23

ХХХ

преди 7 години

Детето още от сега е стресирано ....после медали ще чакаме да ни носи .....тая треньорка заслужава здрав *** отзад ама не на бързо ами поне 10 часа !

22

Анонимен

преди 7 години

Детето лесно се манипулира, родителите с неадеквато нискоинтелектуално поведение, но иначе амбициозни....Треньорската още повече, че и си е повярвали много.

21

Анонимен

преди 7 години

Дали има проблем в тази ситуация решават Прокуратурата и Агенция Закрила на детето.В следствие на това,което са решили те, трябва да се определи дали треньорката подлежи на наказание и какъв ще е неговия размер.Така че всички въпроси трябва да са отправеи към тези институции. Всичко останало за "махленски приказки"

20

Анонимен

преди 7 години

До ДОГАН+БСП=ФАЛИТ!!!нали осъзнаваш че като се натрапваш в съвсем различна статия не правиш нищо друго освен да настройваш хората срещу теб? Колкото повече им натрапваш нещо - толкова повече ще го игнорират

19

Българин

преди 7 години

Няма нищо нормално в цялата ситуация. Ненормално е родителите да приемат това за нормално и в случаят тв са по-големоте агресори. Да запишеш дете на тези години, когато започва да се изгражда личността му да тренира нещо което може би не желае е голяма грешка на родителите. А после най-вероятно след "треньорска преценка " че детето има потенциал но му трябва "дисциплина", да позволиш такова отношение към него са болни амбиции и предателство спрямо собственото си дете.

18

Анонимен

преди 7 години

Във футбола като ги гледаме като писани яйца и ги обливаме с манекенски ласки от ранен пубертет сме постигнали нещо. На първите места в света сме по футбол. А в гимнастиката защото ги пребиваме - сме последни. Затова трябва тези момиченца по цял ден да стоят във фейсбук и да бъдат обгрижвани от обожатели. Гимнастиката трябва само да се ползва за селфита и снимки за да привлечем още обожатели. Все пак ще стават чалгарки и манекенки като порастнат. За какво им е световно злато.

17

Мислител

преди 7 години

Резка кончина за анонимника кълнящ България.

16

Анонимен

преди 7 години

До Димостави импулсивизма си на страна за момент и помисли. Дори без да се прилага каквото и да е физическо насилие, НАВСЯКЪДЕ по света върху гимнастичките се прилага огромен психологически натиск. Поради огромната конкуренция, кариерата им продължава до около 25-30 години и прилючват с разбита психика и амортизирани тела. Аз лично не харесвам този "спорт" защото не развива а изтисква спортисите. Така че ако търсиш корена на проблема, то той не е само в България, а е заровен доста по-дълбоко

15

Анонимен

преди 7 години

И Раева е сбъркана, и бащата, и треньорката.Както каза преди време една известна личност - в този спорт са си нещо като секта и май не е далече от истината. Всички говорят като зомбирани.Да си се оправят и да си живеят по тези правила. Този спорт не го следя.

14

Дим

преди 7 години

Къде е държавата бе.Къде е .тая която говори за серйозна грешка вън от спорта,треньорката веднага на съд, родителите с отнети родителски права за това че защитават насилие над дете.Това е нормално да се случи ако има държава.Треньорката като е толкова ербаб да се запише в ММА да се бие

13

Мислител

преди 7 години

Аман от терора на политически коректните маймуноидни същества. Рано или късно това ще им се върне в размери, които не подозират.

12

Анонимен

преди 7 години

Намериха си предизборна дъвка. И да - това е шокиращ резултат от шоковия ни начин на живот.

11

Пфф

преди 7 години

Нямаше нищо шокиращо в крадрите. Всеизвестно е че такова поведение на треньорите е честа практика не само у нас. Шокиращо е че разни уфци чак сега разбират.

10

Сандокан

преди 7 години

злоба лъха от това лице,злоба и лицемерие! Съжалявам ...!

9

nkavrakov

преди 7 години

Проблема е в обществото което липсва.В развитите в културно отношение държави въпросната треньорка вече щеше да е задържана а въпросните родители също щяха да си имат големи проблеми със социалните.Много български родители се държат с децата си като с животни все едно са им собственост а не отделни личности .Тези въпросните са същата извадка.

8

Шопа

преди 7 години

Илиана Раева: Треньорката е допуснала сериозна грешка! Треньорката е допуснала грешка не че е удяла момичето, а че е допуснала да бъде заснета и показана на всички. Всички ядат бой. това е положението.

7

Анонимен

преди 7 години

"След като видеото предизвика множество емоции, бащата на младата гимнастичка защити не детето си, а треньорът, като обясни, че не вижда проблем в тази ситуация."Няма по- лош родител от този, който има неосъществени амбиции. Прави децата си на дармон.

6

Анонимен

преди 7 години

Така е, българите сме изключително долн и пртивен народ, отдавна ме е срам, че съм българин.

5

Пешко

преди 7 години

Аман от амбициозни родители, които в името на собственото си его тормозят децата си. "Кажи баба тенкю". Детето може да не иска, но за мама и тате няма не иска няма недей. И един ден се чудим, защо децата бягат от вкъщи, защо стават скъпи *** на разни мутри, защо шмъркат кокаин, защо се хвърлят от етажите, защо на 40 изглеждат като мумифицирани. Утре същите тези родители ще продадат момиченцето си на някой чичко паричко срещу пари, това са родители със съзнанието на ***, алчни и зли

4

Анонимен

преди 7 години

Художествената гимнастика си е вид еничарство-от малки момиченцата са подложени на жесток глад и манипулиране...