378

Анонимен

преди 7 години

Бойко и той не знаеше до 1989 че Тодор Живков е комунист .Затова го охраняваше лично !Изобщо кой комунист ще си признае че е живял добре тогава и за сметка на народа .А баба Цеца сега се сетила за дядо си смях голям пада с теа комунисти .

377

тя

преди 7 години

до482 Ген. Радев , зададе въпроса " знае ли някой медийте от кого се финансират и съответно на кого служат"!

376

Анонимен

преди 7 години

Ех, цачева, нямаш нито експертиза, нито интелект, а когато мина първият тур на изборите и започна да говориш за лошото тоталитарно минало, при положение, че си била партиен секретар, доказа че не заслужаваш никакво доверие!

375

ТОТО

преди 7 години

Дори само 1 глас от Турция да има за Цецка, аз съм против тя да става президент на България!Да ходи в Турция за дясна ръка на Ердо ако иска...

374

хаха

преди 7 години

Мизата за герберски глас скочи от снощи от 20 на 100 лева. Блазя им на ромите!

373

ГРЪБ

преди 7 години

И тролета в нета нямаме вече! Не щат да стават за смех дори и за пари!

372

тя

преди 7 години

Цачева, с този предизвикан от теб дебат се довърши!

371

петолъчка

преди 7 години

Да тя знае европейски език!

370

тя

преди 7 години

Цачева обидена , че хората се ровят в дипломата й ! Щом искаш да ставаш президент и хората искат да ти видят дипломата - покажи я ! Имаш ли дипломи за чужди езици , знаеш ли английски , който вече искат и на кандидат продавачките!?

369

ГРЪБ

преди 7 години

Загиваме! По места взехме да се люспим кат тиквено семе! ! !

368

Анонимен

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева !Не мога да гласувам за една ЛЪЖКИНЯ. Била престъпила "синовна клетва" като разказала това в ефир... А преди това при Коритаров и пред щаба й. А и не мога да приема искрено нейните сълзи, защото тя е виждала дядо си само на снимка!

367

АРТИСТИ от БКП

преди 7 години

Добре *** бебичке нахална защо не си знаела до 89 година ?То няма как да влезнеш в комсомола ако е бил против БКП !А ти си била в БКП защото дядоти е бил главен крадец в партията .Заклети комунисти сте с Бойко !И той не е знал кой охранява до 1989 година после разбрал от телевизията .

366

Българин

преди 7 години

Що за фалш! БКП никога не е приемала в редиците си внуци и внучки на убити от нея! Същата измислена история, като тази на мутрата и дядо му! Отврат.

365

фен на бсп

преди 7 години

За дебата:...самообладание и добрият тон при срещата си с такова безочие! Въпреки всичко за мен ген.Радев премина и този маловажен тест с повече от отличен!Блестящ,подготвен и достоен! Вярвам че снощи убеди много хора в това че няма ИЗБОР и дилема. Той е единстение възможен ПРЕЗИДЕНТ! 13-КА

364

Анонимен

преди 7 години

Няма разлика от Цецка и магнолията! Все собственост на бай Тиквар! Дори повече се гордее с магнолията, а за Цецка сам каза, че е Грешка. След като той я счита за грешка, как аз да гласувам за нея?

363

Анонимен

преди 7 години

Па как се спъна в букаите си и щеше да се пльосне......А, ***, оууу, на лъжата кракакта са ....дебели!

362

тя

преди 7 години

През цялото време не водещата задаваше въпросите , а Цеца! Ако бях на мястато на Р Радев щях да й кажа , че нито тя е учителката , нито аз съм ученика!

361

до 488

преди 7 години

И каква новина е това!? Ясно е, че без да напазаруват поне 500 000 гласа губят тотално. Затова тук снощи бяха се струпали герберасти от всякакъв сорт и ранг - местни ***, общински съветници и кметища, регионални депутати.

360

Анонимен

преди 7 години

Тя е била член на БКП. Ако вярно е имала дядо убит от комунистите никога нямаше да я приемат в БКП. Значи лъже.

359

Анонимен

преди 7 години

Родителите не крият, а казват на децата си никъде да не казват това, защото дори и да не знае, някой комсомолски секретар ще чуе и когато ти пише характеристика за кандидатстване някъде ще не ще ще го напише и край кариера. И мен така ме предупредиха да не казвам, че дядката го натъпкали по същите години половин година в затвора за неплатени реквизити зърно и не го искали в ТКЗС като кулак. Сетне го приели последен и той беше много доволен, че има ТКЗС и се отървал от биволи и крави.