14

Моряк и половина

преди 7 години

до 14,Аз също съм го завършил по времето когато ставаше за нещо, и пиян офицер за 6 години в Морското не съм видял!

13

Анонимен

преди 7 години

в поделението пясъка във варна пък пушеха трева... то само пиене да беше...

12

Анонимен

преди 7 години

До Моряк и половинааз понеже съм служил в морското когато още ставаше за нещо и мога спокойно да кажа, че почти всички които даваха дежурен по учлищие идваха на проверката пияни и всички го знеха дори си имаха прякори, но не видях някой да е уволнен...

11

Анонимен

преди 7 години

хахаха ох по таз лока 90% от всичките офицери които бях в поделението дежурни след 17 00 трябваше да бъдат уволнени... за матросите да не говорим

10

Бай Иван

преди 7 години

Браво, това сигурно е първия уволнен за годината от държавна служба.

9

BG

преди 7 години

Ха, ха - "голяма" новина - че те военните в Карлово и Казанлък непрекъснато са пияни, бе !!То да беше само тая ! Аз лично съм виждал как в Карлово военните ходят на работа, като колата с която се возят, кара на зиг-заг из улиците !Ами ония дето опикаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви - че те военните не излизат от кръчмите въобще ! Журналистите да минат през някое поделение и да видят !Ето на какви плащаме заплати и ги изпращаме на мисики щото щели да ни "пазят" !!!

8

Дедо Гого

преди 7 години

Поркането е било само повод. Нещо се е трупало във времето...Щото форума е прав - в казармите се порка от край време и заради това не наказваха.

7

Анонимен

преди 7 години

Дева и сбърканата еманципация, дева и шантавия феминизъм. Жена няма работа там, като редови кашик, а и въобще в силови структури, освен ако не мечтае да работи сред много мъже.

6

хм

преди 7 години

Е то едно време и старшините "мереха" тротоара от единия до другия край ....с шапките под мишница!

5

Генерал

преди 7 години

Извинете за въпроса, но има ли военен който да не кърка?Аз докато бях в казармата преди години, не видях нито 1 шапкар дето да е въздържател.

4

Моряк и половина

преди 7 години

Някои хора си мислят, че като са на държавна работа, всичко им е позволено!

3

Анонимен

преди 7 години

Пияна жена - весело поделение :)

2

светнат

преди 7 години

А бе не ще да е само пийнала. Сигурно и други работи са и правили в тъмната доба.

1

zeus

преди 7 години

Не съм сигурен, че думата "редник" има женски род, *** щом сте казали. Иначе пиенето в армията е норма, просто тази не е пуснала на който трябва и са я изтропали на командира.