарим ти бащице на нацията,

11

****

преди 7 години

До-1:Я ми кажи какво означава пистова газ,че нещо не ми е ясно,а и не само на мен,предполагам,че има и други на които не им е ясно.

10

Анонимен

преди 7 години

Соросчетата си лаят, бизнесът си върви.Бау-бау, помияррчета.

9

чудно

преди 7 години

Явно Европа се развива доста добре и негрaта в Русия едва смогват да копат въглища и газ.

8

BURZUM

преди 7 години

санкции манции......кучетата си лаят,газта си върви

7

Шорошоидииии

преди 7 години

Е що така,стана.Нали САЩ обещаваха преди 4 години че ще карат газ в бидони на Европа...па сега Европа купува от Русията-че даже е увеличила продажбите...нали шорооошшшшите тук твьрдяха че бидоните от САЩ ще са по изгодни...

6

Ха-ха

преди 7 години

до 1 анонимен Абе сладур направи опит поне да прочетеш какво си написал не стига ,че е неграмотно но е и абсолютна лъжа .

5

Лицемери

преди 7 години

И ко стана сега-купуват европуддддгите от Русия все повече.А нас ни накараха да спрем Ю.поток.Дееееее и лицемерите

4

смЕх

преди 7 години

Дали па нЕмаше нЕкВи санкции или те важат само за такива като нас.