16

До 9

преди 7 години

Научете значението на думичките.То и популация произлиза от латинското populous, is.

15

рускиня да Лай Минчо

преди 7 години

"средностатистическият човек не е достатъчно интелигентен за да вникне в повечето сложни политически въпроси."-Обясните тогава какъв е велик процесс докара до нахлуване на необразованни,надъхани мигранти в еВРОПА?Популизъм ли е,че немци построиха ограда в Мюнхен, ИЛИ че хората се страхуват да минат през Лъвов мост?ЗАЩО трябва да храним,лекуваме Тези нашественици,заместо наши деца и старци?Защо да не се приемат закони,които вдигнат раждаемост на коренно население, а не да внасяме тези

14

Анонимен

преди 7 години

И как стана така, че всичко което се прави в интерес на хората вече е популизъм?

13

Темида

преди 7 години

Опааааа обратния расизъм и обратната дискриминация май май лееееко почна да писва на всички. Айде сега всички да си сърбат супата и Германците и Англичаните и Хамериканците

12

th

преди 7 години

Какво значи популизъм? Да отстояваш интересите на мнозинството в страната си престъпление ли е? Ако голяма част от българите решат, че искат обратно социализма, това популизъм ли е или изпълнение на волята народна?

11

Циник до Стефанов

преди 7 години

100% истина! Навремето RAF не успяха да го утрепят - сега склеротика стана толкова нагъл,че заяви директно пред медиите, че нахлуващите черни африканци и араби щели да пазят немците от "инцест" кръвосмешение!И се оказа прав! Черните *** веднага се хванаха да оплождат немкини навръх нова година в Кьолн! Ще предадат гените си на ядрени физици, и неврохирурзи на "изнежените европейци"! Такива като него в щатите са ги валяли в катран и пера, и са ги влачили по улиците докато пукнат!

10

Анонимен

преди 7 години

А Сидни добре ли е? Че се притеснявам.

9

Анонимен

преди 7 години

Шойбле да ти говори за демагогски популизъм това е все едно чичо Чарли Шийн да ти говори за вредите от леките жени, тежките наркотици и алкохола.

8

ззз

преди 7 години

Какъв популизъм какви глупости!Хората им писна да ги правят на луди и искат промени СЕГА и ВЕДНАГА , а не след 20, 30 , 50 години ЕВЕНТУАЛНО!И някакви мастити баровски политици да им обясняват,че пари НЯМА,че работа НЯМА и т.н. но ако потърпели няколко столетия всичко щяло да се оправи!Няма как след като 0.1% от хората да държат 95% от парите и нещата да са наред, а в Брюксел да обсъждат намаляване мощността на сешоарите,прахосмукачките и крушките!Системата умря, но не всички са го осъзнали!

7

Бай минчо

преди 7 години

Истината е, че средностатистическият човек не е достатъчно интелигентен за да вникне адекватно в повечето сложни политически въпроси.Нищо не е черно или бяло

6

популист

преди 7 години

Тия, ако не броят по цял ден пари и си надигнат главите за истинските проблеми, може и да разберат какъв е реалния свят.Започвам да си мисля, че които не е популист или крие нещо, или работи за различни интереси.

5

хехе

преди 7 години

Ще се съобразявате с "демагогския популизъм" или хората ще ви сменят с такива които ще го правят, вмирисан дърт регресо-либерален памперс!

4

Стефанов

преди 7 години

За политиците от статуквото е много удобно да обвиняват в популизъм всичко, каквото не им оттърва. Какъв популизъм е да се притесняваш от вълната икономически мигранти, които директно заявяват, че искат социални помощи, а не работа!? Какъв популизъм е да се притесняваш от капсуловането на ислямските общности в Европа!? Какъв популизъм е да отричаш мултикултуризма!? Аман от политическо коректно говорене! Е за това Тръмп спечели. Да си правят сметка и нашичките.

3

Икона

преди 7 години

Смешен неолиберален толерастки плач на юдеомасонските слуги, които вече усещат примката да се затяга около вратлетата им. Музика за моите уши:)

2

Анонимен

преди 7 години

Ха, че откога това, ДА ТИ КАЖАТ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ, да ти кажат че се подигравате с ИСТИНСКИТЕ човешки ценности се нарича популизъм???????????????????? Айде, метлата и в еуропката, като е започнала от краварията, да идва и насам!!!!!! Хи-хи-хи....

1

до 1

преди 7 години

Омъжил се е за местен абориген...